Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Aveņu pi Compute Module IO Izplešanās Valdes, Aveņu pi Compute Module 3 CM3 Mātesplati, Alumīnija Gadījumā Skatīt lielāku

Aveņu pi Compute Module IO Izplešanās Valdes, Aveņu pi Compute Module 3 CM3 Mātesplati, Alumīnija Gadījumā

€26.01

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums Geekworm
Demo Kuģa Tips ROKAS
Atmiņas Ietilpība 512mb
Modeļa Numurs Aveņu pi Compute Module 3

[Packing List] Saišķis, 1: 1 x Aveņu pi Compute Module IO Izplešanās Valdes Komplektā 2: 1 x Aveņu pi Compute Module 3 Komplektā 3: 1 x Alumīnija Gadījumā Aveņu pi Compute Module & IO Expansion Board [Aveņu Pi Compute Module 3] Compute Module 3 ir Aveņu Pi 3 elastīgāks faktors, kas paredzēti rūpnieciskiem pieteikumu.Compute Module 3 satur zarnas no Aveņu Pi 3 (par BCM2837 procesors un 1 GB RAM), kā arī 4 gb eMMC Flash ierīci (kas ir ekvivalents SD karti Pi)."Pi" ir 3. procesora ātrumu 1.2 GHz un darbojas ar aptuveni 10 reizes pārsniedz ātrumu Pi 1, jo tās quad-core CPU.Tas ir viss, kas integrēta ar mazo 67.6 mm x 31mm valde, kas iekļaujas standarta DDR2 SODIMM savienotājs (tā paša veida savienotājs, ko izmanto klēpjdatoru atmiņas).Flash atmiņa ir tieši pievienota procesoram uz kuģa, bet pārējos procesors saskarnes ir pieejami lietotājs, izmantojot savienotāju adatas.Jūs saņemsiet pilnu elastīgumu BCM2837 SoC (kas nozīmē, ka daudz vairāk GPIOs un saskarnes ir pieejami salīdzinājumā ar Aveņu Pi), un izstrādes Modulis uz pasūtījuma sistēma ir salīdzinoši vienkārša, kā mēs esam visi grūts biti uz Moduļa pati.Lai sāktu projektēšana PCB izmantot Moduli, mēs piedāvājam atvērtā koda starplaikos padome ar vienu Moduli pieejamu (klikšķiniet). [IO Expansion Board] CM3 IO valdes paplašināšanas valdes paredzēta Aveņu pi aprēķināt modelis CM3 un CM3 lite.Jūs varat saņemt vairāk plašo klāstu un elastīgāk piemērot vidi, jūs varat saņemt vairāk vienkāršāku lietotāja saskarni. [Funkcijas] Var izmantot CM3, CM3+ vai CM3L, lai īstenotu Aveņu Pi 3A/3B+ funkcija; Vairāk GPIO paplašinājumi nekā Aveņu Pi 3B: ietver standarta CEPURE 40PIN GPIO izejas (kas ir pilnībā savietojams ar Aveņu Pi 3A/3B+) un papildu pagarinājums 14 PIN GPIO; Saderīgs ar dažādiem paplašināšanas plates Aveņu Pi Atbalstu enerģijas valde, izmantojot akumulatoru, var lasīt akumulatora kapacitāte, ko programing Atbalsta RTC (nepieciešams, lai darbinātu valdes izmantojot PH2.0 akumulatora ostas) Atbalstu CSI/DSI Atbalsta OTG interfeisu (izmantojot Micro USB Portu, lai dati) Atbalsts CM3+, CM3 (būvēt, 4 GB NAND Flash), atbalsta CM3L (TF kartes slots ir vieta, kur izmantot)

[Plašāku informāciju un Lejupielādētu] Lūdzu atsaukties uz mūsu WIKI: www.raspberrypiwiki.com/index.php/CM3_IO_Board [ Ultra-Plānām Alumīnija Sakausējuma Gadījumā ] Viegli Set-up-Fit aveņu pi Aveņu Pi Compute Module 3 CM3/CM3L & IO Valdes(skatīt sku:554680), viegla montāža, instrukcijas.Dažādās Ostās Aveņu Pi Compute Module 3 CM3/CM3L & IO Kuģa; Augsta quaily alumīnija sakausējuma materiāla, ultra-plānām dizains.Piezīme: aveņu pi compute module 3 CM3/CM3L & IO valdes visi nav iekļauti.

[Papildu informācija] Lūdzu, skatiet mūsu wiki: ww.raspberrypi.org/?s=COMPUTE+MODULIS [FAQ] Q: Vai tas Compute Module IO Izplešanās Valdes atbalstu CM3+, kas ir borta eMMC atmiņas?Ja jā, tad, kad IO Valdes zābaki augšu, kas avota glabāšanai būs IO Valdes boot no tā būs izvēlēties borta eMMC par CM3+, vai arī Micro SD atmiņas kartes par IO Kuģa? (1)Jā, šis IO Valdes atbalstu CM3+, CM3 vai CM3L. (2) tā Kā ilgi, kā jūs izmantojat emmc s CM3+ /CM3, sistēma būs eMMc, un to nevar nodot Micro SD atmiņas karti. (3) Tāpēc, izmantojot CM3 modulis, kas ar eMMC, gan IO valde atbalsta Micro SD kartes, tas nav atbalsts, lai zābaki no Micro SD karti.Moduļa aparatūras ir konfigurēta, un var būt tikai boot up no eMMC. (4) Ja jūs wan, lai boot no Micro SD karti, jūs varat tikai izvēlēties CM3L vai CM3+L.

Tagi: alumīnija māja, vīrieši pi, pin rasbery pi, aveņu cm4, raspeberry pi compute module 4, 4 aveņu pi, vīrieši datoru, banānu pi, pi s, roseberry pi 3 lietas.

Uzrakstīt recenziju

Aveņu pi Compute Module IO Izplešanās Valdes, Aveņu pi Compute Module 3 CM3 Mātesplati, Alumīnija Gadījumā

Aveņu pi Compute Module IO Izplešanās Valdes, Aveņu pi Compute Module 3 CM3 Mātesplati, Alumīnija Gadījumā

Saistītie Produkti