Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sākotnējā loģika valdes 14Y_GA_EF11TMTAC2LV0.0 14Y-GA-EF11TMTAC2LV0.0 32 collu 40inch 48 collu Skatīt lielāku

Sākotnējā loģika valdes 14Y_GA_EF11TMTAC2LV0.0 14Y-GA-EF11TMTAC2LV0.0 32 collu 40inch 48 collu

€20.68

Jauns produkts

Saderīgu Zīmols Universal
Produkta Tips Planšetdators LCD
Zīmola Nosaukums BUBPPOO
Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Displeja Izmērs >13 Collu
Modeļa Numurs 14Y_GA-EF11TMTAC2LV0.0

Stāvoklis: 95% jaunu

Padomi Piesardzības Pasākumi

1. Brazīlija klientiem: Ja jūs izvēlaties, DHL, lūdzu, pastāstiet mums savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs, kas ir DHL prasībām, bet mums sekos, lai jūs aizpildīt deklarēto vērtību, nav wo rry.

2. Paziņojums : Ja jums ir īpašas prasības, par vērtību deklarāciju, lūdzu, atstājiet ziņojumu par mums.Ja jums nav, mums atzīs, ka pēc noklusējuma.

3. Pasūtījuma Nodokļa : Pārdevēji neatbild par importa nodokli, pasūtījuma nodokļu vai pēc pasūtījuma kavēšanās.

Ja jums nav labi ar maksājumu pasūtījuma nodokli, ja diemžēl jūsu sūtījums atrodas muitas, lūdzu, nav pasūtījumu .

4. Kurjeru tālvadības maksa Problēma: Kad jūs izvēlaties express piegādi piemēram: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, utt., lūdzu, ievadiet savu kurjeru uzņēmuma mājas lapā, lai to apstiprinātu, ja jūsu adrese attālos apgabalos, kas noteikti kurjerpasta kompānija, jums ir jāmaksā papildus maksu, vai mums būs izvēlēties lētāku veids kuģa, lai jūs , jo kuģniecības maksa jums ir jāmaksā, nav iekļautas papildu jāmaksā.Lūdzu, saprotiet, tas especial situāciju.

Pls piezīme:

1:Apraksts, pirms iegādāties, lūdzu, uzmanīgi izlasiet šo sadaļu, lūdzu, pārliecinieties, vai valdes modeļi un mašīnu modeļus, ja nav pārliecināts, tiesības nopirkt preci nesakrīt ar darbu, tas ir atbildīgs kā pircējam, mēs neesam atbildīgi par to, mēs varam pieņemt atpakaļ preces, bet mēs ne uzņemas transportēšanas izmaksas, ja jums nav saprast problēmu, jūs vienmēr varat sūtīt e-pastu mums, mēs atbildēsim uz jūsu pastu, paldies!

2.Šie produkti tiek izmantoti, plates sastāvdaļas nav minētas, saskarne nav pārtraukumu.

3. Visi produkts ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Ja produkts ir bojāts transportēšanas laikā, lūdzu, informējiet mūs uzreiz pēc to saņēma.

4: neatveriet strīdu, jo produkts ir vecs.Mēs esam detalizētu aprakstu.Ja tu nespēj pieņemt to, lūdzu, nepieļaujiet, lai, un izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem.Paldies!

5:Daļa produkts ir jauns un oriģināls, ja uzskaite ir jaunu akciju, mēs nosūtīsim visiem jauniem produktiem, ja jaunu akciju izpārdoti, mēs nosūtīt vecos produktus, bet visi produkti tiek stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, tāpēc nav jāuztraucas!ceru, ka jūs varat saprast!

Piegāde

* Multi-postenis pasūtījumu, lūdzu, neiesniedziet maksājumu līdz brīdim, kad jums ir uzvarējis visus vienumus, kas jums vēlas apvienot.

* Mēs sagatavojam un vienotos par sūtījuma pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Visas preces, kas tiks izvesti ar 1-3 darba dienu laikā, izņemot Ķīniešu svētkiem.

Garantija

Mēs stāvēt aiz visiem mūsu produktiem ar 30 dienu naudu atpakaļ, vai maiņas garantiju .

Lūdzu, testēšana pirms nostiprināšanas un nedomāju noņemt zīmi un double-sided adhesive pirms jums ir apstipriniet produkta nav nekādu problēmu.Pircējs vienreiz noņemt zīmi, mēs nepiedāvā nekādas garantijas.

* Ja jūs saņemat preci, kas nav tādā stāvoklī, kā aprakstīts(izņemot saderīgu postenis), mēs centīsimies sniegt jums par kompensāciju vai nomaiņa(Reālā situācija un citus pierādījumus ir jāsniedz).

* Ja prece neder vai jūs nevēlaties, jūs varat atgriezties to atmaksu mazāk kuģu).

* Atgriešanās sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums piegādā preces numurs un atgriešanās iemesls(Atgriešanās pieņemams līdz 15 dienas pēc tam, kad jūs saņemat preci).

* Ja objekts ir jūsu prossession vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoto /second -hand, mēs Tikai piedāvājam nomaiņa pakalpojumu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriezties postenī .

* Kompensācijas tiks izsniegtas 1-2 darba dienu laikā pēc saņemšanas atpakaļ postenī.

Lūdzu, sazinieties ar mums un ļauj mums darīt to labi, ja jums ir kāds jautājums saistībā ar jūsu pasūtījumu, Mums būs atbildes uz visiem jautājumiem, ko nākošās darba dienas .

Atsauksmes

* Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, lūdzu, atstājiet 5 zvaigžņu.

Atsauksmes par mums kā pamudinājums un kā noderīgs virzienā citu pircēja draugiem, un, ja iespējams , lūdzu,

arī rakstīt detalizētu komentāru par pasūtījumu, mēs priecātos, tas daudz .

* I f esat neapmierināts ar produktu vai mūsu servisa diemžēl , pirms jūs atvērt strīdu vai rakstīt negatīvas atsauksmes par to , lūdzu, sazinieties ar mums sākumā.Mēs apsolām, ka mēs vienmēr būs tur, lai jūs, kamēr problēma nav atrisināta, lai jūsu apmierinātību!

Kontaktinformācija

Mūsu klientu apkalpošanas reps atbildēt uz jautājumiem par ikdienas darba dienu laikā.

Tagi: 22 collu lcd ekrāns, lcd skārienjutīgais ekrāns, 4 collas, datoru 21 collu lcd ekrāns, 6 collu lcd ekrāns, lcd ekrāna atdalītājs 14inch, lcd ekrāna klēpjdators ar 17 collu, 60 tv, sharp tv, tv lcd daļas 40inch, 2017 macbook pro ekrāna.

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā loģika valdes 14Y_GA_EF11TMTAC2LV0.0 14Y-GA-EF11TMTAC2LV0.0 32 collu 40inch 48 collu

Sākotnējā loģika valdes 14Y_GA_EF11TMTAC2LV0.0 14Y-GA-EF11TMTAC2LV0.0 32 collu 40inch 48 collu