Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jauna Tērauda Labirints, Puzzle Rotaļlietas Bumbu Smieklīgi Bērniem, Stress Rotaļlietas Naudas Labirints Taupīšanas Jautri Smadzeņu Spēle Skatīt lielāku

Jauna Tērauda Labirints, Puzzle Rotaļlietas Bumbu Smieklīgi Bērniem, Stress Rotaļlietas Naudas Labirints Taupīšanas Jautri Smadzeņu Spēle

€3.49

-45 %

€6.36

Jauns produkts

Vecums 8~13 Gadi
Tēma Sporta

Īpatnības:

Produkta Nosaukums: 3D Labirints

Produkta Materiāls: Plastmasa,tērauds

Produkta Krāsa:Kā rādīt attēlu

Produkta Izmērs:Kā rādīt attēlu

Produkta Iepakojums: OPP Maisā

Vecums: >3 gads

Funkcijas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Komplektā ietilpst:

1 x 3D Labirints

Piezīme:

Bez oriģinālo krāsu kaste,mēs izmantosim PE vai burbulis maiss iepakojums, tas labi, un aizsargāt to labi.Neuztraucieties.

Ja prece ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni,

Pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-4 cm kļūdu

Sakarā ar Dažādu Monitoru, krāsu, var būt atšķirība

Uzmanība, ka, lai mazāk nekā $5,mēs piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus.bet ātrums ir tāds pats, willarrive laikā.pasūtījumi vairāk nekā $5 var uzskaitīt.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums .

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir sniegusi un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:15-55 dienas.pirms 60 dienām,lūdzu, neatveriet strīdu.

8.ja jums nav saņemt to laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, lai reufnd vai sūtīt jaunu iepakojumu

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un 60 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU !

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU , saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem !

Tagi: antistresa, uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms, smadzeņu stresa, apaļas tērauda bumbu, fidget rotaļlietas, kleita sudraba, labirints, spēle labirints, spēles nauda, takagism spēle.

Uzrakstīt recenziju

Jauna Tērauda Labirints, Puzzle Rotaļlietas Bumbu Smieklīgi Bērniem, Stress Rotaļlietas Naudas Labirints Taupīšanas Jautri Smadzeņu Spēle

Jauna Tērauda Labirints, Puzzle Rotaļlietas Bumbu Smieklīgi Bērniem, Stress Rotaļlietas Naudas Labirints Taupīšanas Jautri Smadzeņu Spēle

Saistītie Produkti