Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Auto Decal Sacīkšu Dual svītru Rozā 9.5 Skatīt lielāku

Auto Decal Sacīkšu Dual svītru Rozā 9.5" par 3. Sērijas 323 325 330 335 Vinila Kapuci Jumta Aizmugures Mehānisko Uzlīme ZC699

€22.10

-15 %

€26.01

Jauns produkts

Veids Līmi, Uzlīmes
Postenis Augstums 0inch
Modelis Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 0cm
Uzlīmju Izvietojumu Durvis & Vidukļa līniju
Vienuma Tips Uzlīmes
Kategorijas Uzlīmes
Veida Uzlīmes Auto Virsbūves
Modeļa Nosaukums NTZC0699
Zīmola Nosaukums NODOTAUTO
Iepakojums Nāk Iepakotas
Objekta Garumu 0cm
Materiāla Tips PVC
Postenis Diametrs 0inch

Apraksts

*Brand jaunu

*Mazgājams un drošu auto mazgāšana

*3pcs,viens kapuci pusē,vienā jumta pusē,vienu aizmugures sānu Izskatās kā viens, kā parādīts attēlā.Šie izskatās awesome!Šīs uzlīmes pielīmēt uz jebkuras gludas, tīras, sausas virsmas un nāk pārklāti ar nodošanas lenti, lai padarītu instalācijas ļoti viegli!Instrukcijas ir iekļautas.

Lūdzu, skatiet attēlus, krāsu izvēli un iekļaut savu izvēli piezīmju sadaļā jūsu maksājumu vai e-pastu man, jūsu krāsu izvēle, tiklīdz jūs maksājat.Ja neviena cita krāsa ir norādīta, tā tiek nosūtīta kā parādīts attēlā.

PIEZĪME: Dažas krāsas pazūd ( Pēc sešiem mēnešiem ), piemēram : red,vaigu,maigi rozā,oranža, dzeltena,violeta, utt.Lūdzu, izvēlies krāsu rūpīgi,paldies.

Šīs bildītes vajadzētu pielīmēt uz jebkuras gludas, tīras virsmas.Šīs uzlīmes nāk pārklāti ar nodošanas lenti, lai padarītu uzstādīšana ir ļoti vienkārša.Vienkārši noņemiet pamatni, piemēro decal uz gludas, tīras virsmas, stingri piespiediet uz decal, pēc tam noņemt pārneses lentes.Bildītes nav norādīts, tie ir izgriezti no vinila.Nav fona par šīm uzlīmēm.Krāsas daļa ir tikai daļa, kas ir decal.

Pareizā metode, lai novērstu atpakaļ.

Kuģniecības laiks:

Parasti, vienums tiks nosūtīti 3 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Piegādes Laiks ir apm. 10 - 18 darba dienas, lai lielākā daļa ASV / UK / AU galamērķiem.

Valsts

Apm.Piegādes laiks

Asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija

Darba dienās 10-18

Kanāda

10-21 darba dienu laikā

Brazīlija / Dienvidamerika

var paiet 5-6 nedēļām, jo stingri Custom Kontroles

Itālija / Francija / Spānija / Vācija/ Austrumu Eiropā

var paiet 5-6 nedēļām, jo stingri Custom Kontroles

Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

2.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

3.Tas ir īpašs, lai objektu no Japānas, Korejas, Honkongas vai citu ārvalstu izplatītājiem, kas var aizņemt apm. 2-3 nedēļu laikā par piegādi.

Iepirkumu Vadlīnijas:

1.Jo Ebay ir maksas shopping mājas lapā, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs tiešām vēlaties pirkt preci pirms jūs laist cenu uz šo izsoli.Visi pārdošanas ir galīgā redakcija.Bezalgas uzvarētājs tiks ziņots Ebay;

2. E-Pastu tiks piešķirta uzvarētājam, tostarp mūsu kontaktinformāciju, apmaksas un piegādes veidu.Lūdzu, atbildiet mums, pēc tam, kad jūs saņemat mūsu e-pastu.Un mēs varētu ar jums sazināties, ja jums nav laika, lai atbildētu 7 dienu laikā;

3. Lūdzu, sakārtojiet jūsu maksājumu 2 dienu laikā no izsoles un maksājumu jāiesniedz 7 dienu laikā pēc noslēguma izsolē;

4. Saņemot paku, lūdzu, pārbaudi, pirms deliveryman, un nepiekrītu, pieņemt sūtījumu kad jūs atrast, tas bojāts.Un, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, lai varētu pieprasīt kompensāciju no shipping company.

Tagi: a3 līnijas decal, multi svītru krekls, plastmasas sēdeklis, vinila rozā zelts, krekls svītru, brz racing stripe, auto rozā uzlīme, vācijas sacīkšu svītru, līnijas brūna decal, zāles pļāvēju riepu.

Uzrakstīt recenziju

Auto Decal Sacīkšu Dual svītru Rozā 9.5

Auto Decal Sacīkšu Dual svītru Rozā 9.5" par 3. Sērijas 323 325 330 335 Vinila Kapuci Jumta Aizmugures Mehānisko Uzlīme ZC699

Saistītie Produkti