Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! LIUHUO daiļslidošanas Kleitu Sieviešu un Meiteņu Slidošana Konkurētspējīgu sniegumu Ritmiskā vingrošana Sinhronizēta Peldēšana Zaļa Skatīt lielāku

LIUHUO daiļslidošanas Kleitu Sieviešu un Meiteņu Slidošana Konkurētspējīgu sniegumu Ritmiskā vingrošana Sinhronizēta Peldēšana Zaļa

€60.69

-49 %

€121.37

Jauns produkts

Deju Tips Balles
Modeļa Numurs LH538
Zīmola Nosaukums LIUHUO
Dzimums SIEVIETES
Materiāls Spandex

Paldies par jūsu uzmanību!

Mums ir tīrs un kārtīgs darbnīcas un rūpīgo darbu plūsmu Jaunā Rajona ķīnā.Galvenais biznesa daiļslidošanas apģērbu, mākslas vingrošana, apģērbs, deja, apģērbu un citas sporta mākslas apģērbu dizaina, ražošanas un vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības.Mēs esam profesionālās dizaina komandas ar bagātu pieredzi un kaislību uz skatuves tērpi.Produktus ir pārdevis visā valstī un ārzemēs, un guvušas plašu atzinību.

Audums ar augstu elastīgu tekstūru samts, dzija, spandex un citas ražošanas, izmantošanas eleganta šifona svārki, elastīgās dzijas, augstas elastīga auduma, mazgājams, sviedri, spilgtu krāsu, naudas sodu meistarība, mēs noklusējuma, Tuvajiem Austrumiem, urbšanas, griešanas virsmas 8-12, lai palīdzētu jums arēnā Pina Pina deju.

Produktu Parādīt

Hromatiskās:

1. Visas preces ar nosacījumu, fotogrāfijām profesionāls fotogrāfs, rūpīgi fix sistēmas un krāsu iespējas un faktisko preču korekcija, fiziskā.

2.Bet tāpēc, ka lampas gaismas, displeja krāsu novirzes, personisko izpratni par dažādu krāsu, objectmight pastāv daži krāsu fotogrāfijā, ar šo problēmu nepieder pie preču kvalitātes problēma, galīgo krāsu, ar faktisko preces ir noteicošais.

IZMĒRS

1. Mūsu apģērba notiek "CM", kā vienība.

2. Nav pilnīgi nekādas attiecības starp augumu un svaru un izmēru. 155CM augstums var valkāt vienu un to pašu lielumu kleita ar 168CM augstums

3. Krūšu lielums ir svarīgs faktors, izmēru izvēle

4. Mēģinot personāla krūtis lielums pēc tam, kad valkājot neredzams apakšveļu.

5. Lai pārliecinātos, ka jums iegūt pareizo izmēru, lūdzu, skatiet mūsu izmēru diagrammas apraksts Pirms Pirkšanas.Ja jūs neesat pārliecināti par izmēru, lūdzu, e-Pastu Mums, jūsu Precīzu Ķermeņa Measurments (Augstums/Krūtis/Viduklis/Gurni), lai mēs varētu sniegt jums dažus ieteikumus par to, kā izvēlēties pareizo izmēru.

Padomi: Izmēri ir tikai atskaites ar mērījumu kļūdu 1-2cm, tas ir normāli, ne kvalitātes problēmas, lūdzu, jums?re laipni saprast.

Paziņojums:

Mērījumi jums piedāvāt tiek uzskatīts par tuvu-uz-ādas mērījumi.

Ja nav izmēra uzvalks, jūs varat man pateikt savu mērījumus jūsu krūtis, viduklis, gurni un apkārtmēru vai ķermeņa.Mēs varam pielāgot jūsu skaisti drēbes jums.

Piegādes laiks ir nolēmusi saskaņā ar stila drēbes, vispārējo stilu, kas ir par 7 dienām, sarežģītais stils ir 10-15 dienas, izņemot īpašā gadījumā, lūdzu, uzskatu, ka mūsu produkts ir vērts jūsu gaidīt.

Atsauksmes:

1. Mēs esam atkarīgi no klientu apmierinātības, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu pozitīvas atsauksmes no 5 ZVAIGZNĒM ir ļoti svarīgi, lai mums .Ja jums ir stratificētās ar mūsu objektus, Lūdzu, ņemt minūti, lai atstāj mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti.

2. Lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums.Mēs darīsim visu, ko varam, un strādāt ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Iesniegt negatīvas atsauksmes nav par vēlu, ja problēma nav atrisināta.

Tagi: kleita standarta, cha balles konkurences kleita, Balles Deju Kleita Sievietēm, daiļslidošanas kleitas pārdošana, 3d kleita, daiļslidošanas kleitas, daiļslidošanas slidu, ledus slidu, slidošana kostīmi, skate.

Uzrakstīt recenziju

LIUHUO daiļslidošanas Kleitu Sieviešu un Meiteņu Slidošana Konkurētspējīgu sniegumu Ritmiskā vingrošana Sinhronizēta Peldēšana Zaļa

LIUHUO daiļslidošanas Kleitu Sieviešu un Meiteņu Slidošana Konkurētspējīgu sniegumu Ritmiskā vingrošana Sinhronizēta Peldēšana Zaļa

Saistītie Produkti