Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! HSABAT 3000mAh Akumulators tiek izmantots iphone 4S iphone4s par iphone4gs iphone 4gs zemes gabala robežās rīki un Uzlīmju Skatīt lielāku

HSABAT 3000mAh Akumulators tiek izmantots iphone 4S iphone4s par iphone4gs iphone 4gs zemes gabala robežās rīki un Uzlīmju

€9.17

-8 %

€9.97

Jauns produkts

Saderīgu Zīmols Apple iphone
Kvalitātes Sertifikāciju ROHS
Akumulatora Kapacitāte(mAh) 2801mAh-3500mAh
Oriģināla, vai Ne Saderīgs
Zīmola Nosaukums HSABAT
Modeļa Numurs iphone 4S

Apraksts:

1. Li-on Baterija

2. Spriegums: V 3.8

3. Kapacitāte: 3000mAh

4. Lietošana:iphone 4s

Piegāde

1. Mēs nosūtīsim preces 2 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs esat pabeidzis visas detaļas, piemēram, kontaktpersona pilnībā nosaukums, tiesības adrese, pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

3. Izsekošanas informācija tiks parādīta 3-10 dienas pēc pārdevēja sūtīšanas vienumus, jūs varat izsekot sūtījumu šajā vietnē: www.17track.net/en mēs nosūtīt visas preces ar tiešsaistes izsekošanas skaits.

4. Dažkārt sakarā ar laika apstākļu vai nepārvaramas varas dēļ faktori, satiksme ir lēna, piegādes laiku varēs pagarināt

Atgriešanās un Garantijas

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta un pircējam vajadzētu būt atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

4. Par jebkuru vienumu, lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pasta reģistrā mail kad jūs atgrieztos.

5. Ja pircējs saņem bojātas, lūdzu, pastāstiet mums, 48 stundu laikā, lai sniegtu ticamus pierādījumus, piemēram, fotogrāfijas, video, mēs to atrisinātu pēc iespējas ātrāk.

Atsauksmes

1. Jūsu drīzu apstiprinājumu, būs ļoti appreciated.

2. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas tikai tevi 1 minūte, šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms strīdu vai atstājot negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu visas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: akumulatora iphone4, akumulatora iphone7, 3000mah power bank, dāvanu uzlīmes, etiķetes, akumulatora korpusa iphon 6, 4s akumulatora, 4 akumulatora, uzlīmi, uzlīmes paldies, jūsu pasūtījums.

Uzrakstīt recenziju

HSABAT 3000mAh Akumulators tiek izmantots iphone 4S iphone4s par iphone4gs iphone 4gs zemes gabala robežās rīki un Uzlīmju

HSABAT 3000mAh Akumulators tiek izmantots iphone 4S iphone4s par iphone4gs iphone 4gs zemes gabala robežās rīki un Uzlīmju