Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Transportēšanas izmaksas Skatīt lielāku

Transportēšanas izmaksas

€5.20

Jauns produkts

Godu Profesionālās Posmā & DJ
Stils DMX Skatuves Gaismas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 100W
Vienuma Tips Skatuves Apgaismojuma Efekts
Zīmola Nosaukums HYULIGHTS
Modeļa Numurs 60s
Spriegums 260V

Piegāde :

1. MĒS KUĢIS PASAULĒ.Visi pasūtījumi tiks piegādāti no Guangzhou, Ķīnā.Pārvadātājs ar DHL:2-4 Dienu laikā, atjaunot ups:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienu laikā, FEDEX: 5-7 dienas, un, TNT, EMS, ĶĪNA POAT UN HONKONGĀ POST.

2. Ja jūs iegādāties vairākus objektus, jūs varat ietaupīt kravu, par katru papildu objektus.Ja jūs pērkat 12pcs vai vairāk, un tikai nepieciešams tikai 1 lietotāja rokasgrāmata, ietaupāt 11 lietotāja rokasgrāmatu, jūs varat ietaupīt 1 ASV dolāru par Enerģijas Taupīšanu.

3. Mums ir liela pieredze par zemāku vērtību, par rēķinu, kas pavada preces, un, lai samazinātu muitas nodokli samaksāja par savu Importu.Zemāka vērtība par rēķinu uzskatīs kā DĀVANU, ja jums nav nepieciešams, "dāvana", nekautrējieties pateikt.Ja jums ir grūtības dara savu deklarāciju, vai jums ir nepieciešams, lai skenētu mazāku vērtību lapā, lūdzu, paziņojiet mums, mēs par jums!

4. Mēs kuģis uz www.e-jump.lv adresi, TIKAI, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.e-jump.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

5. Gandrīz visi sūtījumi tiks piegādāti tieši no mūsu rūpnīcas līdz jūsu durvīm, ja jūs atstāt SĪKU DZĪVO ADRESI AR DERĪGU KONTAKTU TELEFONA NUMURU, bet tur dažkārt pakete varbūt neizdevās no nosūtīšana, mēs atzīmēt jums, sazinieties ar vietējo pasta sistēmas vai Muitas, lai saņemt savu sūtījumu.

6. Kuģniecības Laiks

Pasūtījumus sestdiena-ceturtdiena - iegūt OTRO DIENU PIEGĀDE!

- Rīkojumus, Piektdiena - Kuģis Svētdien. -Ja jūs vēlaties, lai kompensāciju, vai jūs vēlaties iegādāties citus produktus, lai aizstātu vienumus, kas jums jau samaksāja, lūdzu, pastāstiet mums asap.

- Mēs paziņosim jums izsekošanas numuru otrajā dienā piegāde.

7. Ja preces sūta uz Brazīliju, lūdzu, lūdzu, dodiet mums savu CPF skaits, liels paldies jau iepriekš.

8. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šīs maksas pircēji ir atbildība.

-Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

9. Lūdzu, ņemiet vērā, ka par 110V/220V/240V produktu, ja pasūtījuma.Visi mūsu produkti ir AC110-240V.Ja jums ir vajadzīgas citas īpašas volti, lūdzu, sazinieties ar mums/pirms laišanas pasūtījumu.

10. Lūdzu, ņemiet rēķinu piegāde, ja preces ir bojātas, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Visas preces, kad kuģošanas pie rūpnīcas ir labā stāvoklī, lūdzu, vērsties vietējā pārvadātāja un pieprasīt kompensāciju 3 dienu laikā pēc tam, kad saņemtas preces no pārvadātāja.

11. Apdrošināšanas.Par lielu vērtību, preču, lūdzu, nopirkt apdrošināšanas kuģniecības, ja vēlaties.BEZMAKSAS PIEGĀDE nav, ieskaitot apdrošināšanas maksu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir nepieciešama apdrošināšana.Ienākumi :

1. Visa peļņa ir pasta zīmogs ne vēlāk kā 14 dienu laikā no dienas, kad apstiprināta piegādi, ko veic Pārvadātājs.

Ja preces ir bojātas, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.

2. Kompensācijas ir pieejama 30 dienu laikā pēc sākotnējā datuma saņemšanas objektus.Izejošā kuģniecības izmaksas, ka mēs maksājām jau un kravas nosūtīšana atpakaļ arī tiks atskaitīta no kopējās summas.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms sūtīt atpakaļ.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nodot strīdu vai vēlaties daļēju kompensāciju/kompensācijas.Garantijas laiks :

1. Visi produkti būs 2 gadu garantija.Spuldzes nav iekļautas.Visas pārējās rezerves daļas būs bezmaksas garantijas perioda laikā, bet kravas būs payed pircēji.Pēc garantijas, mēs jums rezerves detaļu izmaksas, cenu, un jūs maksājat kravu.

2. Visi kļūdains, jo nepareizas montāžas vai nepareizas lietošanas nebūs, uz ko attiecas garantija.Jebkuru fizisko kaitējumu, tiks anulēta jūsu garantija.

Komunikācijas :

1. Ja jums ir kādi jautājumi, bažas vai komentāri, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, tērzēšana tiešsaistē TradeManager ir ļoti appreciated.

2. Mēs esam sazinoties brīvdienās pārāk.

3. Mēs kuģis ugunis, no pirmdienas līdz svētdienai, 7 dienas nedēļā.

Atsauksmes :

1. Mēs esam Apgaismojuma Eksperti.Mēs esam mīlestībā ar lightings mēs labprāt vēlētos, lai jūs, lai pārbaudītu un sazinieties ar mums, ja kādi jautājumi.

2.Es pastāstīšu jums izsekošanas numuru, lai jūs par www.e-jump.lv/e-pastu.Mēs augstu vērtējam jūs atstāt 5 ZVAIGŽŅU Detalizētu Pārdevēja Reitingu un POZITĪVAS Atsauksmes par mums saņemot par savu preci.

3. Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, īsziņu ar mums un ļauj mums iespēju tikt galā ar problēmu, un mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Kontaktiem :

1. Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, pirms vai pēc saņemšanas jūsu vienumus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Tagi: led dmx, pioneer dj, zelta uguns ssd, Posms, 100 gb ssd, kontrole dmx, ssd disku xray, dj skaņu, dj mikseris, 240 ssd.

Uzrakstīt recenziju

Transportēšanas izmaksas

Transportēšanas izmaksas

Saistītie Produkti