Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5 Pack/Set Atraktants Kožu Lamatas Pieliekamais Virtuves Anti Kožu Slazdu E2S Skatīt lielāku

5 Pack/Set Atraktants Kožu Lamatas Pieliekamais Virtuves Anti Kožu Slazdu E2S

€5.75

-32 %

€8.46

Jauns produkts

Kaitēkļu Tips Kodes
Zīmola Nosaukums Aleekit
Modeļa Numurs Slazdu
Iestatīt Tipu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } 5 Pack/Set Atraktants Kožu Lamatas Pieliekamais Virtuves Anti Kožu Slazdu E2S

Objektu Specifikācija: Funkcija:

Šo kožu lamatas izmanto jauktas feromonu, kas darbojas labi, lai pārtikas kodes un auduma naktstauriņš.

Efektīvs pret pieliekamais kodes un apģērba kodes tostarp Indijas miltu kodes,Aizkars, kožu,Valley kode,citu pārtikas kodes.

Droši!Videi Draudzīgs, Nav Toksisks, Ķīmisko Bezmaksas,bez Smaržas, bērniem drošs, pet drošu, Insekticīds, bezmaksas,Drošību un veselību.Tas ir produkts, kaitēkļu,drošs tavai ģimenei un mājdzīvniekiem.

Viegli izmantot!vienkārši atveriet, mizu, un fold.feromonu atraktants, kas jau ir iejaukti līmi.nekādi papildu produkti, kas vajadzīgs.Vieta katra mēneša lamatas ilgst 3 mēnešus.

Šiem slazdiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un stipru līmi, lai saglabātu crickets, Vieglāk noķert kode, atšķirībā no citām kožu līmes lamatas, kas ļauj kožu aizbēgt.Noķert to mirkli!

Vienkārša lietošana: atvērt, mizu, un fold.Aizstāt katru lamatas, kad tas kļūst pilnībā vai pēc 3 mēnešu nepārtraukta dienesta.

Specifikācija:

Nosaukums: Kode Lamatas

Daudzums: 5gab/Komplekts

Uzglabāšanas Laiks: 2 Gadi

Paketē Iekļauts: 1 set x 5gab Kožu Slazdu

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: moskītu saules, peles slazdā, lamatas putnu, mežacūkas lamatas, no kožu, humāna peles slazdā būris, ziedputekšņi, slazdošanas, lamatas kode, mols lamatas, diy lure.

Uzrakstīt recenziju

5 Pack/Set Atraktants Kožu Lamatas Pieliekamais Virtuves Anti Kožu Slazdu E2S

5 Pack/Set Atraktants Kožu Lamatas Pieliekamais Virtuves Anti Kožu Slazdu E2S

Saistītie Produkti