Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Rowin PĀRSPĒT LOOP Ierakstīšanas Ģitāra, Pedālis Looper & Dual kājas slēdzis Pedāli, Maks. 50 min Ieraksta Laiks iebūvētā 40 Bungu Skaņas Skatīt lielāku

Rowin PĀRSPĒT LOOP Ierakstīšanas Ģitāra, Pedālis Looper & Dual kājas slēdzis Pedāli, Maks. 50 min Ieraksta Laiks iebūvētā 40 Bungu Skaņas

€10.30

Jauns produkts

Veids Ietekme
Modeļa Numurs BEAT CILPA
Kontaktdakšas Tips NAV

Funkcijas:

Var uzglabāt 30 loopers un kopējais ierakstīšanas laiks ir līdz 50 minūtēm(katrai looper nevar pārsniegt 5 minūtes).

Ar Play/Rec kājas slēdzis par looper ieraksta/atskaņošanas/overdub/undo/redo; un Stop/Clear kājas slēdzis apstāšanās looper vai dzēšot ierakstu datus.

Iebūvēts 40 veidu bungas: 1-20 bungas ir standarta bungu un 21-40 bungas ir elektroniskās bungas.

Atbalsta sinhronā režīmā(looper & bungas būs start/stop vienlaicīgi) un asinhronā režīmā(start/stop no looper & drum tiks kontrolēts atsevišķi).

1/4" Ctrl In kontaktligzda, lai pieslēgtu ārējo vadības pedāli, un atbalsta divas kājas slēdzis pedāli, lai kontrolētu AIZPILDĪT, INTR un BEIDZAS.(kājas slēdzis kājas tiek pārdotas atsevišķi)

Ar 1/4" Out L un R ligzdai, lai pieslēgtu pastiprinātāju un 1/4" In kontaktligzda, lai pieslēgtu ģitāru, plus 3,5 mm stereo austiņu izejas ligzda un 3,5 mm Aux In ligzda.

Ar USB ligzda, atbalsta sistēmas uzlabošana, bungu skaņas atjauninājumu, audio failu imports un eksports(tikai atbalsta WAV formāta fails ) un USB audio ierīci ierakstīšanai un atskaņošanai.

Ar 128 * 64 dot liels LCD displejs, kas rāda, kas darbojas informāciju, lai jūs varētu kontrolēt pedāli precīzāk.

Specifikācijas:

Failu Uzglabāšanas Formāts: WAV, Mono, 48K-24 biti paraugu ņemšana

Skaņas Dinamiskā: 105db

Uzglabāšanas Daudzums: 30 loopers, maks. 50 minūtes

Barošana: DC 9V strāvas adapteris(nav iekļauts)

Darba Strāva: 110mA

Ieejas Pretestība(ligzda): 1M ohm

Izejošā Pretestība(No L & R domkrati): 100 ω

Postenis Izmērs: 12.5 * 9 * 2cm / 4.9 * 3.5 * 0.8 jo

Postenis Svars: 485g / 17.1 oz

Piezīme:

Strāvas adapteris nav iekļauts.

Lūdzu, izmantojiet DC 9V strāvas adapteris, kuru polaritāte ir pozitīvo polu ārā un negatīvo polu iekšā.Pretējā gadījumā produkts var nedarboties pareizi.

Jums ir nepieciešams, lai lejupielādētu un instalētu relatīvo programmatūru pirms jūs, kas savieno pedāli, lai jūsu datoru, lai uzlabotu sistēmu vai bungu skaņas.Lūdzu atrast lejupielādes mājas lapā zemāk:

Windows: http://124.232.142.43:8998/LooperSuite/LooperSuite.exe

Mac: http://124.232.142.43:8998/LooperSuite/LooperSuite.zip

Iepakojums Saraksts:

1 * Efekta Pedāli

1 * USB Kabelis

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: kentaurs pedāli, pedālis rowin, bass bungas pedāli, kāju pedālis slēdzi, ģitāra looper pedāli, kājas slēdzis ģitāra, pedālis, pedāļi rowin, bungas, ģitāra pedalboard, looper pedāli.

Uzrakstīt recenziju

Rowin PĀRSPĒT LOOP Ierakstīšanas Ģitāra, Pedālis Looper & Dual kājas slēdzis Pedāli, Maks. 50 min Ieraksta Laiks iebūvētā 40 Bungu Skaņas

Rowin PĀRSPĒT LOOP Ierakstīšanas Ģitāra, Pedālis Looper & Dual kājas slēdzis Pedāli, Maks. 50 min Ieraksta Laiks iebūvētā 40 Bungu Skaņas

Saistītie Produkti