Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Koka DIY Namiņš Mēbeles Samontēti Salona Japāņu Stila Deserts Veikals Modelis Mini Leļļu Nams Mākslas Dāvana Bērniem, Dzimšanas dienu Skatīt lielāku

Koka DIY Namiņš Mēbeles Samontēti Salona Japāņu Stila Deserts Veikals Modelis Mini Leļļu Nams Mākslas Dāvana Bērniem, Dzimšanas dienu

€16.10

-45 %

€29.28

Jauns produkts

Iezīme Japāņu stilā
Features1 home decoration accessories
Tēma Dzīvnieku
Aksesuāri Šķēres, Kuteris, Pincetes, Skrūvgriezi, Balta lateksa, Mat
Materiāls Koka
Features2 dāvanas bērniem
Stils Mūsdienu
Veids Mājas Dekori
Funkcijas DIY Montāža
Nosaukums DIY roku leļļu nams
Piemērots Bērniem DIY Darbu
Izmērs 20 * 14 * 15cm/7.87*5.51*5.91inch

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Kolekcionējamus Ēkas: Precīzi runājot, gudrs mājā nav paredzēti, lai var spēlēt ar, bet kolekcionējamus ēku apdare vai mājās pēc tam, kad pabeigta.Tas nāk ar daļām, kas ir nepieciešams, lai savāktu DIY.Komplekts ir piemērots cilvēkiem, kas vecāki par 14 gadiem, lielisks veids, kā sazināties ar pusaudžiem vai pieaugušajiem un ideāls projekts pavadīt laiku.

2、Augstas Kvalitātes: materiāli ir labas kvalitātes, mēbeļu un citu koka gabali ir precīzi izgriezt tā, ka tie fit kopā pareizi.Ņemot vērā, augi, ornaments un mēbeles ir diezgan reāli un gudri veidota, kas ir labi vērts cenu, ja jūs meklējat prieku.

3、angļu Instrukcija: angļu rokasgrāmata ar detalizētu un krāsaini attēli, kas palīdzēs jums, kā to darīt soli pa solim.Mēs vēlamies, lai mudinātu jūs viegli montēt tikai nedaudz pacietības.

4、Ļoti Lieliska Dāvana: ļoti lieliska dāvana, un kolekcionējamus, par kuriem patīk amatniecības un miniatūras, kaste pati par sevi izskatās kā klāt ar ļoti jauka meklējat.Jūs varētu to darīt ar sevi, lai padarītu dāvanu vairāk jēgpilnu.Varētu būt grūtāks par pirmo reizi, celtnieks, bet jūs saņemsiet prieku pēc tam, kad esat beidzis to.

5、Svarīga Piezīme: komplekti tika pārbaudīti 100% rūpīgi, pirms piegādes, lai nodrošinātu, ka aksesuāri ir pilns ar ne trūkstošo daļu.Ja tāds jautājums, kad jūs savākt, lūdzu, samazinājās brīvi, lai izveidotu savienojumu ar mums un mēs jums atrisināt jebkuru problēmu, cik drīz vien iespējams.Bez tam, jums ir nepieciešams, lai sagatavotu silikona šķidrums līmi ar sevi, jo tas ir aizliegts, lai kuģis ar gaisa transportu.

Motīvs:

Starpība starp DIY kajītes un vispārējās rotaļlietas ir tas, ka jums ir nepieciešams, lai izmantot savu izlūkošanas, lai pabeigtu to, kas ir neierobežota prieka un atklājumu.Šajā procesā, montāžas, tas var uzlabot izteiksmes spēju, veicināt orgānu, koordinēt fiziskās funkcijas un pielietot sociālās aktivitātes.

Specifikācijas:

Izmērs: aptuveni 20 * 14 * 15 cm/7.87*5.51*5.91 jo

Materiāls: koka materiāls

Piederumi: šķēres, kuteris, pincetes, skrūvgriezi, balta lateksa, materiāla iepakojumā, spuldzes, manuāla akumulatora kaste (baterijas nepieciešamas 2 pogveida baterijas, ir nepieciešams sagatavot savu)

Ražošanas problēma: normālu grūtības (aizņem 10-30 stundas)

Configurability: Konfigurējamas mūzikas kustību Noklusējuma Laputa Pils Debesīs (ir jāiegādājas ar sevi)

Iepakojuma Saraksts:

1 Komplekts DIY Samontēti Rokas

Tagi: leļļu nams veikals, japāņu, māja barbie, āzijas tabula, pilnīga miniatūra leļļu namiņš, blyth, JAPĀNA, leļļu vadītājs ar aplauzums, auduma čūska, alvas koka kuģis.

Uzrakstīt recenziju

Koka DIY Namiņš Mēbeles Samontēti Salona Japāņu Stila Deserts Veikals Modelis Mini Leļļu Nams Mākslas Dāvana Bērniem, Dzimšanas dienu

Koka DIY Namiņš Mēbeles Samontēti Salona Japāņu Stila Deserts Veikals Modelis Mini Leļļu Nams Mākslas Dāvana Bērniem, Dzimšanas dienu