Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sunligoo Lava Rock Dārgakmens Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Rotu Komplekts-Retro Vintage Neregulāras Formas Keramikas Šķīvītis Reņu Skatīt lielāku

Sunligoo Lava Rock Dārgakmens Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Rotu Komplekts-Retro Vintage Neregulāras Formas Keramikas Šķīvītis Reņu

€8.24

-6 %

€8.86

Jauns produkts

Modeļa Numurs asd019001-04+nca0026
Zīmola Nosaukums Sunligoo
Iezīme 2 Dārgakmens Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Rotājumi
Stils Tautas Māksla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tēma Talismans
Materiāls Akmens
Reģionālā Funkcija Eiropa
Līdzeklis 1 Keramikas Šķīvītis Reņu
Izmērs Approx. 8.5*7.5*3.3cm

Lai Vairāk Nekā 100$ Tiks Nosūtīti Brīvi: DHL / Fedex / UPS / TNT, Bez Papildu Maksas.

80% Piegādāt Pasūtījumu Succefully 20 Dienu Laikā, 10% 35 Dienas, Savukārt 10% - 60 Dienās.No Contol.

Produkta Apraksts:

--Keramikas Eļļas Siltāks - Izmantošanai ar Tējas Gaismas.Ideāls Spa un Aromterapijas ar Zīmolu Ēteriskās Eļļas un Smaržu Eļļas. --Vintage Neapstrādāta Māla Keramikas Materiāli, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes keramikas, augstas temperatūras pielaide. --Mērīšana - 3.3*2.9*1.3 collas-Šīs ir ideāls pievienojot dekoratīvu pieskārienu uz jebkuru istabas dekori.Kad dedzināšana, ar tējas ligt, tas izvērsīsies smaržas gaisā no eļļa vai vasks izkūst.Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, kāzas, pasākumi, aromterapija,Spa, Reiki, Meditācijas, Vannas istaba iestatījumu. --Atsvaidzināt Katru istabas jūsu mājās Izdaiļot ar ilgstošu Smaržvielas.

#Apaļu Lavas Lodītes, Kas :

--Keramikas Eļļas Siltāks - Izmantošanai ar Tējas Gaismas.Ideāls Spa un Aromterapijas ar Zīmolu Ēteriskās Eļļas un Smaržu Eļļas. --14 gab Multi-krāsu Lavas Akmeņiem - Lavas akmeņiem ir labākais veids, kā difuzoru ēteriskās eļļas ceļā.Tas pieder naftas ilgāk, nekā tradicionālās ādas diskus vai pp.Mazāk naftas, bet vairāk fragance!Jūs nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu ar šo skaisto aromterapijas difuzoru komplekts. --Mērīšana - Keramikas Degļu: 3.3*2.9*1.3 collas Lavas Akmeņiem: 1 collu-Šīs ir ideāls pievienojot dekoratīvu pieskārienu uz jebkuru istabas dekori.Kad dedzināšana, ar tējas ligt, tas izvērsīsies smaržas gaisā no eļļa vai vasks izkūst.Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, kāzas, pasākumi, aromterapija,Spa, Reiki, Meditācijas, Vannas istaba iestatījumu. --Atsvaidzināt Katru istabas jūsu mājās Izdaiļot ar ilgstošu Smaržvielas.

#Sirds Lavas Lodītes, Kas :

--Keramikas Eļļas Siltāks - Izmantošanai ar Tējas Gaismas.Ideāls Spa un Aromterapijas ar Zīmolu Ēteriskās Eļļas un Smaržu Eļļas. --14 gab Multi-krāsu Lavas Akmeņiem - Lavas akmeņiem ir labākais veids, kā difuzoru ēteriskās eļļas ceļā.Tas pieder naftas ilgāk, nekā tradicionālās ādas diskus vai pp.Mazāk naftas, bet vairāk fragance!Jūs nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu ar šo skaisto aromterapijas difuzoru komplekts. --Mērīšana - Keramikas Degļu: 3.3*2.9*1.3 collas Lavas Akmeņiem: 0.9 collas --Šie ir ideāls pievienojot dekoratīvu pieskārienu uz jebkuru istabas dekori.Kad dedzināšana, ar tējas ligt, tas izvērsīsies smaržas gaisā no eļļa vai vasks izkūst.Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, kāzas, pasākumi, aromterapija,Spa, Reiki, Meditācijas, Vannas istaba iestatījumu. --Atsvaidzināt Katru istabas jūsu mājās Izdaiļot ar ilgstošu Smaržvielas.

# Lavas Bumbu Pērlīšu Komplekts :

--Keramikas Eļļas Siltāks - Izmantošanai ar Tējas Gaismas.Ideāls Spa un Aromterapijas ar Zīmolu Ēteriskās Eļļas un Smaržu Eļļas. --12 gab Multi-krāsu Lavas Akmeņiem - Lavas akmeņiem ir labākais veids, kā difuzoru ēteriskās eļļas ceļā.Tas pieder naftas ilgāk, nekā tradicionālās ādas diskus vai pp.Mazāk naftas, bet vairāk fragance!Jūs nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu ar šo skaisto aromterapijas difuzoru komplekts. --Mērīšana - Keramikas Degļu: 3.3*2.9*1.3 collas Lavas Akmeņiem: 0,6 collu --Šie ir ideāls pievienojot dekoratīvu pieskārienu uz jebkuru istabas dekori.Kad dedzināšana, ar tējas ligt, tas izvērsīsies smaržas gaisā no eļļa vai vasks izkūst.Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, kāzas, pasākumi, aromterapija,Spa, Reiki, Meditācijas, Vannas istaba iestatījumu. --Atsvaidzināt Katru istabas jūsu mājās Izdaiļot ar ilgstošu Smaržvielas.

Piezīme :

--Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora.

--Dabiskais Akmens,Katrs Atšķirīgs.

--Handwork Pasākuma Lieluma.

--Lūdzu Atļaut Saprātīgu Kļūdas.

98%, Lai Shiped 2 Dienu Laikā Pēc Maksājuma Saņemšanas.

Ļaunprātīgas Sliktas Atsauksmes Ietekmēs Jūsu Turpmāko Iegādāties Platformu!

Sliktas Atsauksmes Kukuļdevēja Darbā Konkurents Tiks Ziņots.

Mēs esam Laimīgi, Lai Atrisinātu Problēmu un Piedāvāt Saprātīgus Pēc pārdošanas pakalpojumus,Problēmas ir Kārtībā, Mēs Varam Daļa Naudas Atpakaļ / Pilnu Atmaksu / Re-sūtīt Produktu.Atstāt Sliktu Atsauksmju Bez Sazināties ar Mums nenodrošinās Pēc-pārdošanas Servisu.

Mēs Esam Viens No Lielākajiem Modes Rotaslietas Uzņēmums, Dienvidu Ķīna.Savu Zīmolu.Sniegt OEM Service Daudzu Slavenu Zīmolu Rotaslietas Uzņēmums visā Pasaulē.Visi Produktu Seaze Pasaules Modes.

Liela Mēroga Pirkšana, Liela Apjoma Ražošana, Cieša Sadarbība, Pašu Kvalitāti, Labāko Cenu.

Pārdevējs Kuģniecības Metodes Includ: E-packet/Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus.Mēs Izvēlēties Labāko Veidu, Uzskata Par Laika Un Drošību .Visi Ar Izsekošanas NĒ.

Tagi: lava rock akmens, 7 akmens, gem smaržas, lavas pērles, rotaslietas lava rock, dabīgas akmens akvāriju, stikls, akmens akvāriju, vanity paplātes skapis, Lava rock, reiki akmens.

Uzrakstīt recenziju

Sunligoo Lava Rock Dārgakmens Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Rotu Komplekts-Retro Vintage Neregulāras Formas Keramikas Šķīvītis Reņu

Sunligoo Lava Rock Dārgakmens Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Rotu Komplekts-Retro Vintage Neregulāras Formas Keramikas Šķīvītis Reņu

Saistītie Produkti