Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Par Xaiomi Redmi Piezīme 9S Gadījumā Bruņas Triecienizturīgs Vāks Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 9 Pro Max Tālruņa vāciņu Sarkana mi Note9 Pro Silikona Gadījumā Skatīt lielāku

Par Xaiomi Redmi Piezīme 9S Gadījumā Bruņas Triecienizturīgs Vāks Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 9 Pro Max Tālruņa vāciņu Sarkana mi Note9 Pro Silikona Gadījumā

€3.40

-20 %

€4.30

Jauns produkts

Līdzeklis 1 Triecienizturīgs Silikona Cietā Lietā
Iezīme 2 Aizsargseguma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Modelis 2 Triecienizturīgs Bruņas Vāks Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 9 Pro ( 6.67 icnh )
Saderīgu Zīmols Xiaomi
Dizains Matēts
Funkcija 3 Hibrīda Bruņas Gadījumā
Materiāls Augstas Quaity Mīksta Silikona TPU + Cietā PC
Funkcijas Ar Pirkstu Gredzens
Zīmola Nosaukums RMOAKE
Stils Luksusa / Fashion
Saderīgs Modelis 3 Silikona Aizmugurējo Vāciņu Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 9 Pro Max ( 6.67 icnh )
Veids Aprīkots Gadījumā
Saderīgs Xiaomi Modelis Redmi, Ņemiet vērā, 9S
Saderīgs Modelis 1 Phone Gadījumā Xiaomi Redmi Piezīme 9S ( 6.67 icnh )

Noteikumi Un Nosacījumi :

Ievedmuitas Nodokļi

1: Mums būs atbildīga par problēmu Ķīnā, Muitas ,un pircējs būtu atbildīga par problēmu pircēja valsts Muitas.

2:Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Kuģniecības un pārkraušanas

1:Mūsu bezmaksas piegāde iekļauta tikai Ķīna pastu ar ierakstītu pasta sūtījumu ,un svars nedrīkst pārsniegt 2KG.

2:Ja jūs vēlaties nosūtīt, izmantojot EMS,Fedex, DHL,UPS un TNT, jums vajadzētu maksāt par papildu kuģniecības izmaksas

3:Un preces tiktu piegādāti ārpus 48 stundu laikā, darba dienās pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu.Lūdzu, ziņojiet mums, ja jūsu pasūtījums ir nenāca 20 darba dienu laikā, Paātrinātā pakalpojums ir pieejams, mēs sniegs jums par pakalpojumu pieprasījumiem.

Valsts: Apm.Piegādes laiks

1:Asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija/ Kanāda

15-25 darba dienas

2:Brazīlija / Dienvidamerika/ Francija / Spānija / Vācija/ Austrumu Eiropā

var aizņemt līdz 4-6 nedēļām, jo stingri Custom Kontroles

Šī informācija sniedz pārvadātājam, un izslēdz, brīvdienās un svētku dienās.Ievērojiet, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši maksimumstundās, vai unclimate laika apstākļi.

Kuģniecības un pārkraušanas (S&H), maksa, tiek novērstas, par katru objektu (katru izsoli tiek uzskatīta par 1 pozīcija); jebkura mainīgo daudzums pirkumu sarakstā, piemēram, eBay Veikals sarakstā, piegāde likmi aprēķina, pamatojoties uz daudzumu, kas iegādāts.Tas attiecas arī tad, ja preces tiek nosūtītas vienā iepakojumā.Lūdzu faktors S&H, maksas, pirms jūs vieta jūsu piedāvājumu.

Visas mūsu preces tiks nosūtīti uz pircēja www.e-jump.lv adresi, lūdzu, apstipriniet savu adresi uz www.e-jump.lv, pirms jūs cena

uyers " Informācija: Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīgs kurjeru uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

Maksājumu Metodes

1: Mēs pieņemam Kredītkartes , Bankas pārskaitījums,Western Union un MoneyGram .Jūsu nauda ir drošībā www.e-jump.lv konta , Lūdzu, apstipriniet, ar 2:www.e-jump.lv un atbrīvot naudu pēc tam, kad preces ir piegādātas.

2:Mēs pateicamies par tūlītēju samaksu, un ceram uz jūsu biznesu nākotnē.Neapmaksātā prece tiks iesniegts bez saņem maksājumus, 7 dienu laikā no sarakstā beidzās.

Garantijas Politika

1:Visas preces mēs pārdodam, ir labs un kvalitatīvs, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek nosūtīti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

Citi Termiņš Un Nosacījumi

Kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu jebkādas problēmas pastāv, pirms aiziešanas atsauksmes.Mēs atbildēsim jums, ASAP, ja nav atbildes par jūs 48 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet spam jūsu pasta kastē.

Tagi: tālrunis, xaiomi redmi, ņemiet vērā, 9 pro gadījumā suns, xaiomi redmi 4. piezīme, redmi note9pro vāciņu, kameras aizsargs xiaomi mi se 9, pochete redmi, ņemiet vērā, 9s, 9 piezīme pro, rermi, ņemiet vērā, 9 aizmugurējo vāciņu, 9 redmi gadījumā, rdmi 9.

Uzrakstīt recenziju

Par Xaiomi Redmi Piezīme 9S Gadījumā Bruņas Triecienizturīgs Vāks Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 9 Pro Max Tālruņa vāciņu Sarkana mi Note9 Pro Silikona Gadījumā

Par Xaiomi Redmi Piezīme 9S Gadījumā Bruņas Triecienizturīgs Vāks Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 9 Pro Max Tālruņa vāciņu Sarkana mi Note9 Pro Silikona Gadījumā

Saistītie Produkti