Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Japāņu stila foto rāmis galda ar baltu rāmi ar gaismas LED +USB, izmantot studiju apdares un foto displejs 7 collas Skatīt lielāku

Japāņu stila foto rāmis galda ar baltu rāmi ar gaismas LED +USB, izmantot studiju apdares un foto displejs 7 collas

€3.49

-38 %

€5.63

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs BLK006
Iepakojuma Tips Viena kadra
Forma Kvadrātveida
Stils Tradicionālā Ķīniešu
Materiāls Plastmasas
ar picture atmiņas karte
Veids Foto Rāmis

USB+LED foto rāmis ziņas

Jaunais USB+LED augstas kvalitātes foto rāmis ar gaismu, var likt bildes.To var izmantot arī kā nakts gaisma guļamistabā un pētījumu, lai apgaismotu telpu.Ja gaismas DIODE ir ieslēgta, foto ir skaists un pārvietojas.Produkta iespējas: 1. Plastmasas foto rāmis ir izturīgs.Priekšējā stikla ir skaidra un gaiša, saglabājot jūsu fotogrāfijas labs skats un pasargājot tos no skrāpējumiem, pirkstu nospiedumiem, putekļiem un ūdens. 2. Foto rāmis ir piemērota fotoattēliem, mākslas darbi, gleznas, bāri, klubi, gan mākslas norises vietām. 3. Šo foto rāmis ir piemērots darbvirsmas izmantošanu.Jūs varat izvēlēties kombināciju dažādu izmēru pirkt. 4. Piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba un biroja, rotā istabu, saglabāt un parādīt savas atmiņas. 5. Elegantu un skaistu dizains ir lieliska dāvana vecākiem, draugiem, cienītājiem un bērniem. 100% pavisam jaunu kvalitatīvas preces Krāsu, kā parādīts attēlā Materiāls: plastmasa + stikls Numurs: BLK001 Izmēri kvadrātveida rāmis ir šādi: 6inch: iekšējā rāmja 9.7x14.7cm ārējais rāmis: 17.2X22.2cm 7inch: iekšējais rāmis 12.8x17.8cm ārējais rāmis: 20.2X25.2cm 8inch: iekšējais rāmis 14.8x19.8cm ārējais rāmis: 22.2X27.2cm 10inch: iekšējais rāmis 19.8x24.8cm ārējais rāmis: 27.2X32.2cm Izmēri apaļā rāmja, ir šādi: 7inch: iekšējais rāmis 17.5X17.5cm ārējā rāmja 24.2x24.2cm 10inch: iekšējais rāmis, 24.5X24.5cm ārējā rāmja 32.2x32.2cm, Jo manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 0.5-1 collu kļūdas.Paketē iekļauts: foto rāmis * 1 Piezīme: tā Kā krāsas parādīti ar dažādiem datoriem ir dažādas krāsas faktisko objektus var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus.Paldies par jūsu sapratni.Bet jums ir iepirkšanās laimīgi, lūdzu, sazinieties ar mani laikā, ja rodas problēmas, un mēs sazināsimies ar jums laiku , Paldies par jūsu atbalstu un uzmanību, es novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

Tagi: iet foto rāmis, plussize sieviete, foto studija tabula, foto rāmis, nagu reklāmas rāmji, kvadrātveida kolāža foto rāmis, filmu foto rāmis, reklāmas foto, ķīniešu audums, desmit rāmji.

Uzrakstīt recenziju

Japāņu stila foto rāmis galda ar baltu rāmi ar gaismas LED +USB, izmantot studiju apdares un foto displejs 7 collas

Japāņu stila foto rāmis galda ar baltu rāmi ar gaismas LED +USB, izmantot studiju apdares un foto displejs 7 collas

Saistītie Produkti