Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 7 Skatīt lielāku

7"Android 10.0 Automašīnas Radio, DVD, Stereo, GPS Navigācija, Multivides Atskaņotājs, ar kuru Fiat Ducato 2008-Citroen Jumper Peugeot Boxer

€248.25

-32 %

€365.08

Jauns produkts

Ducato Gadu 2014
Din 1 din
Digital Media Formāts JPEG
Materiāla Tips pc+dzelzs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Out Power 4*45w
Īpaša Iezīme Iebūvēts GPS,Bluetooth,FM/AM Radio, Stereo,MP3/MP4/CD/DVD Atskaņotājs,wi-fi
Fiat Modelis ducato
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli fiat
Zīmola Nosaukums Redmaple
Pielāgot Fiat Ducato 2008-2015/Citroen Jumper/Peugeot Boxer 2011. - 2015.g.
Kodols 4 core/CORE 8
Spriegums 12V
Rezolūcija 1024*600
OSD Valodas Iebūvēts multi-laguange, vairāk nekā 60 veidu
Max Ārējā Atmiņa 128G
Modeļa Nosaukums HF-586
Interfeiss Spēlēt un kontaktdakšu
Izvietojumu In-Dash
TF/Micro SD Slots 2
Īpašas Pazīmes TV
Operatīvā ATMIŅA 2G/4G
Postenis Izmēra 25x30x26
Displeja Izmērs 7 Collu HD Capacitive 5 Punktu skārienekrāns
Postenis Svars 4kg
ROM 16.G/64G
Operētājsistēmas Android 10.0/9.0

7"Android 10.0/9.0 Auto DVD Atskaņotājs, GPS Navigācijas Multimediju Stereo Fiat Ducato 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 CITROEN Jumper 2011 2012 2013 2014 2015 PEUGEOT Boxer 2011 2012 2013 2014 2015 Auto Radio (Bezmaksas dāvanu:Tools+atpakaļgaitas kamera+ES karti preinstall)

Galvenās Iezīmes

Operētājsistēmas

Android 10.0

Android 9.0 PX5

Operatīvā ATMIŅA

2G

4G

ROM

16.G

64G

Kodols

4 core

8 kodolu

Rezolūcija

1024*600

1024*600

Pastiprinātāja Mikroshēmu

TDA7851

TDA7851

Radio uztvērējs IC

NXP6686

NXP6686

Ekrāna Izmērs

7 Collu

7 Collu

lūdzu, sazinieties ar mums, lai parādītu savu auto paneļa attēlu,mēs pārbaudīsim tā, vai tā ir piemērota jūsu auto!Ja jūsu auto ir ar oriģinālo rūpnīcas navigācijas funkcijas,tad mūsu ierīce nevar piemērots jūsu auto!

Pirms & Pēc Instalācijas:

Uzmanību:ja jūsu automašīnas paneļa izskatās kā tālāk, tad nepieciešams, lai samazinātu kadru pirms instalēšanas!

Izvēles funkcijas:

Atbalsts Atpakaļskata Kamera

Atbalsta RCA AV savienotājs tips aizmugures skata kameras signāla ieeja, automātiski pārslēgtos uz stāvvietu attēlu, kad atpakaļgaitas pārnesums.

Atbalsta DVR

Tas var ierakstīt video, kas tiks uzglabāšanas GPS slots/SD slots atmiņas kartes/NAND FLASH/USB atmiņā.

Atbalstu DAB+

Salīdzināt ar parasto analogo radio, DAB+ sasniedz augstas kvalitātes skaņu efekti un trokšņi-bezmaksas signāla pārraide, kas palielina radio staciju uztveršanai apkārt, lielākā daļa no Eiropas valstīm, kur DAB+ signālu.

Atbalsta OBD II

Ar šo OBD II Skeneris, jūs varat savienot to ar jūsu carrsquos DLC ostas un atvērtu unitrsquos Bluetooth uzraudzības carrsquos degvielas patēriņu, ūdens temperatūra, apgrozības ātruma, vides temperatūru, ieplūdes spiediena, droseles stāvoklis ,gaisa plūsma, datora, kravas, automašīnu ātruma utt OBD interfeisu.

HD Digitālā TV

DVB-T/ATSC/ISDB-T HD TV Uztvērējs ir pielāgota, kas saņem digitālo TV kanālus, Jūs varat skatīties jūsu mīļākie TV rāda, laikā, jūsu braukšanas braucienu.

Atbalsta 3G Dongle

USB modemu, baudīt ātrgaitas izklaides laikā jūsu braukšanas braucienu.

Atbalsta noderīgu Auto USB TPMS

Var atbalstīt USB TPMS, sensors spiediena mērīšanai uz 4s, automātiskas nosūtīs RF signālu uz 10 minūtēm, kad auto ir apstāšanās, kad automobilis ir kustībā, sūtīt signālu uz 4 minūtēm, ja riepa ir noplūde, sensors nosūta signālu uz 0.8 s.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. C ustomers no ( Austrija, beļģija, Bulgārija, čehijas Republika, Igaunija, Somija, Grieķija, Hrvatska, Ungārija, Īrija, Lietuva, Latvija, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovēnija, slovākijas Republika, Spānija, Zviedrija), var izvēlēties maksāt papildus $ 20 un BEZMAKSAS nodokļi/ nodokļi/ tarifu/ PVN pēc pasūtījuma!!Izvēlēties "Pārdevēja piegādes Metodi ", Tas aizņem apmēram 15 dienas, lai arriveand izsekošanas informācija ir pieejama internetā.

2. Klienti no Krievijas izvēlas "Krievija SPSR" (Īpaša Līnija-YW); Tas notiek 15-30 darba dienas ierasties un izsekošanas informācija ir pieejama internetā.

3.S hipping likme tiek aprēķināta, pamatojoties uz parasto galamērķa piegāde, ja jūsu sūta adrese ir pieder attālos rajonos, būs papildu kuģniecības izmaksas.

4. piedāvājam mūsu labākais serviss, lai jūs,ja jums ir neapmierināti procesā, lai, p nomas neatveriet strīdu vai sniegt mums neitrāla /nagetive atsauksmēm, kā jūs esat mūsu vērtīgu klientu wh o var uzskatīt par Dievu, mūsu prātā,lūdzu, sazinieties ar mums un dod mums iespēju uzzināt risinājums, lai apmierinātu savstarpēju labumu.Atveriet domstarpības, vai atstāt jebkuru nagetive atsauksmes, bez komunikācijas tiešām sāp, mums abiem ,tādēļ, lūdzu, nekad darīt!mēs novērtējam jūsu sadarbību,paldies.

Svarīgi:

1.Kā lai pārliecinātos, vai šo preci var fit manu auto?

Pasūtot, lūdzu nosūtiet mums fotogrāfiju jūsu sākotnējais automašīnas paneļa(centra konsoles), un ļaujiet mums zināt, modeli un ražošanas gadu savu auto, ja mūsu ierīce nav piemērota vai saderīga ar jūsu auto, mēs jums pateiks, lai atceltu jūsu pasūtījumu pirms to nosūtīšanas.

2.Vai man ir jāmaksā muitas nodoklis?

Jā, jums ir nepieciešams veikt muitošanu attiecībā uz precēm, kad tas nonāk jūsu valstī, ir jāmaksā muitas nodoklis, lai atlaistu sūtījumu.Bet mēs jums varam palīdzēt, lai samazinātu ievedmuitas nodokļa summu.

3.Jūs varat darīt drop shipping?

Jā, lūdzu, pārliecinieties, vai saņēmējs dati ir pareizi, ja pasūtīšanas.

4.kāds ir jūsu garantija, pēc tam, kad pirkt?

Mēs garantējam, 12 mēnešu garantijas laiks-ne-cilvēku zaudējumiem no maksājuma datuma.mums nav atbildīgs par šādiem apstākļiem :bojājumi nepareizas uzstādīšanas, nepareizas savienojumu, nepareizu un ļaunprātīgu izmantošanu, nepareizu spriegumu, kas darbojas pret norādījumus, kas minēti lietotāja rokasgrāmatā.

Tagi: cd, automašīnas radio, bluetooth automašīnas radio, signstek fm raidītājs, paneļa nissan sunny, Peugeot 3008, citroen jumper, 2 din radio, peugeot boxer citroen jumper fiat ducato 3, valdes ducato.

Uzrakstīt recenziju

7

7"Android 10.0 Automašīnas Radio, DVD, Stereo, GPS Navigācija, Multivides Atskaņotājs, ar kuru Fiat Ducato 2008-Citroen Jumper Peugeot Boxer

Saistītie Produkti