Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jaunais LED Salokāms Daudzfunkcionālu Galda Lampas Acu aizsargāta Ilgu Mūžu Regulējamas, Elastīgas Galda Lampa Led Gaismas 3 līmeņu Krāsas Skatīt lielāku

Jaunais LED Salokāms Daudzfunkcionālu Galda Lampas Acu aizsargāta Ilgu Mūžu Regulējamas, Elastīgas Galda Lampa Led Gaismas 3 līmeņu Krāsas

€7.73

-38 %

€12.66

Jauns produkts

Barošanas Avots AC
Ir Regulējamas,
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Daudzfunkcionāls Salokāms Galda Lampas
Modeļa Numurs PK-149
Materiāls PVC logi/Plastmasas
Gaismas Avots LED Spuldzes
Sertifikācija EMS
Ir Spuldzes Iekļauts
Stils Mūsdienu
Slēdža Tips Touch On/Off Slēdzis
Ēnā Tips Shadeless
Spriegums 90-260V
Zīmola Nosaukums Pookin
Apdare Virsmas krāsas ārstēšana
Korpusa Materiāls ABS
Pamatnes Tips Ķīlis
Garantijas laiks 3 gadi

Iezīmes: Biroja Darba/Mājas Lasījumā LED Lampas Chilren un Pieaugušajiem Pieskārienu pogai varat pielāgot spilgtumu un krāsu,kas atbilst jūsu dažādos apgaismojuma vajadzībām.Trīskārša Aizsardzība Acu Veselīgu Difūzijas caurspīdīgs materiāls, caurspīdīgs padome,veikt gaisma mīksts un līdzsvaru; Liels LED gaismas tāfeles,gaisma ir emitēts no sānu panelis,lai izvairītos no kaitējuma acis no vertikālas gaismas; Locīšanas un Vairāku leņķa rotācija,ajust kāds gaismas virzienā, kā jums patīk.IEC sertificēts čipu,apgaismojums pēdējā reize, vairāk nekā 50000 stundas.Lampu Specifikācija: Materiāls: ABS/Virsmas krāsas attieksmi Spriegums: DC 5V Krāsu Temperatūra:2700K-6500K Svars: aptuveni 300g Gaismas avots: LED Slēdzis: touch Stils: vienkāršs un mūsdienu Paketē Iekļauts: 1*LED Galda Lampa 1*USB Kabelis

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāaizpilda withing 3 dienas.

1. Pasūtījumiem tiks nosūtīts 3 workingdays pēc apliecina maksājumu;kavēsies mazliet

laikā Brīvdienu Sezonu;

2. Lūdzu, kas nodarbojas ar Muitas Nodokli ar sevi.Mēs gribētu, lai deklarētu vērtību un nosaukumu, lai par Muitas Rēķina, kā jūs mums teica, Ja nepieciešams;

3. Lūdzu pacietīgi gaidīt pēc tam, kad mēs nosūtīti pakete,Servisa Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju.Ja no jūsu gaidāms saņemt laiks,neatveriet Strīdu,vienkārši sazinieties ar mums, vispirms.Paldies.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

1. Atgriežoties Iepakojums:Jums ir 7 Dienas, lai sazinieties ar mums un 30 Dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums arefund vai nomaiņa.Nav nekādu Izņēmumu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2.Pārliecinieties, vai visi atgriezušies objektiem Ir Jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums Ir Sniegt mums kuģniecības izsekošanas numuru, un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Kompensācija:Pirmās fotogrāfijas no iepakojuma un iekšējo preces,arī svars iepakojumā kamēr atradu kļūdu, iepakojumā.Tad sūti mums bildes,mēs runājam par to kompensāciju.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (Izņemot izdomāts damagement vai (misusage).Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

2. Klients ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas, lai mūs ar pienācīgu iepakojuma labot, un pēc tam mēs būtu atbildīga par sūtīšana vēlreiz piegāde pircējiem.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs gribētu, lai atdod to.Mēs piedāvājam pilnu adresi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!savu gandarījumu un Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību.lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jūs neesat apmierināts ar šo pirkumu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums,tā vietā, lai sniegtu negatīvas atsauksmes vai atvērt Strīdu.mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr problēma atrisināta.

Tagi: lampas tabl, lampas led, led 360 grādu rotējoša galda lampa, 3d pūķis lampas, kāju lampas, lampas, galda lampas bezvadu lādēšana, gooseneck led, galda lampa led, kulons lampas galda.

Uzrakstīt recenziju

Jaunais LED Salokāms Daudzfunkcionālu Galda Lampas Acu aizsargāta Ilgu Mūžu Regulējamas, Elastīgas Galda Lampa Led Gaismas 3 līmeņu Krāsas

Jaunais LED Salokāms Daudzfunkcionālu Galda Lampas Acu aizsargāta Ilgu Mūžu Regulējamas, Elastīgas Galda Lampa Led Gaismas 3 līmeņu Krāsas

Saistītie Produkti