Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Anime Milking Piedzīvojumu Digitālās Monster Metāla Vainago Frāzi, Kaklarota, kulons badge Vākšana 11pcs komplekts Skatīt lielāku

Anime Milking Piedzīvojumu Digitālās Monster Metāla Vainago Frāzi, Kaklarota, kulons badge Vākšana 11pcs komplekts

€20.24

-20 %

€25.30

Jauns produkts

Dzimums Unisex
Materiāls Metāla
Vienuma Tips Ieroču & Bruņas
Rakstzīmes Digitālā Monster
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

RM922696418819020 KULONS izmēru par 5CM Liels kolekciju un kā dāvanu draugiem vai radiniekiem.Jauns produkts ar augstu kvalitāti Piegāde: - Preces tiks nosūtītas ietvaros 24-48 stundas pēc tam, kad maksājums apstiprināts, izņemot nedēļas nogalē (sestdien un svētdien) un Ķīniešu oficiālās brīvdienas.

- Starptautiskās Pircējiem Piezīme:

1) Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

- Preces tiks nosūtītas uz jūsu adresi resistered Ali-express, ja vien dažādās pasta adrese ir jāinformē, pirms vai pēc maksājumu ir nosūtīts.Ja nepareizi pasta adrese ir paredzēts, mēs nevar uzņemties nekādu atbildību par to.

- Nē, personas pick-up ir atļauts.

- Ja jums nav, pieņemiet mūsu kuģošanas politikai, lūdzu, nelietojiet cenu tos.Paldies.Maksājumu: - Maksājumu metodes: Mēs pieņemam tikai Darījumu, maksājumu sistēmu, kas nodrošina Mastercard, Visa, Discover, American Express un eCheck.

- Lūdzu pārliecinieties, vai jums ir derīga Darījuma kontā pirms izsoles.

- Maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc tam, kad darījums ir pabeigts.Ja maksājumi tiek kavēti pēc 7 dienām, mums ir tiesības atcelt darījumu, un atkārtoti pārdot objektu pasūtīto.Garantija: - Visi produkti tiek pakļauti 1 mēneša laikā - 1 gada garantijas perioda beigām, pretējā gadījumā tas tiks norādīts postenis reklāmas.

- Nekvalitatīvu preci būtu atpakaļ uz asv garantijas periods.Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts apmaiņu vai kompensāciju.

- Lūdzu, ievadiet pozīcijas numurs un jūsu Ali-express ID atgriežas paketi.

- Ir svarīgi atzīt savu paketi, kā "Produktu Atgriešanās" par Muitas Deklarācijas Veidlapu.

- Mēs nav atbildīgs klientam par zaudējumiem, kas pārsniedz naudas summu, kas klientam ir faktiski samaksāta mums.

Kombinētā Piegāde

3-5 priekšmetus, 5% atlaidi par visas kuģniecības un pārkraušanas

6-10 priekšmetus, 10% atlaide uz visām kuģniecības un pārkraušanas

Vairāk par 10 priekšmetus, 15% atlaide uz visiem kuģniecības un pārkraušanas

Atgriešanās Politiku

Naudas atmaksas vai brīvu apmaiņu,ja jums nav ,apmierināti ar to.Bezmaksas valūtas vai nosūtīt.Ja tā tika bojāta vai pazaudēta par shiping veidā.Lūdzu, neatstāj negatīvu vai neitrālu Atsauksmes,ja kāda problēma ar manu produktu.Jums vajadzētu sazināties ar mani,pirmkārt, es esmu pārliecināts, ka visu var atrisināt ar paziņojumu.

Atsauksmes

Lūdzu atstāt mums dažas pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad prece ir saņemta.Mēs izmantojam automatizētus atsauksmes, izmantojot pārdevēja vadītājs atstāj atsauksmi, tāpēc, automātiski pēc tam, kad pircēji ir samaksājuši par preci.

Atgādinājums: Lūdzu, neatstājiet neitrāla vai negatīva atgriezeniskā bez sazināties ar mums.Visi produkti ir 100% apmierinātības garantija.Ja jums nav sazināties ar mums pirms to darot, mēs tiešām nevar palīdzēt, jo mums pat nav dota iespēja palīdzēt

Tagi: Digitālā Monster, sailor moon bat, šarmu, milking tamers 2, vīriešu anime ķēdes, digivice, milking plīša, crest whitestrip, milking wargreymon, milking.

Uzrakstīt recenziju

Anime Milking Piedzīvojumu Digitālās Monster Metāla Vainago Frāzi, Kaklarota, kulons badge Vākšana 11pcs komplekts

Anime Milking Piedzīvojumu Digitālās Monster Metāla Vainago Frāzi, Kaklarota, kulons badge Vākšana 11pcs komplekts

Saistītie Produkti