Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 50gab/daudz 8x10 9x12cm Pelēka Satīna Maisiņu Mazi Piekariņi, Kaklarota, Rotaslietas Iepakojuma Maisos Puses dod priekšroku, Aukliņu Dāvanu Maisu & Maki Skatīt lielāku

50gab/daudz 8x10 9x12cm Pelēka Satīna Maisiņu Mazi Piekariņi, Kaklarota, Rotaslietas Iepakojuma Maisos Puses dod priekšroku, Aukliņu Dāvanu Maisu & Maki

€8.80

-29 %

€12.57

Jauns produkts

Modeļa Numurs Satīna Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)
krāsa Pelēks,Melns,Sarkans,Ezers Zils,Royal Blue,Šampanietis,Violeta
Objekta Garumu 12cm
Aptuveni Izmēra 8x10cm un 9x12cm
Zīmola Nosaukums MISSDEAR
Lai pielāgotu Var Pasūtījuma Logo (bolsas de regalo)
Vienuma Tips Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids Somas
Postenis Svars 4g
Materiāls Satīna audums
Citi Maisos Mēs Pārdodam Organza Soma,Samta Maisiņā,Džutas Maiss,Plastmasas Maisiņā,Kokvilnas Somas
Izmantot, lai Rotaslietas Aproces Rieksti Kosmētika Skatīties Konfektes Kaklarota Dāvanu Iepakojums
Objektu Platums 9cm
Produkta Funkcijas Konfektes, Rotaslietas Aproces Riekstiem Konfektes Boutique Kosmētikas Dāvanu Iesaiņojuma Maisiņā
Postenis Diametrs 10cm
Postenis Augstums 12cm
Soma Stils Rotaslietas Maisiņā Auskari Soma Candy Dāvanu Maisu Iepakojuma Maisiņi

50gab/daudz Multi Krāsas Satīna Auduma Dāvanu Maisiņā 8x10 9x12cm Maza Soma, Rotaslietas Aproces Auskari Rotaslietas, Iepakojuma maisiņi, Somas

Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu

Mēs pieņemam, ka par šo sludinājumu

Produkta Apraksts

Daudzums 50gab /daudz

Art. - Nr.

Rotaslietas Satīna Somas

Postenis Materiāliem

Satīna Audums

Galvenā Krāsa Melna, Sarkana, Ezers Zils, Pelēks,Royal Blue,Šampanietis,Violeta

Postenis Apm Izmēra

8x10cm un 9x12cm

Objektu Formas

Taisnstūra

Pasākums Konversijas

1mm=0.0393 collas 1 collu=25.4 mm

Postenis Ērtu Vadību Fit Kāzu Rotaslietas, Krelles, Piekariņi, Aproce Skatīties Amatniecības Rieksti Kosmētika Auskari Konfektes Boutique Dāvanu Iepakojums

Mēs cenšamies darīt vislabāk,bet Tāpēc, ka dažādu no distinguishability datora ,tāpēc tas būs parādīt nedaudz atšķirīgs,paldies par jūsu sapratni!

Par Pielāgotus

1.Par organza soma un velvet dāvanu maisiņu,Jebkādu izmēru var pielāgot, lai jūs .Ja jūs vēlaties, lai izdrukātu jūsu LOGO , minimālais pasūtījuma daudzums ir 500-10000pcs.Jūs varat nosūtīt mums jūsu LOGOTIPU ,Un mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu saskaņā ar jūsu LOGO krāsu.Bet, Ja jūsu skaits ir mazāks nekā 500pcs ,cena būs dārgāka.

2.Par plastmasas maisiņu , min daudzums 9*15 cm ir 50000pcs , lielākiem izmēriem ir 10000pcs.

3.Papīra soma ,min daudzums drukas logo ir 2000pcs atbilstoši mūsu krājumiem .

4.Par rotu iepakojuma karti, min daudzums ir 5000pcs ,tas ir par auskaru kartes,kaklarota kartes,rotaslietas komplekti, kartes,rokassprādzes kartes un matu aksesuāru karti , par cenu tag , min daudzums ir 10000pcs custom logo.

Iepakojuma Sīkāk

Katrs pasūtījums ir nosūtīts, izmantojot Burbulis aploksnē vai multil ayer kastītē .Tas aizsargā priekšmetus no sabojāšanas tranzītā.

Iepirkšanās Process

Par Kuģošanas

1.Krievijas klientu ,lūdzu, atstājiet mums savu pareizo nosaukums (Pilns Nosaukums)un sīki adrese vai pasta nevaram piegādāt sūtījumu .

2.Lielākā daļa no mūsu paketes tiek nosūtīti pa PASTU, GAISA PASTU 3 (triju) darba dienā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.

3.Parasti, mēs nosūtīt sūtījumu ar E-pakešu ASV,tas prasīs aptuveni 7-20days ierodas.

4.Ķīnas ziņu Aviopasta Sūtījumu, kas parasti notiek laikā 15-45 darbadienas, lai nonāktu.Precīzu piegādes dienas atšķiras dažādās valstīs.Paiet nedaudz ilgāks laiks , Jo Vietējie nosūtīšanas vai citu iemeslu dēļ .Tas varētu iet vairāk nekā 20 dienas ,paldies par jūsu sapratni.

5.Dažreiz mēs nosūtīt preces ar DHL VAI FEDEX par brīvu dažās valstīs, ja pasūtījums ir virs 100usd.(Ja sūtījums ir liela apjoma ,mums nevar darīt )

6. PIEZĪME: Pircējs ir atbildīgs par nodokļu,muitas un jebkādi citi maksājumi, laikā piegāde!Visas preces būtu jāved uz www.e-jump.lv pārbaudīt adrese, lūdzu pārbaudiet uzmanīgi, pirms jūs vieta kārtībā ,paldies !

Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies! :), Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru negotive un neutralfeedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies! :)

Tagi: kpop aproce, tējas maisiem, bambusa autiņu, sanitāro kopu, melns kpop, aukliņu rotaslietas maisiņš, rotaslietas satīna maisiņš, soma, rotaslietas, got7, maisu golfs.

Uzrakstīt recenziju

50gab/daudz 8x10 9x12cm Pelēka Satīna Maisiņu Mazi Piekariņi, Kaklarota, Rotaslietas Iepakojuma Maisos Puses dod priekšroku, Aukliņu Dāvanu Maisu & Maki

50gab/daudz 8x10 9x12cm Pelēka Satīna Maisiņu Mazi Piekariņi, Kaklarota, Rotaslietas Iepakojuma Maisos Puses dod priekšroku, Aukliņu Dāvanu Maisu & Maki

Saistītie Produkti