Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 10PCS/DAUDZ Maksājumu Saraksts Skatīt lielāku

10PCS/DAUDZ Maksājumu Saraksts "eiropa 2020" Versija TF SD Kartes Adapteri, Zelta Pro Balts un Sudraba Karti Bezmaksas Piegāde

€31.87

-15 %

€37.50

Jauns produkts

Ar USB No
Modeļa Numurs Par nds 2ds 3ds ndsl 3dsll
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Zīmola Nosaukums Ispoofer

modname=ckeditor

1.Pirms shippping katras preces tiks pārbaudīta arī.Mēs varam darīt tā : 1,Kvalitātes kontrole:Visi video spēli rezerves daļas ir pārbaudītas ar mūsu profesionālo QC komanda. 2,Piegādes laiks: sagatavošanās laiks ir 1 vai 2 darba dienas laikā. 3,Ražot garantija : mēs piedāvājam 6 mēnešu garantija. 4 Pēc tam,kad dienests:uzturēt kvalitātes pirmkārt, principu, dodot priekšroku klientiem. 5,Produkts modelis: Mēs piedāvājam visu veidu rezerves daļas un palīgierīces, piemēram, xbox360,Sony,Par Nindtendo un tā tālāk. 6,Informācijas: Mēs dalīties ar jaunāko informāciju par video spēli, rezerves daļas uz visiem mūsu klientiem. 7,Mums ir vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības piegādātāja video spēli vismaz 7 gadus, mums ir bagāta pieredze.

Apraksts:

Savietojams 3 Krāsās: Zelta, Baltā, Sudraba Pelēks Atbalstu NDS/NDSL/3DS/3DSLL/NDSI LL/NDSL/2DS/JAUNU 2DSLL/JAUNO 3DS/JAUNU 3DSLL spēli saderība kurss sasniedz 99.5% Piezīme: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu atļaut nelielu noviržu mērījumu datu un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

Tagi: c24 wpl, aksiālie scx24, amiibo karte, 3ds 2ds, r4i, saite maksājumu, bt168 pro, ham radio, mākslas zooloģiskā dārza dzīvnieki, nds oriģināls.

Uzrakstīt recenziju

10PCS/DAUDZ Maksājumu Saraksts

10PCS/DAUDZ Maksājumu Saraksts "eiropa 2020" Versija TF SD Kartes Adapteri, Zelta Pro Balts un Sudraba Karti Bezmaksas Piegāde

Saistītie Produkti