Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jinhao Zelta Klipu Metāla Strūklakas Pildspalvas Luksus Biznesa Dāvanu Pildspalva 0.5 mm rakstīšana ar tinti Pildspalvas Rakstīšanai Bezmaksas Piegāde Skatīt lielāku

Jinhao Zelta Klipu Metāla Strūklakas Pildspalvas Luksus Biznesa Dāvanu Pildspalva 0.5 mm rakstīšana ar tinti Pildspalvas Rakstīšanai Bezmaksas Piegāde

€3.62

-5 %

€3.82

Jauns produkts

Īpašu Pieteikumu Rakstīšana
Nib Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Rakstīšanas Punkts 0.5 mm
Iepakojums Dāvanu Kaste
Veids tintes pildspalva
Nib Tips Standarta Tips
Zīmola Nosaukums jinhao
Materiāls Metāla
Tintes Pildspalva ir Padoms Materiāls Citi Metāli
Modeļa Numurs 450

Produkta Apraksts

1.Tas ir pavisam jauns Tintes Pildspalvu,tas ir skaists un piemērots ik vienam ;

2. Šīs pildspalvas ir daudz krāsu un raksta gludi ;

3. Mums ir daudzi slaveni pildspalvas,mums ir mūsu rūpnīcas ,un var nodrošināt pirmās klases pakalpojumu un labākās kvalitātes .

4. Mēs vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība,mēs piedāvājam labu cenu mūsu vairumtirdzniecības pircējiem un veco klientiem

Mēs pārdodam tikai augstas kvalitātes pildspalvas !

Pildspalvu Stāvoklis: 100% New

Piegāde

1. Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2. Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

3. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.

Atgriešanās Politiku

Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas.

Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs novietot savu rīkojumu.

Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

Atsauksmes

1. Lūdzu, apstipriniet saņemšanas produktus pēc tam, kad jūs tos ieguva.

2. Ja jums ir jautājumi par šo produktu esat saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

3. Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

4. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Izbaudiet iepirkšanās manā veikalā

Kā vienmēr, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sūtiet īsziņu ar mūsu Klientu Apkalpošanas komanda, kas ir tikai pārāk priecīgi palīdzēt.

Tagi: mīksto tintes pildspalvu, tintes pildspalvu raktuves, lodīšu metāla pildspalvas, tintes pildspalvas komplekts, lodīšu pildspalvas, strūklaka jinhao pildspalvu, tintes tintes pildspalvu, pildspalva, cilvēki tintes pildspalvu, luxuri pildspalvu.

Uzrakstīt recenziju

Jinhao Zelta Klipu Metāla Strūklakas Pildspalvas Luksus Biznesa Dāvanu Pildspalva 0.5 mm rakstīšana ar tinti Pildspalvas Rakstīšanai Bezmaksas Piegāde

Jinhao Zelta Klipu Metāla Strūklakas Pildspalvas Luksus Biznesa Dāvanu Pildspalva 0.5 mm rakstīšana ar tinti Pildspalvas Rakstīšanai Bezmaksas Piegāde

Saistītie Produkti