Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Meitenes Ziemassvētku Kleita Drēbes, Svītrainām Santa Drukāt Puse Tutu Kleitas Ziemassvētki Izmērs 2-7T Skatīt lielāku

Meitenes Ziemassvētku Kleita Drēbes, Svītrainām Santa Drukāt Puse Tutu Kleitas Ziemassvētki Izmērs 2-7T

€3.14

-32 %

€4.68

Jauns produkts

Materiāls Kokvilnas
Nodaļas Nosaukums Bērni
Apdare raksts
Stils Gudrs
Kleitas Garums Pusgarās
Apkakle O-Veida Kakla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Siluets A-LĪNIJAS
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Zīmola Nosaukums Faithtur
Dzimums Meitenes
Iebūvēts Krūšturis No
Piedurknes Stils Regulāri
Modelis Tips Karikatūra
Modeļa Numurs Viena

Apraksts

Ziemassvētku Baby Meitenes Santa Claus svītraina Kleita !!

Augstas kvalitātes un Pavisam jaunu 100cm

Galvenā Krāsa: Kā Rādīt Attēlu

Jauno Modes Materiāls: Kokvilna Maisījums Uzmanību plz: Ja jūsu mazulis ir apaļš, mēs iesakām, izvēloties lielāka izmēra, paldies.Lūdzu, lūdzu, atsaukties, lai savu bērnu patieso augstumu un izmēri pirms pirkšanas/cenu.Paldies.

Paketē iekļauts: 1x Kleita

Izmēri:

Uzmanību plz: Ja jūsu mazulis ir apaļš, mēs iesakām, izvēloties lielāka izmēra, paldies.Izmēra Kleitu Garums Krūtis*2 gadu Vecumam 80 41 cm 24 cm 0-1 Gadi 90 44 cm 25 cm 1-2 Gadi 100 47 cm, 27 cm, 2-3 Gadi 110 50 cm, 28 cm, 3-4 Gadi 120 54 cm, 30 cm, 4-5 Gadiem

Tur ir 2-3cm starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.

lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

1 inch = 2.54 cm

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

Priekšskatījums:

Cienījamie paldies par jūsu pasūtījumu, ja pasūtījums ir virs 100$ jūs varat sazināties ar mani,es došu jums kādu atlaidi, vai sūtīt pa ātrāku nosūtīšanas veids,ir jauka diena.mēs darīsim visu iespējamo, lai jums paldies. 1.Sūtījuma vienību drīz tiks nosūtīti pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.Parasti preci ieradīsies ietvaros 15-45 darbadienas pēc tam, kad kuģošanas to, Atkarībā no jūsu valsts un/39;s attālumu un transportēšanai.mēs vēlamies itm drīz ierodas pie jums.Jūs varat atsaukties uz mūsu Piegādes Laiku, šajā mājas lapā. 2.Kompensāciju Paldies par jūsu pasūtījumu,ja jūsu pakete nav ieradies uz ilgu laiku,pls neuztraucieties,jūs varat sazināties ar mums drīz, un es palīdzēšu jums, lai meklētu sūtījuši, un tā vietā, lai atvērtu strīdu, jo tas ir ļoti sāpīgi mums,ja tas tiešām zaudējis,nav jāuztraucas savas naudas, mēs atmaksāsim jums,tāpēc jūs nevarat zaudēt neko.Mēs izturamies pret katru klientu ar uzmanīgiem un uzmanīgs, lai klients apmierināts, un ir lieliska,patīkama iepirkšanās. 3.Atsauksmes ir vecs sakot, Ķīnā: "tikšanās ir liktenis" .paldies, ka izvēlējāties mūsu veikalā, mēs darīsim visu iespējamo, lai jūs, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Un pēc tam mēs varam piedāvāt papildu apmaiņu vai kompensāciju pakalpojums.Paldies par jūsu saprast. * Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: e1da stūres dac v3, tuksneša zābaki, silts, futbola shin cr7, kristāla gaismas saule, tuksneša brūns zābaks, kleita viduklis xxxxl, cimdi loki sievietēm, durvju keychain ps4, tuksneša acu jaka.

Uzrakstīt recenziju

Meitenes Ziemassvētku Kleita Drēbes, Svītrainām Santa Drukāt Puse Tutu Kleitas Ziemassvētki Izmērs 2-7T

Meitenes Ziemassvētku Kleita Drēbes, Svītrainām Santa Drukāt Puse Tutu Kleitas Ziemassvētki Izmērs 2-7T

Saistītie Produkti