Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Rudens & Ziemas Jauno Martin Zābaki Britu Stila Mežģīnes-up Sieviešu Zābaki Retro Sieviešu Kurpes Vintage Biezs Papēdis 35--41 OULYYYOGO Skatīt lielāku

Rudens & Ziemas Jauno Martin Zābaki Britu Stila Mežģīnes-up Sieviešu Zābaki Retro Sieviešu Kurpes Vintage Biezs Papēdis 35--41 OULYYYOGO

€26.41

Jauns produkts

Papēža Augstums Med (3cm-5cm)
Sezona Pavasara/Rudens
Zīmola Nosaukums OULYYYOGO
Modes Elements Cross-neizšķirts
Ar Platformu
Vārpstas Materiāls PU
Virsas Materiāls PU
Modelis Tips Cietie
Zolīte Materiāls Lateksa
Modeļa Numurs OLYGWSB00063
Platformas Augstums 0-3cm
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Vienuma Tips Zābaki
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Oderes Materiāls Īsās Plīša
Zābaku Augstums APAVI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zābaku Tips Darbs Un Darba Drošība
Zole Materiāls Gumijas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Papēža Tips Kvadrātveida papēdi

Piegāde: Mēs kuģis pasaulē, un visi produktu mūsu veikalā, ir bezmaksas piegāde.

Mēs nosūtīti no ĶĪNAS ziņu Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 20 līdz 40 dienām.Deivery laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 50 dienām.

Ja jūs nesaņemat preci pēc 40 dienu laikā, Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums izmeklēt un atrisināt piegādes problēmu.

Pircēji ir atbildīgs par jebkuriem muitas nodevas vai PVN, kas samaksāts.

Ja jums ir nepieciešams, lai izvēlēties EMS/DHL/UPS/FedEx/TNT, lūdzu, sazinieties ar mums.Bet ir nepieciešams, lai uzlādētu papildu piegādes izmaksām.Garantija un atgriešana:

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai kompensāciju, ņemot vērā.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.Kuģniecības maksa, ko maksā pircējs.Krāsu Neatbilstība: Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu reflecton displejā apgaismojums, fona utt.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti importa mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi :) Ja jums ir jebkādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negtive atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: lateksa vīriešiem, lateksa īss sievietēm, lateksa īsi šorti, gumijas īss, britu stila vintage martin vīriešu zābaki, britu zābaki martin, sieviete lielbritānijas martins zābaki, lateksa apakšveļa, bokseris lateksa, sieviete britu stila martin zābaki.

Uzrakstīt recenziju

Rudens & Ziemas Jauno Martin Zābaki Britu Stila Mežģīnes-up Sieviešu Zābaki Retro Sieviešu Kurpes Vintage Biezs Papēdis 35--41 OULYYYOGO

Rudens & Ziemas Jauno Martin Zābaki Britu Stila Mežģīnes-up Sieviešu Zābaki Retro Sieviešu Kurpes Vintage Biezs Papēdis 35--41 OULYYYOGO

Saistītie Produkti