Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Augstas kvalitātes 3pcs 50g Kafuter K-9301 caurspīdīga epoksīda strukturālo AB līme augstas izturības silikona līmi ātri izārstēt Skatīt lielāku

Augstas kvalitātes 3pcs 50g Kafuter K-9301 caurspīdīga epoksīda strukturālo AB līme augstas izturības silikona līmi ātri izārstēt

€28.18

Jauns produkts

Izmantošana Motori, rotaslietas, koka izstrādājumi, LED
Veids Daļas vadītāja
Iezīme Spēcīgu līmi spēkā
Daudzums 3PCS
Modeļa Numurs kafuter
Ir Pielāgojis
Vides aizsardzība Nav Toksisks
Derīguma Termiņš 12 Mēneši
Svars 50g/pcs
Kategorijas Ķīmiskā Līmi

Augstas kvalitātes 3pcs 50g Kafuter K-9301 caurspīdīga epoksīda strukturālo AB līme augstas izturības silikona līmi ātri izārstēt

K-9301 Galvenais mērķis

Šis produkts ir divu komponentu istabas temperatūras konservēšanas epoksīda līmi, ne tikai pie normālas temperatūras konservēšanas ātrumu, un pie temperatūras -20 ° var arī pilnībā izārstēta.Sakarā ar tās augsta līmes izturība, ūdensizturība, eļļas pretestība, vājas bāzes, skābes un šķīdinātājus un ķīmiskās vielas, izcilu veiktspēju, to var plaši izmantot metāla un nemetāla materiālu, vai arī savstarpēju pašlīmējošas lipīgu līmi uz cietu materiālu apstrādei, un pēc tam remonts, montāža saistvielas, auto daļas, elektroniskie komponenti, sadzīves kārtējo remontu un uzturēšanu augu, kristāla, keramikas, stikla, dārgakmeņi obligāciju.

Fizikālās un ķīmiskās īpašības

Projekta A B

Izskats Bezkrāsains caurspīdīgs šķidrums Bezkrāsains caurspīdīgs šķidrums

Viskozitāte (25 ) 10000-20000CPS 10000-20000CPS

Attiecība A: B = 1: 1 (pēc svara)

Gēla laikā (25 ) 3-5 min.

24 stundas Bīdes stiprība ≥18MPa

Instrukcijas

1: lipīgās virsmas, eļļas.Rūsa, tīra un sausa.

2: Atskrūvējiet augšējo šļūtenes aizsardzības pārklājums, kas aprīkoti ar sajaucot galvu, ielikt virzuli izspiesti no līmi (līmes pistoli vai līme), sajaukšanas līme piemērota izlīdzināšanas virsmas ir apstrādāti uzreiz saistītas detaļu , jūs varat soli nākamās 3 stundas.

Piesardzības pasākumi

1: es ieteiktu sajaukšanas līme pamesta tikai štancētus (aptuveni 1cm garš), lai izvairītos līmi vienmērīgi, tāpēc nepilnīgi konservēšanas, stiprums samazinās.

2: sajaucot galvu otrreizējā izmantošana, jums ir jāpārtrauc sajaucot galvu līmes atlieku tīrīšana ar acetonu vai alkoholu iekšā.

3: rokas uz pielīmējamā materiāla vai lieko līmi, negatavs tīru ar spirtu.

veikals

Vēsā, sausā vietā noslēgtā, glabāšanas laiks viens gads.

Maksājumu metodes

Tikai justies droši maksāt ar mums, izmantojot metodi, kā tālāk, Ja jūs vēlaties maksāt, izmantojot citu metodi, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.Jūsu maksājumu ir atbrīvota tikai uz mums, pēc tam, kad jūs apstiprināt jums ir saņemtas preces.

Piegāde

Noklusējuma piegādes veids ir Honkongā Post Aviopastu .Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai izvēlētos, mēs jums pateiks, cik daudz papildu maksa jums būs jāmaksā.

Piegādes Metodi

RU Piegāde

BR Piegāde

MUMS Piegāde

Starptautiskā Piegāde

Vidējais Kuģniecības Laiks

Honkongā Post Aviopastu

30-45 Dienas

30-90 Dienas

/

15-60 Dienas

E-Packet

/

/

7-15 Dienas

/

Express Piegāde

(DHL/EMS/Fedex)

6-10Days

6-10 Dienas

6-10 Dienas

6-10 Dienas

Ievedmuitas nodokļus: Nodokļu un citu muitas saistītās izmaksas nav iekļautas cenā.Pircēji, sedz visas papildu izmaksas, kas radušās (ja tāds ir),ja pircējs nav nopirkt apdrošināšanu.

Atgriešanās politiku

Lūdzu atgriezt preci 7 (septiņu) dienu laikā pēc tā saņemšanas, ja jūs neesat apmierināts ar to (Pircējs uzņemas atpakaļ nosūtīšanas).Atgriezies preces, ir jābūt sākotnējiem noteikumiem, lūdzu e-pastu mums, vispirms atgriešanās adresi un instrukcijas.

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Mēs sniegsim pozitīvas atsauksmes, lai jūs pārāk.

Ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs cenšamies, lai atrisinātu problēmu.

Baudīt jūsu iepirkšanās, un ir jauki pavadīt laiku!

Tagi: kārtu epoksīda līme, epoksīda līmi, epoksīda silikona līme, epoksīda līmi noteikšana, melnu epoksīda līme, līme ātri, līme metāla, epoksīda līmi lentu, loctite epoksīda līme, melnā silikona.

Uzrakstīt recenziju

Augstas kvalitātes 3pcs 50g Kafuter K-9301 caurspīdīga epoksīda strukturālo AB līme augstas izturības silikona līmi ātri izārstēt

Augstas kvalitātes 3pcs 50g Kafuter K-9301 caurspīdīga epoksīda strukturālo AB līme augstas izturības silikona līmi ātri izārstēt