Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sīkrīkus Sniegpārslas Pelējuma Ziemas Snowflakes - Ziemassvētku, Veidlapa, epoksīda sveķu, polimēra māla Sniegpārslas silikona veidnes Skatīt lielāku

Sīkrīkus Sniegpārslas Pelējuma Ziemas Snowflakes - Ziemassvētku, Veidlapa, epoksīda sveķu, polimēra māla Sniegpārslas silikona veidnes

€4.44

-9 %

€4.93

Jauns produkts

Temperatūras Diapazons -40℃ -- 230℃
Iezīme Eco-Friendly
Produkta svars par 47g
Materiāls Pārtikas kvalitātes šķidro silikonu vides aizsardzība
Modeļa Numurs GJ-A582
Seksuāli Divdomīgs No
Preces nosaukums Sīkrīkus Sniegpārslas Pelējuma
Neķītrs Attēlu No
Izmantošana Cepšanas konfektes, kūkas veidnē šokolādes cepumu pelējuma
produkta izmēri par 9.1*8.1*0.8 cm
Zīmola Nosaukums TUTULE
Sertifikācija LFGB
Kūka Rīki Tips Veidnes
Veids Kūka Rīki

sākt

beigas

Silikona pelējuma tīrīšanas un apkopes:

1. Pirms pirmās lietošanas, pirmo ar ūdeni vai mazgāšanas līdzekļiem tīrīšana, lai novērstu virsmas netīrumiem.Pirms veidnē cepšanai, izmantojiet nelielu daudzumu sviesta piemērots iekšpusē veidnes.Pat tad, ja, izmantojot pelējuma, piemēram, tukšas nišas var pievienot ūdens tvertne ir tukša, gaisa dedzināšana ir aizliegta.

2. Pēc katras lietošanas, var iemērc atšķaidītiem mazgāšanas līdzekļu risinājums 10-30 minūtes, nomazgājiet to ar mīkstu drāniņu, nelietojiet kodīgas tīrīšanas bumbiņas un citus priekšmetus, jātīra, lai izvairītos no pelējuma kaitējumu, ko izraisa skrāpējumi.Pēc mazgāšanas nosusiniet, novieto uzglabāšanas kaste, silīcija dioksīda reakcijā nosliece uz statisko elektrību, absorbē sīkām daļiņām, gaisa un putekļu, ilgtermiņa, kad to neizmanto, izvairīties no tieša iedarbība gaisā.

3. Par krāsni, krāsns jānovieto vidējā daļa, un apkurei, lai saglabātu attālumu aptuveni 10cm, un saglabājot krāsns sienas 5cm attāluma, tā kā ne uz bojājumiem, pelējuma temperatūra.

4. Šī ir daļa no pelējuma ir atšķirība, ja rūpnīcā ir bijis samazināt atvērt, atbrīvošanas ir veicināt pircēju.Ja jums nav nopļauta, jūs varat ne presei.Lietots, iegriež labi pēc ietin plastmasas plēvē vai likt gumijas joslās, var ieliet šķidrumu

Silikona veidnē Produkta iespējas:

1. Silikona Silikona galvenā sastāvdaļa ir kvarca A ir sastopamas smilts, akmens, kristāls dabas sastāvdaļu.Ne gumijas, Gumijas, ne plastmasas Plastmasas!Silikagēls ir rock beach, ar zemu oglekļa dioksīda emisiju vidē.

2. Augstas izturības silikona elastību, izturību pret koroziju, optimālā temperatūrā vārīšanas, cepšanas, ir labākās izejvielas, kas ir tiešā saskarē ar pārtikas produktiem, un vienkāršs un praktisks.

3. Pieņemšanas atklāšanas, veselības, dabas antibakteriālas, var novērst baktēriju un sēnīšu augšanu.Tāpēc, zīdaiņu piederumi, medicīnas preces, ir daudz silikona produktus.Piemēram: ostomijas, silikona plastmasas un tamlīdzīgi.

4. Var pārstrādāt, izturīgs, ar zemu enerģijas patēriņu.

5. Mehāniskās īpašības stabilu struktūru, kas ir ārkārtējas temperatūras izturība, plašā temperatūras diapazonā.Temperatūrā zemākā temperatūrā par mīnus 40 grādiem, maksimālā temperatūra 230 grādu siltums, kas ir vienmērīgi sasalis.

6. ar citu veidu tīrīšanas līdzekļus un kodīgas vielas, korozijas izturība un viegli tīrāma.

7. Pēc lietošanas, jebkādu izejvielu netiks stick uz pelējuma.

Pakalpojumu saistītiem jautājumiem

Piegāde:

Kuģniecības Un Izsniegšana

·Mēs kuģis objektu 2 darba dienas pēc tam, kad saņemsim jūsu maksājumu.Mēs kuģis to, lai jūsu atstājot adresi, lūdzu, padara pārliecināts, ka jūsu adrese ir pareiza.

·Ja jūs vēlaties, lai mainītu savu adresi, lūdzu, sazinieties ar mums.

·Preces tiks nosūtītas pa pastu Ķīnas parasto airmail;nav sekošanas informāciju,bet tas ir droši, kā reģistrēts pasta sūtījums.tas parasti aizņem apmēram 15-60 dienas, lai Amerikas savienotajās Valstīs, Eiropā un citu vietu visā pasaulē.

·Vienumus, kas jums nopirkt kopējo summu, kas pārsniedz $7, mēs nosūtīt ar ierakstītu vēstuli pa pastu vai E-pack,Tas wil veikt 15-60 darba dienu laikā.

·Vienumus, kas jums nopirkt kopējo summu, kas pārsniedz $200, mēs nosūtīsim tas ar EMS vai DHL vai FEDEX vai UPS vai TNT vai EMS, Tā kļūst par daudz ātri.Ja jūs vēlaties, lai izvēlētos savu shipping line, lūdzu, sazinieties ar mums.

·Ja jūs vēlaties sekošanas informāciju, lai jebkurā laikā,lūdzu, lūdzu, izvēlēties ierakstītu vēstuli pa pastu.

Piegādes Metodi

Piegāde Apstrāde

Pienāk laiks

Valsts

Normālu Gaisa pastu

15-60 dienas

Pasaulē

O ther Politiku:

*Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Ienākumi:

Visas mūsu preces ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

Mēs esam 100% Apmierinātība Garantiju uz visiem mūsu klientiem.Ja jums atrast jebkuru problēmu, ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda 7 dienu laikā, saņemot preci.Mēs nosūtīsim jums vēl par brīvu vai atgriezt atpakaļ savu naudu.

Klientu apkalpošana ir ļoti svarīgi, lai mums.

Atsauksmes:

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Mēs sniegsim pozitīvas atsauksmes, lai jūs pārāk.Paldies ļoti daudz!

Ja ir kādas problēmas jūsu iepirkumu, lūdzu, e-pastu mums, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs cenšamies, lai atrisinātu problēmu.

Jūsu satisfication ir mūsu lielākais spēks.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pakalpojums jums!

Tagi: pomādes pelējuma, einšteins silikona veidnes, 36 krāsu māls, polimēra māla formas, riteņu silikona veidnes, polimēra veidā universal, veidlapas, polimēra, sīkrīku, polimer māla formā, fimo, epoxi sveķu pelējuma.

Uzrakstīt recenziju

Sīkrīkus Sniegpārslas Pelējuma Ziemas Snowflakes - Ziemassvētku, Veidlapa, epoksīda sveķu, polimēra māla Sniegpārslas silikona veidnes

Sīkrīkus Sniegpārslas Pelējuma Ziemas Snowflakes - Ziemassvētku, Veidlapa, epoksīda sveķu, polimēra māla Sniegpārslas silikona veidnes

Saistītie Produkti