Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mākslas Retro Rudens Jaunas Kokvilnas Un Lina Blūze Sievietēm Raibs Iespiesti garām piedurknēm Jaka, Krekls Rozā Blusas Chemise Femme Skatīt lielāku

Mākslas Retro Rudens Jaunas Kokvilnas Un Lina Blūze Sievietēm Raibs Iespiesti garām piedurknēm Jaka, Krekls Rozā Blusas Chemise Femme

€13.24

-30 %

€18.92

Jauns produkts

Piedurknes Stils Regulāri
Modeļa Numurs 556191319962
Apģērba Garums Regulāri
Veidi, Funkcijas 2 Blusas Mujer,Chemise Femme,Blusas Femininas
Materiāls Veļa
Veidi, Funkcijas 1 Roupa Feminina Camisas Femininas Poleras Mujer De
Sezona pavasaris rudenī
Stils Modes,Izklaides,Etniskā,Retro,Vintage
Apdare Kabatas
Izmērs One Size
Dzimums SIEVIETES
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Auduma Veids Broadcloth
krāsa vīna sarkanu, rozā, melns
Modelis Tips Raibs
Zīmola Nosaukums QPFJQD
Apkakle O-Veida Kakla

S ize : L ength :57 cm, B ust:98 cm,Piedurknes:49cm,Plecu:39cm

(Mērvienība:cm, 1 inch= 2.54 cm, 1 cm= 0.39 collas)

1.Sakarā ar mērījumu ar rokām, tas var radīt 0-3cm izmēru atšķirības.

2.Lūdzu atļaut saprātīgu krāsu atšķirības dažādu monitoru.

Piegāde Dati:

* Ja Ķīna Post,Parasti, tas ir nepieciešams, 10-25 dienas, lai jūsu durvīm.dažos attālos jomā ir vairāk kuģniecības postenis.

* Uz ASV, var izvēlēties ePacket, tas ir ātrāk, nekā Ķīna Post, varbūt 6-12 dienas.dažreiz tas ir nepieciešams vairāk nekā 20 dienas, pārāk.

Ziņas par Ķīnas ziņu piegādes laiku, lūdzu, pārbaudiet,

Atgriezties&Kompensācijas:

* Visi mūsu piedāvājumi ir nodrošināti ar 100% apmierinātību .Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts,jūs varat atgriezties jautājumiem, mums tās sākotnējā stāvoklī ar 7days jūsu saņemšanas priekšmetus par kompensāciju.Bet pirms atgriezto preci mums,pls sazinieties ar mums, lai detalizēti atgriešanās instrukcijas.mēs immmediately kompensācija jums pēc tam, kad mēs saņēmām šo objektu .

* Ja šīs preces ir zaudēti vai bojāti, ja tie ir atgriezušies, mēs ne dod pircējam pilnu kompensāciju.lūdzu, saprotiet, mums ,paldies!Klients var mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

* Piezīme:klients ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas retrun preci, izņemot gadījumus, mēs nosūtītas nepareizu preci, lai jūs .

Atsauksmes:

1.Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu atstājiet siltā atgriezenisko saiti ar mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.

2.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem,un vienmēr centīsimies jums palīdzēt.

Tagi: tiki bar gaismas, rh ferīta kodols, tilda zaķis lelle, oskar 2018 pārtikas, osies eļļas nozvejas, osis matu ielīmējiet, rotaļlietas bērnu trolly, tilandsia augu, oscoo ssd 240gb.

Uzrakstīt recenziju

Mākslas Retro Rudens Jaunas Kokvilnas Un Lina Blūze Sievietēm Raibs Iespiesti garām piedurknēm Jaka, Krekls Rozā Blusas Chemise Femme

Mākslas Retro Rudens Jaunas Kokvilnas Un Lina Blūze Sievietēm Raibs Iespiesti garām piedurknēm Jaka, Krekls Rozā Blusas Chemise Femme

Saistītie Produkti