Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Āfrikas Blackwood ,150x80x30 mm boxmaker, cigāru kārba,Kaķene koka daļas, koka sagataves, saķeres bloki Skatīt lielāku

Āfrikas Blackwood ,150x80x30 mm boxmaker, cigāru kārba,Kaķene koka daļas, koka sagataves, saķeres bloki

€22.15

-26 %

€30.34

Jauns produkts

Veids Rokas Instrumentu Daļas
Modeļa Numurs AB1583

Blackwood no Āfrikas, Katru Gabalu

Izmērs

150mm x 80mm x 30 mm (+/- 1mm) Visi materiāli ir samazināt ar roku, tolorance ir pieņemts.Saraksts ir par 1 gabalu Viņi ir sausas un gatavas lietošanai.Bildes ir pārstāvniecība, ko jūs saņemsiet.Jūs saņemsiet līdzīgu gabals no paša krājuma. 100% apmierinātība guranteed!

Šīs sagataves tiks neapstrādātu zāģmateriālu .Koka pārklājums ir piemērots diviem galiem, lai novērstu plaisāšanu.

Mēs varam piegādāt sagataves jebkura izmēra un nosacījumus, saskaņā ar jūsu pieprasījumu, ja jums ir kādas īpašas pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums!

Pamati, paskatieties uz manu citiem kvalitātes sagataves.

Piegāde:

KOMBINĒTĀ PIEGĀDE: es gribu apvienot piegāde vairākus vienumus, lai palīdzētu saglabāt uz kuģošanu.

Mēs kuģis pasaulē.Izmaksas ir atkarīga no valsts, un svars.Mēs esam priecīgi apvienot pastmarkas, pērkot vairāk par vienu vienumu.Rakstiet mums pārbaudi frakts likmes.

Pasūtījumus parasti kuģu 3 dienu laikā saņemt samaksu.

Atgriešanās politika: NAV ATBILDĪGAS PAR AIZSTĀJ MATERIĀLU, KAS IR SAŠĶELTS, DĒĻ NEPAREIZAS APSTRĀDES VAI UZGLABĀŠANAS laikā.Ja jūs neesat apmierināts, jums ir jāinformē mūs 2 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu materiāla.Pēc tam, sazinoties ar mums, jūs varat atgriezt savus objektus, uz sava rēķina, tādā pašā stāvoklī, kādā tas tiek piegādāts 7 dienu laikā pēc saņemšanas exchange, kredīta vai kompensāciju, atskaitot kuģniecības maksas, ko maksā, lai saņemtu preci/items.Kompensācija tiks piešķirta tikai par preces cenu/items samaksāts.Visa peļņa ir saņemta tādā stāvoklī, kā tika nosūtīti uz jums.NAV preces tiks pieņemti, ja tas ir mainīts jebkādā veidā, piemēram: samazināt, izrādījās, aplīmēt, nodod lūžņos, iekrāso vai bojāts.

Tagi: metinātājs, elastīga siksna rokturis, kaķene katapulta, diy katapulta, 1911 rokturis, blackwood, koka kastes, jauda katapulta, medības katapulta, tukšs lodziņš.

Uzrakstīt recenziju

Āfrikas Blackwood ,150x80x30 mm boxmaker, cigāru kārba,Kaķene koka daļas, koka sagataves, saķeres bloki

Āfrikas Blackwood ,150x80x30 mm boxmaker, cigāru kārba,Kaķene koka daļas, koka sagataves, saķeres bloki

Saistītie Produkti