Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5GAB 316 Nerūsējošā Tērauda Pamatni Acu Fender Āķis Atklātā Tipa polijas Jūras Jahtu Aparatūras Drēbes Fender Āķis Skatīt lielāku

5GAB 316 Nerūsējošā Tērauda Pamatni Acu Fender Āķis Atklātā Tipa polijas Jūras Jahtu Aparatūras Drēbes Fender Āķis

€11.51

-39 %

€19.17

Jauns produkts

Izmērs 27mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Vcadit Aparatūras
Izmantošana Piestātnes, Piestātņu, Jahtu, Laivu, Jahtu
Veids Fender Āķis
VIRSMA Poļu
Modelis Fender Āķis-005
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Nosaukums Fender Āķis

Produkta Specifikāciju

Materiāls: Nerūsējošais tērauds 316 Virsma: Poļu Izmērs: 27mm Iepakojumā: 5gab

Iezīme

Iezīme 1. Nerūsējošā Tērauda Pamatni Acu Fender Āķi izgatavoti no 316 nerūsējošā tērauda , kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. 2. Pad acu fender āķiem ir izmantots, lai izveidotu Fending punktus jūsu laiva. 3. Nerūsējošā tērauda fender āķi tikt izmantots kā daudzfunkcionāls āķi, piemēram, jūras laivas, mikroautobusu, piekabju, treileru,kravas automašīnām. 4. Laivu klāja fender āķis arī var tikt izmantoti, lai izveidotu Līniju, vai pietauvošanās boja no jūsu kuģa. 5. Fender Āķi ir viegli uzstādīt un noņemt.

Produkta Izmērs

Priekšrocības

1. Atlaides

Ja mana pasūtījuma daudzums ir liels, vai es varu saņemt atlaidi?Jā.lūdzu, nekautrējieties sūtīt man ziņu, vai tas ir labāk, lai nosūtītu e-pastu [email protected] mēs piedāvājam konkurētspējīgu atlaidi.

2. Kā dažādu izmēru produkts uz vienu pasūtījumu?

1. Izvēlieties pirmo lielums un daudzums pievienot grozam. 2. Izvēlēties cita izmēra un daudzuma, pievienot tos grozs pārāk. 3. Atrast visus objektu un izvēlēties visu preci grozam, pēdējo pirkt un pabeigt maksājumu.

3. Kā likt dažādus produktus vienā pasūtījumu?

1. Izvēlēties pirmais produkts, kas sīki izmēri un daudzums pievienot grozam. 2. Izvēlēties citu produktu un izmēru, pievienojiet tās grozam. 3. Atrast un izvēlēties visu produktu grozā, pirkt un pabeigt maksājumu.

4. Kā likt dažādu produktu un dažāda lieluma uz vienu pasūtījumu?

1. Izvēlēties pirmo produkta izmēri un daudzums pievienot grozam. 2. Izvēlēties citu produktu lieluma un daudzuma, pievienot grozam. 3. Atrast un izvēlēties visu preci grozam, pirkt un pabeigt maksājumu.

5. OEM Logo

Jūs varat pievienot savu logo uz produktiem?Jā, ja pasūtījuma apjoms ir liels, mēs varētu pievienot savu logo uz produkta.

6. Maksājuma

1. Mēs pieņemam Alipay,T/T, L/C, Western Union, PayPal, utt... 2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā. 3. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Kuģniecības cena nav ieskaitot apdrošināšanas& importa/eksporta nodokļi.

7. Sūtījumu

1. Pēc tam, kad maksājums ir skaidrs, mēs nosūtīsim gabalu, lai www.e-jump.lv noliktavā, kas notiek about3-4days, pēc tam izbraukšana no noliktavas uz jūsu valstī.paldies par jūsu pacietību. 2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pa kreisi adrese/tālruņa numurs(mobilo telefonu)/ zip code(pasta indekss ) ir pareiza.Kas var padarīt priekšmetus panākt, lai jūs viegli! 3. Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

8. Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta. 2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru ,īpašs iemesls, lai atgrieztos.

9. Atsauksmes

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs cenšamies būt 100% apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atrisināt ātri un vislabākajā veidā.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un dodu visas 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, jūsu iesakām, ir mūsu dzinulis virzīties tālāk, mēs tiešām novērtējam jūsu laiku, ja jūs pa kreisi, pozitīvas atsauksmes.

Profesionāli Ražotājs

Mūsu uzņēmums ir profesionāla ražotājs visu veidu Mājas un Dārza aparatūras, piemēram: takelāžas aparatūras, jūras aparatūra, mēbeles, datortehnika, utt.Līdz šim mums ir vairāk nekā 16 gadu pieredze par manyfacturer un Uzņēmumu eksporta.No oktobra līdz 2019., mēs sāksim jaunu izmēģināt, un sāka Business-to-customer eksporta.

Pārdošanas Komandai

Mūsu uzņēmums ir profesionālu pārdošanas komandu un piedalīties daudzās izstāde ASV, Nīderlande...utt katru gadu.Mēs vienmēr esam priecīgi saņemt jūsu e-pastu vai īsziņu, un sniegt jums prompty atbildi par preci, pasūtījumu vai kuģošanu.

Mūsu Sertifikāts

Mūsu uzņēmums ir profesionāla speciālistu komanda ar kvalitātes kontroli, un ir SG, TUV, CE cerfiticate daudzām produktu.

Noliktavā + Iesaiņojums

Mūsu noliktavā vienmēr turēt USD $1.3 miljoni produkts mūsu noliktavā, un lai nodrošinātu, ka visi klienta rīkojumu, var tikt nosūtīti 3-7 darba dienu laikā.

Tagi: 316 tērauds, sr2ez, aizver āķi, zivju āķi, mazliet ph2, auto āķis sēdekļu, mudguard, nerūsējošā laivu, durvju pakaramais, flipsky vx2.

Uzrakstīt recenziju

5GAB 316 Nerūsējošā Tērauda Pamatni Acu Fender Āķis Atklātā Tipa polijas Jūras Jahtu Aparatūras Drēbes Fender Āķis

5GAB 316 Nerūsējošā Tērauda Pamatni Acu Fender Āķis Atklātā Tipa polijas Jūras Jahtu Aparatūras Drēbes Fender Āķis

Saistītie Produkti