Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Stud Klipu Auskari Pastu Kvadrātveida Pamatne ar Cilpu Pakaramais DIY Secinājumi Piederumi, Indijas, Āfrikas Kongo Arābu Kāzu Rotaslietu izgatavošana Skatīt lielāku

Stud Klipu Auskari Pastu Kvadrātveida Pamatne ar Cilpu Pakaramais DIY Secinājumi Piederumi, Indijas, Āfrikas Kongo Arābu Kāzu Rotaslietu izgatavošana

€13.42

-38 %

€21.65

Jauns produkts

MOQ. 10 pāri
Piegāde Bezmaksas Piegāde pa Gaisa Pastu
Vienuma Tips Rotaslietas Secinājumi
Materiāls Metāla
Produkta Funkcijas Āfrikas Nigērijas Kāzu Dubaija Zelta krāsu Rotaslietu izgatavošana
Zīmola Nosaukums SUSBOA
Rotaslietas Secinājumi Tips Savienotāji
krāsa cinka Sakausējums
Metālu Tips cinka Sakausējums
Oem Klientu dizainu un OEM pasūtījumus atzinīgi novērtēja

· Materiāls: Cinka sakausējums

· Izmērs (aptuveni):

21*24*4mm, iekšējās cilpas ir apmēram 1,5 mm

· Krāsa:

zelta tonis, rodijs signālu, lai jūs izvēlēties

· Min.Rīkojums: 10 pāri

· Pārrēķināšanas: 1mm=0.039 collu, 1 collas=25.4 mm

· Postenis ir līdzīga, lai bildes

· Klientu dizainu un OEM pasūtījumus atzinīgi novērtēja

· foto ir paplašināta, lai parādītu informāciju, lūdzu, skatiet aprakstu par actural izmērs.

Piegādes Metodi:

Parasti, jūsu pasūtījums tiks nosūtīti, veic, izmantojot Honkongā Gaisa reģistrēts pasta sūtījums, ko no durvīm līdz durvīm " pakalpojumu, un izsekošanas skaits ir pieejams, lai pārbaudītu kuģniecības status online, ja vairāk, mums būs jāpieņem lēmums, kuru metodi pakete, kas būtu izsūtīti.

Ienākumi:

1. Mēs esam apņēmušies, lai dotu jums labāko klientu apkalpošanas iespējams.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums ar ātru risinājumu.Lūdzu, ļaujiet mums strādāt uz jautājumiem.Mēs vēlētos, lai atrisinātu jebkuru problēmu, draudzīgā veidā.

2. Mēs vienmēr atbildēt uz ziņojumiem 2 darba dienu laikā (off-nodokli pēc nedēļas nogalē).Starpības dēļ laika zonu starp honkongu un jūsu atrašanās vietu, dažreiz atbilde tiks aizkavēta.Ja jūs nesaņemat atbildi no mums pēc 2 darba dienu laikā, lūdzu, pārbaudiet savu junk jeb mēstules pastkastē.

3. Neapmierināts preci var atgriezt 14 dienu laikā no piegādes datuma.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai maiņas, bet mēs neesam atbildīgi par atgriešanās kuģniecības izmaksas.Lūdzu, sazinieties ar mums brīvi pirms izsūtīšanas jūsu atgriešanās.

Atsauksmes:

1. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmējdarbību un attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar četri 5-Sīki Pārdošanas Reitings (DSR balstoties uz savu apmierinātību ar mūsu preču un pakalpojumu.Tas tikai tevi 1 minūti.

2. Diemžēl, Ja jūs plānojat, lai dotu mums neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite, jo jūsu slikti pērk pieredzi ar mums, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā, tā kā noskaidrot savu neapmierinātību un atrisināt problēmu.

Sazinieties Ar Mums:

Ja jums ir kādi jautājumi par manu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mani.Es esmu ļoti priecīgs atbildēt uz visiem izmeklēšanu.Ziņas tiks atbildēts laikā, izņemot nedēļas nogales & brīvdienām.Starpības dēļ laika zonu starp HongKong un jūsu atrašanās vietu, dažreiz atbilde tiks aizkavēta.Lūdzu, esiet pacietīgi, paldies.

Paziņojums:

1. Sakarā ar datora ekrāna ietekme vai trūkums foto prasmi, būs maza atšķirība pārdomāt pictuer krāsu.Lūdzu, neesiet pārāk īpaši par ko!

2. Ja jūs vēlaties, lai samaisa, lai ar dažādiem stiliem nelielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.

3. Ja ir vairāk nekā viena krāsa/ izmērs/ stils parādītas detaļas ( un ja tur nav izvēles pogu, lai jūs varētu izvēlēties krāsu/ izmēru /stils ), tad jūs saņemsiet jauktā kārtībā pēc nejaušības principa krāsa/ izmērs/ stilu.

Tagi: kongo karogu, pakaramais šalle, pilsētas dubai, bollywood juvelierizstrādājumu komplekts, nigērijas kāzu attēli, nigērijas kāzu broša, arābu kleita, vishak, kongo t krekls, Drēbju pakaramais.

Uzrakstīt recenziju

Stud Klipu Auskari Pastu Kvadrātveida Pamatne ar Cilpu Pakaramais DIY Secinājumi Piederumi, Indijas, Āfrikas Kongo Arābu Kāzu Rotaslietu izgatavošana

Stud Klipu Auskari Pastu Kvadrātveida Pamatne ar Cilpu Pakaramais DIY Secinājumi Piederumi, Indijas, Āfrikas Kongo Arābu Kāzu Rotaslietu izgatavošana

Saistītie Produkti