Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5D Diy Dimanta Glezna Krustdūrienā Pilnu Kvadrātveida Mozaīkas Dimanta Izšuvumi Karikatūra Pūce Ģimenes Sveķu Rhinestone Mājas dekoru JS1228 Skatīt lielāku

5D Diy Dimanta Glezna Krustdūrienā Pilnu Kvadrātveida Mozaīkas Dimanta Izšuvumi Karikatūra Pūce Ģimenes Sveķu Rhinestone Mājas dekoru JS1228

€3.32

-41 %

€5.72

Jauns produkts

Izmantošana Mājas/Sienas/Dzīves Telpu Dekorēšana
Materiāls Sveķu
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Zīmola Nosaukums RealShining
Rīki Pincetes, Pick-Up Instrumenti
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Komplektus komplekts Instrumenti,sveķu dimanti ,printe
Forma Atsevišķu
Krāsu skaits Atkarīgs no bildes
Ārējā Iepakojuma Vairāk nekā 30x40cm,kastes iepakojums,zemāk 30x40cm soma iepakojuma
Tēma Karikatūra Pūce Ģimenes
Dimanta Forma Kvadrātveida
ja dimants nav pietiekami Tas ir bezmaksas, lai vēlreiz
Stils Eiropa
Rāmis No
Modelis Tips Dzīvnieku

Mūsu Ideja: Mēs esam profesionāla sadzīves veikalā www.e-jump.lv Vairākus gadus.Mēs iesakām, ka jūs varat pievienot "Favorite store" un "vēlmju sarakstu ", kas ir ērtāk par savu nākamo vizīti.

Pielietojums : Home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas

Dimanta tips: 3D Pilnu Kvadrātveida Dimanta

Par dimanta daudzums: par 20% lielāku daudzumu dimanta, absolūtā pietiekami

Diametrs dimanti: 2,5 mm

Noklikšķiniet, lai saņemtu to, ko vēlaties: r////

Piezīme: Mēs visi dimanta krāsošana komplekti, neietver ārpus kadra borde

Produkta Nosaukums: 5D Diy Dimanta Glezna Krustdūrienā Pilnu Kvadrātveida Mozaīkas Dimanta Izšuvumi Karikatūra Pūce Ģimenes Sveķu Rhinestone Mājas dekoru JS1228

Definīcija attēlu:

Bāze:Importēti Eļļa, Audekls ar skaidri simboli.

Ražošanas posmiem:

01 .Atvērt jūsu sūtījumu, pārbaudiet komplekti, vai visas daļas ir pabeigta vai nav.

02 .Pārbaudiet sveķu dimantu krāsu un atbilstošo krāsu kods, kas nodrošinātu visu dimantu kods ir kods, ir pabeigta.pilnīga.

03 .Atvērt nelielu daļu no līmlenti, pievērsiet uzmanību, lai putekļi ārā.

04. Izvēlieties rakstzīmju (simbols), atrast atbilstošo dimanti un ieliec urbt plāksne.

05. Izmantojiet šo rīku, lai pick up, kas atbilst dimanta maigi, pēc tam nodot to uz atbilstošo pozīciju modeļa numurs

06. Atkārtojiet iepriekšējās darbības, kamēr gatavo visu ainu.

07. Kopīgā būtu apspiesta un kārtīgs, nav ne plaisas.Jūs varat ievietot grāmatu priekšpusē rombveida zīmējums, ar roku piespiež uz grāmatu.

08. Ritošā produktu un saskaras no priekšējā par, pildīta ar mūsu cilindru iepakojumā, lai pasargātu to bez skrāpējumiem.

09. Uzņemiet attēlu uz jūsu vietējo kadru tirgus,izmantot jūsu favorītiem kadru uz kadra tas.

10. Iesniedzot gala produkta telpā, un baudīt savu meistardarbu.

11. Ja jums patīk mūsu produktiem, laipni lūgti mūsu veikalā atkal, mums ir jauki atlaides veciem draugiem.

Forma:447 DMC krāsas,katra dimanta izmērs ir 2.5x2.5mm

Līme:spēcīgu līmi līmi,smelless un vides-veselīgs

Noklikšķiniet Zemāk, lai izvēlētos pēc Kategorijas

Par Paku

Izmērs

Izmēri >30x40cm,Krāsu kaste iepakojumā

Īpašo iepakošanas kastes no augstas kvalitātes eksporta,ar izturība pret augstu spiedienu,augsta elastīgs un augstas rezervi!

Par ietekmi

Jo lielāks izmērs, jo labāks efekts!

Katrā dimanta izmērs: 2.5 x 2.5 mm.ja situācija ir sarežģīta, maza izmēra, nav ļoti labs!ja jums ir nepieciešams, liela izmēra jebkuras fotogrāfijas, lūdzu, sazinieties ar mums!

Atsauksmes

Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.tas būs tikai tevi 1 minūti, mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvas atsauksmes (5 Zvaigžņu) .

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru negotive un neitrālu atsauksmes.mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Ja jums patīk mūsu produkciju,jūs varat pievienot savu veikalu, kā jūsu iecienītāko veikalu šādi:

Par Efektu

Jo lielāks izmērs, jo labāks efekts!

Katrā dimanta izmēri : 2.5x2.5mm.Ja situācija ir sarežģīta, maza izmēra, būs ļoti labi!Ja jums ir nepieciešama lielu izmēru bildes, lūdzu, sazinieties ar mums!

Par Mums Mūsu dimanta glezniecības ir pusgatavi, neietver rāmis.Mēs sniegs dimanta instrumenti, izšuvumu, lai padarītu jūsu.Un mēs novieto 20% vairāk dimantus !Lai gan mūsu produkti ir ne lētāko, bet kvalitāte mūsu preces ir labākais!Kad esat pabeidzis, jūs varat sūtīt bildes no jūsu gleznas pie mums, mums parādīs to, lai pircējiem visā pasaulē novērtēt!Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru negotive un jebkuru neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies!

Ekspress Piegāde

Uzmanību!mēs esam starptautiskā pārdevējs no Ķīnas cietzemi.LŪDZU, ESIET PACIETĪGI!Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var izdarīt par 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums.

Piezīme

Burer būs atbildīgs par nodokļu,muitas un jebkādi citi maksājumi, laikā piegāde!Visas preces būtu jāved uz www.e-jump.lv berified adresi

Pārdošanas Noteikumi

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, to var atgriezt sākotnējā stāvoklī nedēļas laikā pēc pieteikuma saņemšanas.mēs nosūtīsim jums pilnu atmaksu kopā ar kuģniecības izmaksas tiklīdz mēs saņemtu objektu.Bet pircējam ir nepieciešams maksāt atgriešanās piegāde.

Tagi: cross stitch, gads pūce apdare, dekoru pūce, dimanta mākslas maska, av dimanta gleznas, eevee dimanta krāsošanas komplekts, 5d diamon krāsošana, diamond krāsa, ar beatl, dimanta mozaīkas komplekts.

Uzrakstīt recenziju

5D Diy Dimanta Glezna Krustdūrienā Pilnu Kvadrātveida Mozaīkas Dimanta Izšuvumi Karikatūra Pūce Ģimenes Sveķu Rhinestone Mājas dekoru JS1228

5D Diy Dimanta Glezna Krustdūrienā Pilnu Kvadrātveida Mozaīkas Dimanta Izšuvumi Karikatūra Pūce Ģimenes Sveķu Rhinestone Mājas dekoru JS1228

Saistītie Produkti