Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 7/8 Skatīt lielāku

7/8" Embout Guidon Moto Roku Bārs Beigām Sveces Karstā Pārdošanas Multi-krāsu Motokrosa Motociklu Stūres Motosiklet Elcik Rokturi Klp

€6.49

-10 %

€7.28

Jauns produkts

Postenis Svars 0.2kg
Objekta Garumu 12cm
Postenis Diametrs 2.2cm
Postenis Augstums 6cm
Modeļa Nosaukums Rokturi
Vienuma Tips Rokturi
Objektu Platums 6cm
Zīmola Nosaukums evomosa
Materiāla Tips CNC alumīnija

Spalvu:

Vienkārši daļas ar spēcīgu estētisko vidi, mūsu bārs beidzas iezīme ārkārtas stilu un krāsas.

piešķir rafinēta, minimāls dizains, ideāls lietošanai uz jebkuru marku vai modeli motociklu.

Garums: 5,3 cm

Ārējais Diametrs : 3,5 cm

Materiāls: Alumīnija

Viegli uzstādīt, skrūves uz pastāvēt roku satver

Palīdzēt aizsargāt kātu un rokturi & samazināt kaitējumu, bet wresting

Uzstādīt :

Visu Zīmolu motocikls, kas ir 7/8" (22mm) Diametrs vilcējstienis

Pakete Ietver : 2 x Bārs Beigām Sveces( Viens Pāris, kā attēlā)

Shipping noteikumi :

Mēs kuģis savu pasūtījumu 1 darba dienas laikā pēc tam, kad saņēmis skaidru maksājumu.Visas kuģniecības ietver pasta sūtījumu un maksas par pakalpojumiem.

Ja jūs izvēlējāties, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus Jūs nevarat pārbaudīt loģistikas informācijas galamērķa valstīm, lūdzu, ņemiet to.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas būs pirms izsoles/buyg.

Atsauksmes un Detalizēti Vērtējumi

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem,lūdzu, novērtējiet informāciju par konkrēto darījumu (Detalizēti Vērtējumi) ar "PERFECT 5 Zvaigznēm" un atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Mēs darīt to pašu, lai jūs

2. Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Sazinieties ar mums

1. Ja jums ir kādas problēmas, mēs vienmēr esam priecīgi jums palīdzēt.Mēs esam apstrādāt liela apjoma e-pasta vēstules katru dienu.

2. Lūdzu, ļauj mums, lai atbildētu jūsu e-pasta 24st.Ja jūs nepiekrītat ar mūsu konfidencialitātes politiku un piegādes noteikumiem, lūdzu, nav piedāvājuma

Tagi: paplašinājumu atbalstu guidon, chanyeol, de roktura, liels motocikls rokturi, motociklu z stūres, velosipēds stūres uzgali, guidon motociklu, velosipēda stūres plug, motocikls, roku satver ermaspeed, mazliet.

Uzrakstīt recenziju

7/8

7/8" Embout Guidon Moto Roku Bārs Beigām Sveces Karstā Pārdošanas Multi-krāsu Motokrosa Motociklu Stūres Motosiklet Elcik Rokturi Klp

Saistītie Produkti