Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vintage Kritums Vilināt Auskari Rietumu Longhorn Vadīt Buffalo Buļļa Ragu Iegravēti Ritiniet Cowgirl Sieviešu Oorbellen Orecchini Rotaslietas Skatīt lielāku

Vintage Kritums Vilināt Auskari Rietumu Longhorn Vadīt Buffalo Buļļa Ragu Iegravēti Ritiniet Cowgirl Sieviešu Oorbellen Orecchini Rotaslietas

€3.63

-16 %

€4.33

Jauns produkts

Vienuma Tips Auskari
Materiāls Metāla
Metālu Tips Zelta Un Sudraba Pārklājumu
Formas\raksts Dzīvnieku
izcelsmes vieta Hong Kong
Dzimums SIEVIETES
Vilināt 2.9 cm x 2.1 cm(1.1"x0.8")
Stils & Godu viking,Īrijas,Art Deco,Roku darbs,Halloween,Ziemassvētku
Stils Classic
Metāla Niķeļa Bezmaksas
Atpakaļ Atrast Āķis
Auskari Tips Piliens Auskari
Modeļa Numurs Longhorn Vadīt Buffalo Bull Iegravēti Ritiniet Cowgirl Auskari
Iepakojums 1Pair Auskari
Zīmola Nosaukums RechicGu
Sods vai Modes Modes

KARSTĀ PĀRDOŠANAS PRIEKŠMETI

Postenis Apraksts

Stāvoklis: 100% New Veids: Texas Retro Longhorn Vadīt Buffalo Bull Iegravēti Ritiniet Cowgirl Auskari Izmērs: (1inch=2.54 cm)

Vilināt.: 2.9 cm x 2.1 cm Krāsa: Vintage Sudraba Materiāls: Sudraba Pārklājumu Mazumtirdzniecības Cena: £59.99

Objektu Fotogrāfijas

ShippingDetails

Mēs kuģis 1 dienu pēc tam, kad maksājums apstiprināts skaidrs.Bet, izņemot nedēļas Nogales.

Piezīme : Mūsu objektu atrašanās vietā ir Honkonga, un visi iepakojumi tiks izsūtīts no Honkongas..

Kuģniecības laiks:10-35days.Ja šī ir jūsu pirmā galā ar mums, vai pērk par objektu, kas nepieciešama starptautiskie sūtījumi, mēs iesakām jums pārskatīt mūsu piegādes noteikumiem apraksti.Starptautiskās kuģniecības parasti aizņem ilgāku laiku, nekā vietējo, jo ita€™s, pamatojoties uz nosūtīšanas pakalpojumu sniedzējs, un abu valstu Muitas.

Ja jūs haven’t saņēma savu posteni, un šī situācija ilgst līdz 35. dienai, lūdzu, sazinieties ar mums.PILNU KOMPENSĀCIJU, jums tiks izsniegti ar NAV ATTAISNOJUMS.Mēs nevēlamies, lai dotu jums slikti pērk pieredzi pat tad, kad piegāde ir ārpus mūsu kontroles.

Bet, ja jūs saņemat to, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums pozitīvu komentāru, un četras 5-zvaigžņu Detalizētu Pārdevējs vērtējumu, ja jums tas patīk, un novērtējam mūsu klientu apkalpošanu,un mēs ticam, jūsu hornor un integritāti, lai samaksātu mums vēlreiz.

Maksājuma Veids

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Ja jums vēl ir kādas problēmas ar samaksu,lūdzu, sazinieties ar mums.

Atgriešanās Politiku

Mēs esam apņēmušies, lai dotu jums labāko klientu apkalpošanas iespējams.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs palīdzētu jums ar ātru risinājumu.Lūdzu, ļaujiet mums strādāt uz jautājumiem.Mēs gribētu, lai atrisinātu jebkuru problēmu, draudzīgā veidā.Lūdzu, neatstājiet jebkuru negatīvu vai neitrālu reakciju tieši!

Mēs vienmēr atbildēt uz ziņojumiem 2 darba dienu laikā (off-nodokli pēc nedēļas nogalē).Starpības dēļ laika zonu starp Ķīnu un jūsu atrašanās vietu, dažreiz atbilde tiks aizkavēta.Ja jūs nesaņemat atbildi no mums pēc 2 darba dienu laikā, lūdzu, pārbaudiet savu junk jeb mēstules pastkastē.

Neapmierināts preci var atgriezt 14 dienu laikā no piegādes datuma.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai maiņas, bet mēs neesam atbildīgi par atgriešanās kuģniecības izmaksas.

Tagi: sievietes rietumu jewlery, jaku, ragu jaku, liels buffalo ragu, cowgirl augšu, cowgirl, brūna bifeļa raga, longhorn, longhorn galvaskauss, rietumu sudraba jewlery.

Uzrakstīt recenziju

Vintage Kritums Vilināt Auskari Rietumu Longhorn Vadīt Buffalo Buļļa Ragu Iegravēti Ritiniet Cowgirl Sieviešu Oorbellen Orecchini Rotaslietas

Vintage Kritums Vilināt Auskari Rietumu Longhorn Vadīt Buffalo Buļļa Ragu Iegravēti Ritiniet Cowgirl Sieviešu Oorbellen Orecchini Rotaslietas

Saistītie Produkti