Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Iespiests Siltuma Kušanas Šuves Blīvējums TPU Ūdensnecaurlaidīga Lentes Āra Apģērbu, 0.1 MM*20MM*10M Skatīt lielāku

Iespiests Siltuma Kušanas Šuves Blīvējums TPU Ūdensnecaurlaidīga Lentes Āra Apģērbu, 0.1 MM*20MM*10M

€7.90

Jauns produkts

Piederumu Tips Citi
Veids 1 - 2 Personas Telts

10 Metru 20mm Plata 0.1 mm Bieza

Iespiests Siltuma Kušanas Šuves Blīvējums TPU

Ūdensizturīgs Lentes

Āra Apģērbs un Teltis

Daudz dažādu modeļu, ko izmanto šuves blīvējums dažādu funkcionālo sporta nēsā.

Sastāvs: Iespiesti TPU pārklājumu + TPU Līmi

Biezums: 0,1 mm

Pieejams Platums: 20mm-700mm

Kušanas Temperatūra: 356 F

Gadījumā Mašīnas: Jebkura Karstā Gaisa Metināšanas Mašīnas vai Ultraskaņas Viļņu Metināšanas Ierīces.

Pieteikumi: Šis produkts ir plaši izmanto ražošanā ūdensizturīgs produktiem, piemēram, teltis, lietusmēteļi, slēpošanas jakas, niršanas kostīmi, sporta kostīmi, ūdensizturīgs somas, funkcionālās clothings, aizsardzības clothings, slapjā / sausā kostīmi, policijas tērpu utt.

Sertifikācija: vinilhlorīda Monomēra Izslēgts,Azo Krāsvielas Tests Pagājis,LV 1122:2001 Pagājis.

Karstā kausējuma līme tiek izmantota karstā gaisa spiedienu, plastmasas mašīnas.Karstā gaisa pūtējs augstā temperatūrā kūst gumijas lentes virsmas un ar saspiestu gaisu, lai nospiediet gumijas pārklājums uz auduma.Pēc tam, kad konservēšanas, lentes, gumijas un auduma pārklājums veidā kopumā, lai sasniegtu izolācijas šuves.Pamatprincips ir, biezs materiāls ar biezu līstes, gaismas, izmantojot plānas sloksnes.Lielākā daļa parasto telts auduma pārklājums ir PU pārklājumu, un vispār vajadzētu izmantot PU lentes.

Gumijas Lentes sērija, gumijas pusē būtu sejas pārklājuma materiāls audums.Ja materiāls ir biezs PVC pārklājums auduma, gumijas pārklājums parasti ir izvēlēts.

Elektriskā gludināšana.Pēc nepieciešamo praksi, jūs varat nospiest un pabeigt savu labu "šedevrs".Gludas virsmas slokšņu uzlīmēšanu pārklājums auduma, un tad caur balto papīra vai kāda cita viegla materiāla, elektroenerģijas dzelzs gludināšanas par to, pirmkārt, testēšana no zemas temperatūras dažas sekundes.Praktizē dažas reizes vairāk, jūs varat saprast to.Kvalificētu rezultāts ir: Nē burbulis iekšā lentes, ne malas plaisas.Sloksnes būs atdzesē apmēram 10 minūtes, un tā nevar tikt nojaukta vai, ja piespiedu kārtā plosītos, auduma pārklājums tiks vērsta uz leju kopā ar lenti.

Parasti dažādu materiālu vajadzībām, dažādu datu.Daži galvenie principi, kas parasti ir, daļēji caurspīdīgs būs mazāks, vieglāks un ātrāks, nekā 3 kārtu tiem:

1. Daļēji caurspīdīgu TPU lentes kompozītu tīrs, temperatūra būs 450-480 celsija, nospiediet spēkā būs par 1KG, un ātrums būs 10 metri minūtē.

2. Trīs kārtu auduma TPU lentes ar siltuma kausējuma līme, temperatūra būs 480-530 celsija, nospiediet spēkā, būs apmēram 1,5-2,0 KG, un ātrums būs 5-6 metri minūtē. 3. Ja dzelzs ar roku, 100-160 celsija, 10-15 sekundes, atkarībā no jūsu pra ctice.Lielu pasūtījumu, mēs iesakām, lai nosūtītu mums savu paraugu audums, pirms jūs kārtībā.

Tagi: goretex lentes, loka telts, gore tex, perforatora lentes, zīmogs šuves lentes, lentes tpu, Lente, kuteris vītne, guzheng lentes, goretex.

Uzrakstīt recenziju

Iespiests Siltuma Kušanas Šuves Blīvējums TPU Ūdensnecaurlaidīga Lentes Āra Apģērbu, 0.1 MM*20MM*10M

Iespiests Siltuma Kušanas Šuves Blīvējums TPU Ūdensnecaurlaidīga Lentes Āra Apģērbu, 0.1 MM*20MM*10M

Saistītie Produkti