Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1 Panelis Vasaras Karstā Pārdošanas Fashion Star Blackout Japāņu Aizkaru Āķi līdz Pārklājus Par Partijas Apdare Virtuve Mājas Guļamistaba Skatīt lielāku

1 Panelis Vasaras Karstā Pārdošanas Fashion Star Blackout Japāņu Aizkaru Āķi līdz Pārklājus Par Partijas Apdare Virtuve Mājas Guļamistaba

€13.66

-29 %

€19.51

Jauns produkts

Atvēršanas un Aizvēršanas Metode Pa kreisi un pa Labi Biparting Atvērt
Atrašanās vieta Logs
Instalācijas Veids Iebūvēts
Funkcijas blackout
raksts Dzija Krāsota
Technics Austs
Veids Aizkaru
Apstrādes Piederumi Izmaksas Iekļauts
Stils Mūsdienu
Piemērojamo Logu Tips Dzīvoklis Logu
Formāts Citi
Izmantošana Birojs
Modelis Tips Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs NTHKSTAR
Zīmola Nosaukums NICETOWN
Materiāls 100% Poliesters

Ir 2021. Ķīnas Pavasara Svētki Sludinājumu

Dārgie draugi,laipni lūgti manā veikalā.Novēlu jums jauku dienu un laimīgu iepirkšanos.Ķīnas Pavasara Svētki ir mūsu tradicionālais svētku tāpēc, ka mums ir vairākas brīvdienas.

UZMANĪBU:

1. Laikā brīvdienas, mēs pieņemam tikai pasūtījumus, bet NETIKS nosūtīti, un klientu apkalpošanas tiešsaistē būs laiku pa laikam.

2. Ja jums ir jebkādas problēmas ar izstrādājumu, vai pasūtījumu, lūdzu, atstājiet ziņu mums, un mēs atbildēsim nekavējoties pēc tam, kad mēs tiešsaistē.

3. Lūdzu, nav aicinām kuģniecības atvaļinājumu periodā, loģistikas uzņēmums ir atvaļinājumā, tāpēc, ka mēs nevaram kuģa jums.

Paldies par sapratni jau iepriekš.Pēc festivāla mēs centīsimies panākt, lai kalpotu jums.

Par piegādes;

Kopš Februāris. 3.(02/03): Visu piegādi būs pauze.

Februāris-20.(02/20): Normāli Piegāde.

Svarīga piezīme: pievienot nelielu dāvanu, lai šajā laikā, periodos.

Vislabākie Novēlējumi!!!

Paketē iekļauts: 1 gab., aizkaru, ja jūs vēlaties iegādāties 1 komplekts aizkari, piemēram, attēlu, lūdzu, pasūtiet 2 paneļi(gab).

Burvīgs Dizains: Šo unikālo dizainu die-cut zvaigznes aizkari izdaiļot jūsu logi ar atšķirīgu stilu.Iedomājieties, fantastisko sajūtu, zvaigznes krīt uz savu gultu, grīdas.

Funkcijas: Neaizkavē saules un UV stariem, modes dizains, viegli uzstādīt, nodrošināt privātā vidē.Unikāla dizaina die-cut star aizkari interjeru jūsu mājās logi ar sapņains stilu.

Videi draudzīgs: NAV ķīmiskos pārklājumus, nav folijspiedi, pieņemt lāzera griešana out tehnoloģija, kas ir veselīgāka un drošāka cilvēkus, it īpaši zīdaiņiem un bērniem.Abas puses zvaigzne aizkars ir tādā pašā krāsā.

Viegla apkope: Mašīnas vai ar roku mazgājami.Ne balināšana.Zemas gludināšanas.

Paziņojums: Lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana, Lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Pasākums savu polu un logu lielumu, pirms izvēlēties aizkarus.

NICETOWN atbalsta pielāgošanu, jūs varat izvēlēties krāsu un apstrādes veidu, kas jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.

Rozā

Melns

Pelēka

Tumši Zila

Tirkīza

Pelēki Balts

Vairāk Krāsu var pielāgot

Tagi: adīt dzijas, Karstā Pārdošanas, lapu ēnā, JAPĀNA, guļamistaba furnitur, piejūras milzīgais aizkari, nomirst aizkari, blackout aizkaru, vasaras kleita, aizkaru dzīvot istabā.

Uzrakstīt recenziju

1 Panelis Vasaras Karstā Pārdošanas Fashion Star Blackout Japāņu Aizkaru Āķi līdz Pārklājus Par Partijas Apdare Virtuve Mājas Guļamistaba

1 Panelis Vasaras Karstā Pārdošanas Fashion Star Blackout Japāņu Aizkaru Āķi līdz Pārklājus Par Partijas Apdare Virtuve Mājas Guļamistaba

Saistītie Produkti