Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bērniem Hoodies Bebe Meitenes Pavisam Jaunu 2021 Vilnu sporta Krekls Bērnu Meitene Apģērbs Džemperi Kokvilnas t krekls, t-veida, Virsdrēbes Unicorn Skatīt lielāku

Bērniem Hoodies Bebe Meitenes Pavisam Jaunu 2021 Vilnu sporta Krekls Bērnu Meitene Apģērbs Džemperi Kokvilnas t krekls, t-veida, Virsdrēbes Unicorn

€7.36

-30 %

€10.52

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums malwee
Modelis Tips Karikatūra
Dzimums Meitenes
Vienuma Tips Sporta krekli
Izmērs 2T, 3T, 4T, 5T, 6T, 7T
Modeļa Numurs 5770
Stils Ikdienas
Valkā Tendence Gadījuma, Gudrs, Modes
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apģērba Garums Regulāri
Nodaļas Nosaukums Bērni
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kakla Pullcord bez
Galvas Pullcord bez
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Auduma Biezums 100% Interloop Vilnas Kokvilnas Frotē
Piemērots Sezona Pavasara/ Rudens/ Ziemas

Rūpnīcas Tiešā Pārdošana, Būvēt Piegādi un Labu Servisu!!!

Nepārtraukta gadus tiešsaistes pārdošanas ČEMPIONS Ķīnā, 99.98% pozitīvas atsauksmes no mūsu klientiem!!!

Audums: Kvalitātes 100% Interloop Vilnas Kokvilnas, liela audumu Bērnu Džemperi & Hoodies;

Super Soft & Comfy, elpojošs un droša auduma ikdienā valkājot;

Nē Pilling, Ne krāsu izbalēšanu;

Mašīna Mazgājami;

Augstas kvalitātes auduma, izsmalcinātu meistarība un labā formā, nav lēti, tiem!!!

Pasaules Slavenu Zīmolu !!!Cena ir par vienu vienību SweatshirtOnly, ne kaut kas cits!!!Kvalitātes Izšuvumi vai Aplikācijas Modes Grafiti Drukāšanu Modeļiem, Soft & Jauki ^_^

Izmērs: Lūdzu, pārbaudiet zemāk formā, uzmanīgi jāizvēlas piemērota izmēra,vai jāsazinās ar pārdevēju, lai iegūtu vairāk informācijas.

Pakalpojuma noteikumi:

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Bezmaksas piegāde pasūtījumiem tiks nosūtīts pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 5 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Dažreiz tā tiks atlikta uz vairākām dienām, jo muitas vai laika apstākļu dēļ.Lūdzu, esiet pacietīgi.Bez tam,mēs varam arī nodrošināt ātrāku nosūtīšanas veidus, kā, piemēram, DHL/UPS/EMS utt.

Kuģniecības izmaksas neietver visus importa nodokļus.Ja ir muitas izdevumi,iespējams, būs jāmaksā nodokļi, lai kurjeram, saņemot preces.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu kvalitāti,jūs varat apmainīt vai atgriezt 7 dienu laikā par piegādi.Atgriezies preces, ir jābūt pavisam jaunu stāvokli.Mēs atgriezīsim jūsu naudu, izņemot kuģniecības izmaksas.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Krāsu Neatbilstība:

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums.

F eedback:

Cienījamie Pircēji,jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: gabals unicorn pelēkā vārna, hoodi, ua vilnas pelēkā vārna, vīrieši hoody, meitene sviedru krekls, bērnu džemperis, pull sievietēm, meitene džemperis, lady sweter, rotaļlietas unicorn.

Uzrakstīt recenziju

Bērniem Hoodies Bebe Meitenes Pavisam Jaunu 2021 Vilnu sporta Krekls Bērnu Meitene Apģērbs Džemperi Kokvilnas t krekls, t-veida, Virsdrēbes Unicorn

Bērniem Hoodies Bebe Meitenes Pavisam Jaunu 2021 Vilnu sporta Krekls Bērnu Meitene Apģērbs Džemperi Kokvilnas t krekls, t-veida, Virsdrēbes Unicorn

Saistītie Produkti