Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 70Pcs Auto Termināļa Noņemšanas Rīku Komplektu, Vadu Savienotāja Pin Atbrīvot Nosūcējs airētājs pats par sevi Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes Skatīt lielāku

70Pcs Auto Termināļa Noņemšanas Rīku Komplektu, Vadu Savienotāja Pin Atbrīvot Nosūcējs airētājs pats par sevi Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

€8.61

-37 %

€13.67

Jauns produkts

Funkcijas :

* 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

* Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot

* 70 Gab termināļa noņemšanas galvenais instruments, termināļa pin airētājs pats par sevi airētājs pats par sevi remonts noņemšanas galvenais instruments, ko izmanto lielākā daļa savienotājs termināli

* Materiāls-pin terminal noņemšanas rīks ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un plastmasas.Spraudītes izgatavotas no tērauda, platums starp tapām var mainīt, cik nepieciešams, un tas ir elastīgs un izturīgs.

* Funkcijas-pin terminal noņemšanas rīku var viegli noņemt termināļa vadi no siksnām savienotājs un pievienot jaunas vadi, neradot nekādus bojājumus.

* Saderīgas-pin terminal pārcelšanās rīks ir piemērots vairumam savienotājs termināļi, un to var izmantot lielākajā daļā automobiļu, motociklu, un citas elektroniskās ierīces (piemēram, sadzīves tehnika).

* Viegli darboties-jums nav nepieciešams, lai pry atvērtu spailes elektronisko ierīci, svira sniedz pin noņemšanas rīku var viegli izraut vai push vadiem vai pievienot jaunus vadus.

* Komplektā ietilpst -26 × vienu pin nosūcējs, 26 × dubultā pin nosūcējs un 18 × korpusa rīks.

* * Šīs komplekts ir paredzēts, lai novērstu elektronisko iekārtu, nesabojājot iekārtas.

* Nav nepieciešams, lai pry līdz gala, tikai push un pull pin termināls ar rīku komplektu.

* Šis video atbalstu ir universāls līdzeklis visvairāk savienotājs termināļi, un to var izmantot lielākajā daļā automobiļu, motociklu, un citas elektroniskās ierīces (e.g.sadzīves tehnika).

Specifikācija:

* Atsevišķa Pin Platums: 0.8 mm, 1mm, 1.2 mm, 1.4 mm, 3mm, Vienu Pin Padoms.(Apm.)

* Dual Pin Iekšējā (Ārējais Diametrs) Diametrs: 2 mm (3.5 mm), 3 mm (4,5 mm), 3mm (8mm), 4.5 mm (6mm), 6mm (7,5 mm), Double Pin Kārtā.(Apm.)

* Korpusa Diametrs: 2mm 2,5 mm 3 mm 3.9 mm 4.9 mm 6.2 mm.(Apm.)

* Krāsa: Kā bildes rādīt

* Daudzums: 70

Iepakojuma Saturs:

26 * Atsevišķa Pin Spiedes

26 * Dubultā Pin Spiedes

18 * Korpuss Rīki

Piezīme:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: kabeļu push airētājs pats par sevi darbojas, kabeļu airētājs pats par sevi velkot, kabeļu airētājs pats par sevi bobine, din sliedes skrūves, 63MM, salaiduma vietu savienotājs, din sliedes skrūve termināls, velosipēds kabeļu airētājs pats par sevi, salaist vadu, savienotājs cemme.

Uzrakstīt recenziju

70Pcs Auto Termināļa Noņemšanas Rīku Komplektu, Vadu Savienotāja Pin Atbrīvot Nosūcējs airētājs pats par sevi Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

70Pcs Auto Termināļa Noņemšanas Rīku Komplektu, Vadu Savienotāja Pin Atbrīvot Nosūcējs airētājs pats par sevi Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

Saistītie Produkti