Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Epoxy Resin & Cietinātājs Komplekts Šķiedru Pastiprināta Polimēra Sveķu Kompozītmateriāliem Skatīt lielāku

Epoxy Resin & Cietinātājs Komplekts Šķiedru Pastiprināta Polimēra Sveķu Kompozītmateriāliem

€16.54

-16 %

€19.92

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums OOTDTY
Veids Daļas vadītāja
Modeļa Numurs L29K
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Pieteikuma Materiālus Koka

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Veiktspējas raksturlielumi:

Šis produkts ir istabas temperatūrā izārstēt pilnībā caurspīdīga epoksīda sveķiem un pilnībā caurspīdīgu epoksīdu cietinātājs, ar zemu viskozitāti, labu plūstamību, ar augstu izturību, nav trausli, caurspīdīga konservēšanas, eļļa, izturība, ūdensizturība, novecošanās izturība, vides aizsardzības, drošības, viegli izmantot, un tā tālāk.Darbības joma: Piemērojamas pelējuma ražošana, stikla tikko veikts, papīra, plēves, Sacietēšana, Ķīmiskajiem pretkorozijas, celtniecības materiāli, remonts, elektronikas komponenti un detaļas noslēgšanas un iepakojuma.

Piesardzības pasākumi (lūdzu, rūpīgi izlasiet pirms lietošanas):

1: Sveķu līmes cietēšanas ātrums ir saistīti ar tilpuma lielums un temperatūra, jo biezāks līmes slānis, ātrāk izārstēt, jo augstāka temperatūra, jo ātrāk izārstēt.Tāpēc, jo vairāk sajaukšana, īsāks darba laiks, jo lielāks izmērs, zīmogs būs, lēnāk otrādi.

2: Sveķi un cietinātājs reakcija būs karsts, biezāka līmes slāni, kas varēs ražot vairāk siltuma, siltuma mezgls, ir burbuļi, kas ražota, tāpēc piedāvātos līmi izmanto, ātri, plānas suku būs sacietēt, lēnām.

3: A, b divās grupās būtu stingri proporcionāli svēršana, b komponentus pārāk daudz vai pārāk maz ietekmēs sniegumu konservēšana; A, b divus komponentus sajauc, ir maisa vienmērīgi maisot, nevienmērīga radīs daļa konservēšanas, daļa ne-konservēšanas stāvoklī.

4: Līmes konservēšanas process, cietinātājs būs sūkāt straumi, kad gaisa mitrums ir liels, pēc tam, kad konservēšanas virsmas būs kārtu eļļainā sajūta, tāpēc konservēšanas process, lai saglabātu sausas, nav sacietēt, jo mitrums vidi, kad eļļa ir ražota, jūs varat sausas virsmas un pēc tam smilšpapīrs slīpēšanas.

5: Ja temperatūra ir zema, daļa būs kristalizācijas parādību, piemēram, ražošanas, gumijas granulu izdedži vai pilnīgi saldēti, kad izmantot līmi var sildīt, temperatūra būs atvērts, pēc atvēršanas var lietot, parasti neietekmē veiktspēju;

6: Lietot uzmanīgi, lai nepieskartos āda, saskarē ar ādu, reizēm būs alerģiskas parādības, kas ražoti!Nav ieejas un acs!

7: Pirms šī produkta lietošanas lielos daudzumos, lūdzu, mēģiniet to iepriekš, lai izvairītos no kļūdām!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu.

Specifikācija:

Epoksīda Sveķu kapacitāte: 350g

Cietinātājs tilpums: 100g

Epoksīda Sveķiem, izmēri: 6x13cm/2.36x5.12inch

Cietinātājs izmērs: 4.5x10.7cm/1.77x4.21inch

Krāsa: Caurspīdīga

Daudzums: 2 Gab

Piezīme: 1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x Epoksīdsveķu

1 x cietinātājs

Tagi: kārtu epoksīda līme, epoxi sveķu cristal līme, epoksīda silikona līme, forma sveķi, epoksīda sveķiem, epoksīda, plato epoksīda sveķiem, epoxi sveķu pelējuma, oglekļa epoksīdsveķu, 5 kg epoksīdsveķu, 3d šķidrums.

Uzrakstīt recenziju

Epoxy Resin & Cietinātājs Komplekts Šķiedru Pastiprināta Polimēra Sveķu Kompozītmateriāliem

Epoxy Resin & Cietinātājs Komplekts Šķiedru Pastiprināta Polimēra Sveķu Kompozītmateriāliem