Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! KACAKID Bērniem Meitene Zeķbikses Cute Bow Ziedu Baby Bērnu Zeķbikses Zeķes Kokvilnas Anti-slip Mazulis Bērniem, Meitenēm Zeķubikses ka1171 Skatīt lielāku

KACAKID Bērniem Meitene Zeķbikses Cute Bow Ziedu Baby Bērnu Zeķbikses Zeķes Kokvilnas Anti-slip Mazulis Bērniem, Meitenēm Zeķubikses ka1171

€4.32

Jauns produkts

Materiāls Kokvilnas
Vienuma Tips SASPRINGTS
Dzimums Meitenes
Modelis Tips Ziedu
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modeļa Numurs ka1171
Nodaļas Nosaukums Bērni
Zīmola Nosaukums Kacakid

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu veikalā ir KACAKID Oficiālais Veikals, 10 gadu laikā bērnu apģērbu pieredzi Ķīnā.Visi produkti ir augstas kvalitātes.Lūdzu, man nav šaubu par mūsu cenām.Mūsu produkti atbilst jūsu lielu gandarījumu.

Zīmols: Kacakid 100% pavisam jaunu amd labas kvalitātes

Iepakojumā: 1 pāris

Materiāls: Kokvilna Maisījums

Krāsa: Zila, Rozā Izmērs: S, M(fit 0-5 Gadi meitenes).

Izmērs Vecuma Pirkstgaliem, lai papēdis Papēža uz augšu S 0-3Years 13,5 cm 49cm M 3-5Years 15,5 cm 56cm

Lūdzu, paskatieties, mērījumi uzmanīgi un pārbaudiet izmērs jūsu mazulim.

Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi jautāt.

Centīšos, lai nodrošinātu lielisku pakalpojumu.

Visi Mīļie draugi,Lūdzu, izlasiet mani, pirms jūs veicat pasūtījumu.

1. Vispār, mums atzīs, ka reālā cena, par rēķinu/rēķinu, ja ir muitas tarifiem, nodevām, kas būs jāmaksā jums.Mums nebūs jāsedz muitas tarifu.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Variants par sūtījumu, ja jūs izvēlaties, DHL,mums nav iekļauti DHL tālvadības izmaksas, muitas tarifu, vai visas komisijas, kuras iekasē DHL muitošanas maksas vai noliktavas uzglabāšanas izmaksas.

3. Lūdzu, atver paku, kad klātbūtne pasta darbiniekus.Ja sūtījums bojāts vai tukšu(nozagts),lūdzu, palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu,jo īpaši prasību pieprasījuma papīra.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs pirkt mūsu produktu mūsu vārdā, ka jūs piekrītat nosacījumiem, kas uzskaitīti turpmāk, lūdzu, zināt!

(1) Pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese, pasta kods un kontaktinformācija ir pareiza (krievijas Federācija ir pilna saņemēja), lai izvairītos no pircējs nevar saņemt sūtījumu.

(2) pērkot produktus, dažādas krāsas un kolekcija, lūdzu, ņemiet vērā, nepieciešams, bez iepriekšēja brīdinājuma, tas tiek uzskatīts par izlases sūtīt!

(3) uz Veikals reklāmas attēli, kas veikti natūrā, pateicoties dažādām partijām ražoti produkti varētu izraisīt produkta krāsas un iepakošanu (īpaši

vairāk krāsu un vairāk stila apģērbu) pastāv atšķirības, ja nevar pieņemt to, lūdzu, nav nopirkt visus produktus, lūdzu, saņēma dominē veida.

(4) laika periodā no saņemšanas mūsu apņemšanās, un mēs nevaram pieņemt pircēja iesniegto"nav saņēmis preces" strīdu, i f jūs nevarat pavadīt ilgu laiku, gaidot to, lūdzu, nav nopirkt, lai izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem.

Paldies par jūsu laiku un Atbalstīt!Welcome uz manu veikalu, lai iegūtu jaunus objektus.

Ceru, ka, lai izveidotu draudzīgas & ilgtermiņa sadarbību ar jums.

Kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!paldies!!!

Tagi: baby boy zeķbikses, bērnu zeķbikses, bērnu zeķbikses, bērnu jersey, zeķbikses par kazlēnu, zeķbikses bērniem zēns, bērnu zeķbikses, bērnu akciju, bērnu leotard, bērnu meitene.

Uzrakstīt recenziju

KACAKID Bērniem Meitene Zeķbikses Cute Bow Ziedu Baby Bērnu Zeķbikses Zeķes Kokvilnas Anti-slip Mazulis Bērniem, Meitenēm Zeķubikses ka1171

KACAKID Bērniem Meitene Zeķbikses Cute Bow Ziedu Baby Bērnu Zeķbikses Zeķes Kokvilnas Anti-slip Mazulis Bērniem, Meitenēm Zeķubikses ka1171