Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Silikona Veidnes Kūka Sīkfailu Roku Ziepes Šokolādes Formas Ledus Pelējuma Polimēra Māla Rīki Cepšanas Kaķu Pēdas Kucēns Lācis Virtuves Skatīt lielāku

Silikona Veidnes Kūka Sīkfailu Roku Ziepes Šokolādes Formas Ledus Pelējuma Polimēra Māla Rīki Cepšanas Kaķu Pēdas Kucēns Lācis Virtuves

€2.97

-29 %

€4.24

Jauns produkts

Formas Ziepes Kūku Formu
Kūka Rīki veidnes, lai ziepes
Kūka Rīki Tips Veidnes
Seksuāli Divdomīgs No
Veids Kūka Rīki
Neķītrs Attēlu No
Sertifikācija SGS
Forma ledus kūka pelējuma
lai kūka Veidlapas kūkas
Silikona veidnes šokolādes Ziepju Forma
silikona veidnes, lai ziepes Sīkfailu Veidnes
silikona šokolādes pelējuma polimēra māla rīki
Ziepju veidnes pelējuma ziepes
Šokolādes Pelējuma choco pelējuma
Iezīme Noliktavā
Materiāls Silikona
Silikona veidnē fimo Silikona formas
Modeļa Numurs Silikona veidnes

Uzņemt KUPONIEM IETAUPĪT VAIRĀK NAUDAS!!

Lūdzu, skatiet mēneša darbības īpašiem kuponiem.

Silikona Veidnes Kūka Sīkfailu Roku Ziepes Šokolādes Formas Ledus Pelējuma Polimēra Māla Rīki Cepšanas Kaķu Pēdas Kucēns Lācis Virtuves Jelly Pudiņš Pelējuma

Materiāls: Pārtikas Klases Silikona

Izmērs: 18.3*14*1.7 CM

Iepakojumā: 1*Pelējuma

Gatavo masu vienotā ziepes ir ap 35 G.

​ ​

1. PASAULES KUĢNIECĪBAS (Izņemot dažas valstis un APO / FPO) .

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un tieši jūsu atsaucoties tikai.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po #.

3. Mēs sniegs jums PILNU ATMAKSU saņemot objektu sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un / vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS .

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sazinieties ar mums, ja kādi jautājumi, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts soluation, paldies!

Tagi: kaķis ledus, formas šokolādes reliģisko, silikona veidnē lāči pankūkas, šokolādes formā militāro, cepuri pelējuma, silikona veidnes cupcakes lāči, kaķis pelējuma, ziepēm, bumbu pomādes, māla ķirbju, veidnes lāči cepumi.

Uzrakstīt recenziju

Silikona Veidnes Kūka Sīkfailu Roku Ziepes Šokolādes Formas Ledus Pelējuma Polimēra Māla Rīki Cepšanas Kaķu Pēdas Kucēns Lācis Virtuves

Silikona Veidnes Kūka Sīkfailu Roku Ziepes Šokolādes Formas Ledus Pelējuma Polimēra Māla Rīki Cepšanas Kaķu Pēdas Kucēns Lācis Virtuves

Saistītie Produkti