Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Dubultā Pavasara Noslaucīt Galvu Elektrisko Piena Putotāju Nerūsējošā Tērauda Rokas Piena Foamer Dzert Mikseri Kafijas, Kapučīno U1JE Skatīt lielāku

Dubultā Pavasara Noslaucīt Galvu Elektrisko Piena Putotāju Nerūsējošā Tērauda Rokas Piena Foamer Dzert Mikseri Kafijas, Kapučīno U1JE

€9.69

-24 %

€12.75

Jauns produkts

Barošanas Veids Uzlādējams
Spriegums (V) 220-240V
Sertifikācija NAV
Jauda (W) <750W
Zīmola Nosaukums SKYMEN
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils rokas

Nosaukums: Rokas Piena Putotājs

Materiāls: Nerūsējošais tērauds +ABS

Krāsa: Zelta

Pagriezt ātrums: 19000 APGR. / min.;

Jauda: 3* AAA baterijas(nav iekļautas)

Motīvs:

1.Atrodas 15-20 sekundes, elektriskā piena putotāju dos jums bagātīgas un biezas putas, lai izdaiļot savu dzērienu.Ne tikai tā var izveidot krēmveida un perfektu piena putu, bet arī tas var tikt izmantots, lai veiktu karsto vai auksto dzērienu, vai pat sakult olas.

2.Rokas piena putotājs ir aprīkots gan ar dubultu noslaucīt galvu, jaudīgāku un efektīvāku, kas piemēroti, lai apmierinātu dažādas vajadzības.

3.Izgatavots no nerūsējošā tērauda, šis dzēriens putotāju ir saprātīgi izmēra cilindrisks rokturis ērtai satveršanai.Caur laist darbības pogu uz augšu, jūsu rokas būs par ergonomiski vēlams nostāju.Tas ir dizains, kas būvēti apvienot izturību un skaistumu.

4. Šis elektriskais maisītājs ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un ABS pārtikas klases plastmasas.Tās pilnībā metāla korpuss un detaļas, aizsargs mazāk risku īss mūžs un vairāk estētikas ietekme.Bez tam, tā zems trokšņa līmenis motora tikko padara skaņu, radot mājīgu un svētku atmosfēru .

5.Ilgi noslaucīt var pielāgoties dažādām dzīves vajadzībām.Kafija, Latte, Kapučīno, karsto šokolādi, olas, vienkārši baudīt sevi.Arī VIENA PIESKĀRIENA POGA ļauj daudz ērtāk darboties šajā putotāju latte, pat zaļo roku var viegli izmantot šo mašīnu.

Piezīme:

1.NAV cinkošana produkta ūdenī.Tikai noslaucīt galvu var mazgāt.Noslaucīt galva, ir sauss, kad jūs instalējiet to uz ķermeņa.

2.Nelietojiet produktu, ap uzliesmojošas vai sprāgstošas gāzes.

3.Tikai izmantošanai iekštelpās.

4.Glabājiet produktu bērniem nepieejamā vietā.

Iepakojums:

1*Piena Putotājs

Tagi: kokteiļu mikseris, cappuccino piena, cappuccino kafijas, kafijas veikals, k7 suzuki, kafijas automāts mocha, electr piena putotājs, olu putotājs, nespresso vertuoplus piena putotājs, rotaslietas nerūsējošā tērauda.

Uzrakstīt recenziju

Dubultā Pavasara Noslaucīt Galvu Elektrisko Piena Putotāju Nerūsējošā Tērauda Rokas Piena Foamer Dzert Mikseri Kafijas, Kapučīno U1JE

Dubultā Pavasara Noslaucīt Galvu Elektrisko Piena Putotāju Nerūsējošā Tērauda Rokas Piena Foamer Dzert Mikseri Kafijas, Kapučīno U1JE

Saistītie Produkti