Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tālvadības Par Harbor Point ZHF/LW-17-1 HP9CHP HP12CHP HP18CHP HP9CP HP12CP HP18CP AC, Gaisa Kondicionieris Skatīt lielāku

Tālvadības Par Harbor Point ZHF/LW-17-1 HP9CHP HP12CHP HP18CHP HP9CP HP12CP HP18CP AC, Gaisa Kondicionieris

€12.15

-5 %

€12.79

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums HCDZ
Biežums 433 MHz
Bezvadu Sakari IR
Izmantošana Universal
Iepakojums No

Apraksts: • pavisam Jaunu augstas kvalitātes nomaiņa tālvadības pulti .darbojas lieliski. • Izmantot AAA baterijas,baterijas nav iekļautas, 3 mēnešu garantija. • Ja jūsu modelis skaits, kas nav uzskaitīti iepriekš, lūdzu, jūtieties brīvi ziņu ar mums, lai apstiprinātu piemērotību, mēs sastāvam vairāk nekā 1000 dažādu veidu tālvadības ierīces un lukturi un citas daļas.Kuģniecības un piegādes: • objektam, tiks izsūtīti 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti un tiks nosūtītas no Ķīnas. • Parasti tas aizņem apmēram 15-26 darba dienās uz Eiropu vai citām valstīm, izmantojot standarta Kuģniecības veidā, lūdzu, Lūdzu, apmeklējiet mūsu sarakstu, par Paredzamo piegādes laiku.Kuģniecības laiks ir dažādas, jo pēc biroja darba efektivitāti un gan Muitas un citiem faktoriem.Lūdzu, sazinieties ar mums, bezmaksas, ja jums vēl nav iegūt sūtījuši, un pēc šā perioda (ieskaitot nedēļas nogales un svētku dienas).Uz Kanādu un Brazīliju, un daži neattīstītām valstīm ir nedaudz īpašs,iespējams, tas būs nepieciešams ilgāks laiks, piegāde.Paziņojums:Tālruņa numurs ir vajadzīga Express mail service.Mēs kuģis P. O. BOX izņemot Express shipping veidā.Maksājumu: • preces tiks nosūtītas uz adresi, kas norādīta ar Sistēmu,Pls apliecina tiesības adrese, no www.e-jump.lv, pirms iegādāties. • Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi,Lūdzu, dariet mums zināt, drīz pēc tam, kad jūs iegādājāties.Pēc pārdošanas pakalpojumus un Atsauksmes: • Mēs esam godīgi pārdevējs ,mēs cenšamies nodrošināt vislabāko pakalpojumu un produktu visiem pircējiem.Pls neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums, ja jums ir kādas šaubas,Mēs atbildēsim jums, ASAP un būtu priecīgi jums palīdzēt.

Tagi: honda motociklu loka, ebike motorollera, gaiwan porcelāna, scooter trike, bļodā tējas glazūru, bērnu trike, reizes motorollera, scooter pieaugušajiem, 5065 mehānisko, reizes ratiņkrēslu.

Uzrakstīt recenziju

Tālvadības Par Harbor Point ZHF/LW-17-1 HP9CHP HP12CHP HP18CHP HP9CP HP12CP HP18CP AC, Gaisa Kondicionieris

Tālvadības Par Harbor Point ZHF/LW-17-1 HP9CHP HP12CHP HP18CHP HP9CP HP12CP HP18CP AC, Gaisa Kondicionieris

Saistītie Produkti