Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! GYTB 6 Gab. Liesmas Butāna Gāze Lodēšanas Uzgaļi+Uzgalis Butāna Gāzes Lodēšanai Padoms Par Mt-100 Ht-1937 Butāna Gāzes lodāmurs Komplekts Weldi Skatīt lielāku

GYTB 6 Gab. Liesmas Butāna Gāze Lodēšanas Uzgaļi+Uzgalis Butāna Gāzes Lodēšanai Padoms Par Mt-100 Ht-1937 Butāna Gāzes lodāmurs Komplekts Weldi

€4.06

-20 %

€5.13

Jauns produkts

Sertifikācija NAV
Temperatūras Stabilitāte Kā parādīts attēlā
Modeļa Numurs Lodāmurs vadītājs
Izejas Temperatūra Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ievadi Voltagle Citi
Izmēri Citi
Materiāls Metāla
Izejas Jauda Citi

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Postenis Apraksts

Uz lodāmurs padomi ir piemērojami MT-100 HT-1937 butāna gāzes lodāmurs komplekts

Uz lodāmurs padomus piemērots plastmasas ,sūklis griešana, elektroniskās kāju metināšana.

kas ir ātri vadītspēja.

Metināšanas instrumenti ir gan dzelzs un zelta pārklājumu, kas ir anti oksidēts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.

Tas lodāmurs padoms ir viegli lietot un tīrīt.

Viegli lietojams un pārnēsājams, lai veiktu

krāsa:Zelts + sudrabs

Materiāls:metāla

Iepakojuma Saturs:

3* lodāmurs vadītājs

1* sūklis nazi

1* plastmasas īpašu nazi

1* apkures core

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Postenis Displejs

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mums nav nekādu garantiju, piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.

Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 mēnesi bezmaksas nomaiņa.

Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā no jūsu produkta saņemšanas.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Mēs arī sniegt 12monthfree apkopes.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu arī jāmaksā par costsof detaļas ir jānomaina.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.

Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: bezvadu zibspuldzes, lodēšanas gāzes čuguna, leagu leģenda, gāzes dzelzs lodalva, uztvērēja wilkinson, dzelzs lodēšanas komplekts, dzelzs (lodalva), 852d lukey, spajkovacka, gāzes lodāmurs gaz.

Uzrakstīt recenziju

GYTB 6 Gab. Liesmas Butāna Gāze Lodēšanas Uzgaļi+Uzgalis Butāna Gāzes Lodēšanai Padoms Par Mt-100 Ht-1937 Butāna Gāzes lodāmurs Komplekts Weldi

GYTB 6 Gab. Liesmas Butāna Gāze Lodēšanas Uzgaļi+Uzgalis Butāna Gāzes Lodēšanai Padoms Par Mt-100 Ht-1937 Butāna Gāzes lodāmurs Komplekts Weldi

Saistītie Produkti