Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5D Universālo Auto Sēdekļa Vāku Aizsargs, Pilns Komplekts, Elpojošs Pad Matrača Spilvens ar neslīdošu Auto Kravas automašīnu SUV Krēsla Spilvens Skatīt lielāku

5D Universālo Auto Sēdekļa Vāku Aizsargs, Pilns Komplekts, Elpojošs Pad Matrača Spilvens ar neslīdošu Auto Kravas automašīnu SUV Krēsla Spilvens

€7.27

-20 %

€9.09

Jauns produkts

Vienuma Tips Seat Covers & Atbalsta
Piemērojamo Sezonu Četri Gadalaiki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Īpašas Pazīmes Pamata Funkcijas
Materiāla Tips Sūklis
Zīmola Nosaukums Audew

3D Universālo Auto Sēdekļa Vāku Elpojošs Pad Paklājiņš Auto Kravas automašīnu SUV Krēsla Spilvens

Specifikācija:

Modeļa Nosaukums: E69533

Produkta Nosaukums: Auto Sēdekļa Vāku Mat

Materiāls: Lina + Sūklis + silikagela

Krāsa: Melna / Pelēka / Zila / Bēša / Kafijas / Sarkana

Daudzums: 1/2gab vai Viens komplekts

(Lūdzu, dariet mums zināt, Krāsu un Daudzumu jūs gribētu.Jūs varat atstāt ziņu par jūsu Paypal, ņemiet vērā, mums pateikt.)

Funkcijas:

-Izgatavoti no veselīgas materiālu, sūklis, augsta elastība, interjers, siltuma izolācijas audums, saglabāt gūžas un atpakaļ ērtu, four seasons gadījumā.

-Spilvena apakšas sēdekļa vāks ir paredzēta ar ne slīdēšanas silikagēlu, lai novērstu jūs no krišanas pie vadītāja sēdekļa.

-Tas sēdekļa vāku mat var aizsargāt automašīnas sēdekļiem, pret iespiedumi, skrāpējumi, netīrumi jūsu transportlīdzekļa salona auduma, lai padarītu jūsu sēdekļa jaunu izskatu.

-Ūdensizturīgs un viegli tīrāma, tikai izmantot mitrās dishcloth var darīt katru dienu tīru.

-Pēc automašīnu sēdekļu pārvalki ir pareizi uzstādīti un noteikti, izmantot drošības jostu sprādzes

Komplektā ietilpst:

1/2x Auto Sēdekļa Vāku Paklāja vai Viens komplekts Auto Sēdekļa Vāku Mat

Piezīme:

1.Mēs piedāvājam skaidrus attēlus, mērījumus, ja iespējams.Lūdzu, pārbaudiet, cik vien iespējams, lai pārliecinātos, ka objekts ir viens, ka jums ir nepieciešams.

2.Lūdzu atļaut 0.5-1 cm atšķirība, jo manuāla mērīšana.(1inch=2.54 cm)

3.Nav norādījumu iekļauts!Profesionāla Uzstādīšana Ir Ļoti Ieteicams!!Ja jūs vēlaties zināt, kā izmantot vai uzstādīt to,lūdzu, sazinieties ar mums pa e-Pastu.Mēs sniegs palīdzību, cik vien iespējams.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: zīdaiņu auto sēdeklis, kas segtu aizsargs, automobiļu universālo auto sēdekļa vāku, auto sēdeklīti uz noteiktā universālā stūres, rokas aptver pilnu komplektu, qashqai 2 sēdekļu, foršs auto sēdekļa vāku pilnībā komplekti, grozs ķīlis, auto vāciņu, auto krēsls vāciņu, auto cover sēdeklis komplekts.

Uzrakstīt recenziju

5D Universālo Auto Sēdekļa Vāku Aizsargs, Pilns Komplekts, Elpojošs Pad Matrača Spilvens ar neslīdošu Auto Kravas automašīnu SUV Krēsla Spilvens

5D Universālo Auto Sēdekļa Vāku Aizsargs, Pilns Komplekts, Elpojošs Pad Matrača Spilvens ar neslīdošu Auto Kravas automašīnu SUV Krēsla Spilvens

Saistītie Produkti