Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Brīvroku Dušas Skaļruni, Bluetooth Skaļruni, Ūdensizturīgs Skaļrunis, Bezvadu Skaļrunis Ar 5W Vadītāja piesūcekni Skatīt lielāku

Brīvroku Dušas Skaļruni, Bluetooth Skaļruni, Ūdensizturīgs Skaļrunis, Bezvadu Skaļrunis Ar 5W Vadītāja piesūcekni

€7.27

-24 %

€9.69

Jauns produkts

Audio Crossover Pilns Diapazons
Saprātīga Personīgo Asistentu NAV
Kanāli 1
Balss vadība No
Wi-Fi Mūzikas Amazon Mūzika
Tālvadības Pults No
Ministru Kabineta Materiāls Plastmasas
Akumulators
Atbalsta Atmiņas Kartes
Paziņojums Bluetooth
Atbalsts APP
Atbalsta Apt-x No
Sertifikācija NAV
Iezīme NAV
Ieejas Jauda(W) 25-49 W
Skaits Skaļrunis Kameras 1
Atskaņošanas Funkcija mp3
Zīmola Nosaukums yesido
Barošanas Avots Akumulators
Materiāls Plastmasas
Ūdensizturīgs No
Skaļruņu Tips Portatīvie
Modeļa Numurs Pārnēsājamie Bezvadu Bluetooth Skaļruņi
Frekvences Diapazons 20Hz-20KHz
PMPO 3W
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iebūvēts Mikrofons
Ekrānu No

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Brīvroku Dušas Skaļruni, Bluetooth Skaļruni, Ūdensizturīgs Skaļrunis, Bezvadu Skaļrunis Ar 5W Vadītāja piesūcekni Liels Ārā un Dušas.Silikona gadījumos un interfeisa dizains nodrošina triecienizturīgi, putekļiem ,līmeni uz augšu, lai IPX5, var izmantot dušā vai ārpus telpām (nemērciet to ūdenī)

Iebūvēts Mikrofons Rokām-Bezmaksas Runāt.Jūs varat ērti uzņemt zvanu, šis mini dušas bluetooth skaļruni auto, vannas istaba, mājās un birojā, visur tik ilgi, kamēr tas ir savienots ar jūsu Viedtālrunis.

Stereo Skaņas Dušas Skaļrunis ar 5W Vadītāja.Atbalsta A2DP, ūdensizturīgs bluetooth skaļruni, var straumēt incrediable stereo skaņu.Ar pilnu jaudu, kristālu skaidri formulēt augstas klases.Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, atbalsta līdz 6 stundām atskaņošanas laiks tilpuma 70% vai mazāks.(Piezīme: Īsi nospiediet uz Priekšu/Atpakaļ Pogu, lai pārslēgtu dziesmu, ilgtermi nospiediet, lai regulētu skaļumu.)

Nāk ar Noņemamu Iesūkšanas & Alumīnija sakausējuma metāla āķis.Sabiedrība ar piesūcekni un Alumīnija sakausējuma metāla āķis, justies brīvi, lai pakārt un pievienot šo portatīvo bluetooth skaļruni visur, kur vēlaties.

Piezīme: 1. LŪDZU, IZMANTOJIET ADAPTERI, KAS IR 5V, 1A vai 5V 2A MAKSAS!!!NEIZMANTOJIET CITA TIPA ADAPTERI, VAI TAS VAR IZRAISĪT DAE!!! 2. Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka NEVAR darīt to iegremdēšanu ūdenī 3. Tas būtu labāk, ka to uzlādētu, pirms to izmanto. 4. Lūdzu, maksas savlaicīgu un saglabāt postenis pilnu jaudu (vairāk nekā 60%), ja jums nav izmantot to ilgu laiku, lai izvairītos no dpe, lai akumulators. 5.Lūdzu, ņemiet virsmas, sienas sausas, pirms lietojat piesūcekni.

Ieejas Spriegums: DC-5V/600MA

Jauda: 5W THD+N Mazāk nekā vienāds ar 10%(1KHz/0dB)

Uzlādes laiks: 3 stundas

Baterija: 3,7 V/500 MAH

Frekvenču diapazons: 120Hz-22 KHz

Par Katru Vietu, Par Katru Ierīcēm. -Jūs varat izmantot šo preci mājās, biroja, auto, ārpus telpām, utt. -Tas atbalsta visas Bluetooth ierīces, tādas kā iPhone, iPad, HTC un tā tālāk), PDA, tablet PC, iPad, Mac Air, MP3 atskaņotāji, Datori, klēpjdatori, utt.

krāsa:melna

Materiāls:plastmasa

izmērs:80*80*32mm

Iepakojuma Saturs:

1 * Mini Speaker Zaļa

1 * Kempings Snap Āķis

1 * USB maksas kabeli

1 * piesūcekni

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: bezvadu skaļrunis, bluetooth skaļruni piesūcekni, bluetooth dušas skaļrunis, dušas radio, bluetooth skaļrunis, runātājs, plastmasas piesūcekni skaļrunis, bluetooth skaļruni, spotify, portabl skaļrunis, fm radio duša.

Uzrakstīt recenziju

Brīvroku Dušas Skaļruni, Bluetooth Skaļruni, Ūdensizturīgs Skaļrunis, Bezvadu Skaļrunis Ar 5W Vadītāja piesūcekni

Brīvroku Dušas Skaļruni, Bluetooth Skaļruni, Ūdensizturīgs Skaļrunis, Bezvadu Skaļrunis Ar 5W Vadītāja piesūcekni

Saistītie Produkti