Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Smarža Pierādījums Atlicināt Kabata Ar Rāvējslēdzēju,11x6 Skatīt lielāku

Smarža Pierādījums Atlicināt Kabata Ar Rāvējslēdzēju,11x6" Mazu Oglekļa izklāta Atlicināt Soma Tabakas Nezāļu Uzglabāšanas 200504-05

€13.03

-14 %

€15.32

Jauns produkts

Piemērojamo Telpu Skapis
Materiāls 600D Neilona ar oglekļa apdari
raksts Dzīvoklis Tips
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkts Smarža Pierādījums Atlicināt Maisiņš
Modeļa Numurs 200504-05
Izmantošana Tabakas Nezāļu Uzglabāšana
Forma Taisnstūra
Specifikācija 11x6 inch

Smarža Necaurlaidīgs Maiss Tabakas Nezāļu Bez Smaržas Atlicināt Uzglabāšanas Somiņa Traukā Ar 5-Slāņu Salona Aizsardzību

SMARŽA PIERĀDĪJUMS TEHNOLOĢIJA:Izgatavots no izturīga 1680D neilona un izklāta ar piemaksu salona un filtrēšanas neausts audums, piedāvājot izcilu multi-purpose smaku aizsardzību.

AIZSARDZĪBAS & DURABLE: dubultā āķi un cilpas slēgšanu nodrošina pilnīgu smarža pierādījums, novietnes visiem jūsu preces.

ĻOTI FUNKCIONĀLA: smarža pierādījumu soma ir mitruma un asaru izturīgs, vienlaikus aizsargājot un saglabājot jūsu kafijas, tējas, žāvēti pārtikas produktiem, garšaugi un garšvielas.

LIELISKA DĀVANA: smarža pierādījumu maisiņš ir galvenais, uzglabāšanas un ceļojumu soma!Mazs, kompakts un viegls pietiekami, lai viegli ceļot.Tās būs daudz appreciated dāvanu jebkurai jūsu draugus.

Ko jūs iegūsiet:

1 x Smarža Pierādījums Maisiņš ar noņemamu rokturi

(pārējie piederumi nav iekļauti,tikai displejs)

PAR MAGICCOO

Mēs esam boutiquaStore veltīta sadzīves priekšmetiem un augstas kvalitātes aspekti ģimenes dzīvē.mēs pastāvīgi mazgāšanu ķīna, jo mēs cenšamies, lai būvēts no mūsu augstas kvalitātes sadzīves priekšmetus, kas piedāvā un atved unikālu pieredzi, lai mūsu klientiem.

Mūsu pašreizējā piedāvājot sastāv no ārkārtas kvalitātes vīraks,vīraks deglis,rokdarbi utt izcelsme ir indijā dekoratīvās piegādēm, kuru izcelsme ir ķīna.Un ko finest veikalos visā pasaulē.

Mums ir ļoti selektīva, izvēloties produktus procesā.Un pieņemt tikai augstākās kvalitātes preces.mums vienmēr būs visvairāk atvieglotiem cenām, lai nodrošinātu vislabākās kvalitātes produktus mūsu klientiem.

MŪSU PAKALPOJUMU

1,Mēs nosūtīt savu sūtījumu 3 dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Lūdzu, izvēlieties piegādes metodi jūs vēlaties.Kuģniecības, mēs gribētu ieviest informācija par jums var šeit:

-Katrā valstī, es ieteiktu veida grēka un zemāko izmaksu Nosūtīšanas metodi, jūs varat izvēlēties šo;

-Ja tu man uzticēsies pietiekami, esiet droši izvēlēties pārdevēja nosūtīšanas metodi.Man būs saskaņā ar jaunāko starptautiskās loģistikas valsts izvēlēties vislabāko loģistikas risinājumu, lai jūs.

-Tajā pašā laikā, mūsu veikalā sola:Ja jūs vēl joprojām neesat saņēmuši sūtījuši, un pēc tam, kad 60 dienas(Jo jums maksājuma); Mēs atmaksāsim jums bez jebkādiem nosacījumiem.Lūdzu esiet droši iepirkties mūsu veikalā.

2,Mēs esam profesionāla biznesa uzņēmums.mēs piedāvājam labu pēcpārdošanas pakalpojumu jums.Ja jums ir jautājumi par Mūsu produkta vai pakalpojuma, Lūdzu, sūtīt īsziņu, lai ar mums.Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

-Ja precei ir kādas problēmas, kad jūs saņēmāt sūtījumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs būvēts strīdu vai 1~2 zvaigžņu sliktas atsauksmes.mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.mēs jums apmierinošu risinājumu.Es apsolu!Mans dārgais~

-Ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju, lūdzu, atstāt pilna zvaigznes un labas atsauksmes par mums.Jūsu atsauksmes veicinās mums darīt to labāk tālāk.Paldies!

-Vienalga, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūsu PILNA ZVAIGZNES ATSAUKSMES.Jebkuru jautājumu tikai atstāt mums ziņu!!!

Tagi: kabata, nezāļu, soma tabaka, kaste nezāļu, gaisa augu terārija, soma smarža pierādījums, soma nezāļu, sieviešu nezāļu soma, dzirnavas nezāļu, soma smaržo, soma somiņa.

Uzrakstīt recenziju

Smarža Pierādījums Atlicināt Kabata Ar Rāvējslēdzēju,11x6

Smarža Pierādījums Atlicināt Kabata Ar Rāvējslēdzēju,11x6" Mazu Oglekļa izklāta Atlicināt Soma Tabakas Nezāļu Uzglabāšanas 200504-05

Saistītie Produkti