Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 7.4 V 3800mAh 8.4 V litija-jonu akumulators polimēra lukturis LED lampa ar balss box walkie talkie, rīsi mašīna Skatīt lielāku

7.4 V 3800mAh 8.4 V litija-jonu akumulators polimēra lukturis LED lampa ar balss box walkie talkie, rīsi mašīna

€17.79

-46 %

€32.95

Jauns produkts

Aizsardzība pcb
Pakalpojums Veikals garantija
izcelsmes vieta Ķīna
Veids Li-polymer
Izmantošana Citi
stāvoklis 100% Jauns
Iestatīt Tipu Baterijas Tikai
Izmērs Prismatic
Akumulatora Nomaiņa
Iepakojums
Daudzums 1GB
Zīmola Nosaukums yorwats
Modeļa Numurs Akumulators
Uzlādējams

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru Elektronisko Cigarešu Dzīvoklis Austiņas Digitālā LED un citas elektroniskās ierīces.

Slavenā skolas video agrīnās izglītības stāsts mašīna R5 R6 bērnu balss box polimēra litija akumulators 3.7V5000mAh Steigā uz leju $16.80 Cena 26.80 7.4 V 2200mAh polimēru litija baterija, spēlētājs karšu lasītājs walkie talkie rokas noteikšanas ierīce, kas Steigā uz leju $19.90 Cena 24.90 7.4 8.4 V V litija polimēru akumulatora lukturis, viena lampa akumulatoru, lielas ietilpības barošanas 10000MAH Steigā uz leju $89 Cena 95

Akumulatora un bez lādētāja, nē, lūdzu, noklikšķiniet uz attēlu zemāk, lai atvērtu saiti, lai iegādātos atbilstošu lādētāju, drošība un aizsardzība.

item.taobao.com/item.htm?Id=40618539351

item.taobao.com/item.htm?id=40618539351

Akumulatoru sastāv no polimēra litija jonu akumulators, kas ir priekšrocības mazu iekšējo pretestību, liela jauda, vairāki cikli, ilgu mūžu, bez atmiņas efekta sprādziendrošas, utt.Akumulatoram ir inteliģentas kontroles un aizsardzības shēmas, kas var aizkavēt pārmaksas, overdischarge un pārstrāvas.Ražošanas procesā, īpašiem instrumentiem, kas tiek izmantoti, lai pārbaudītu akumulatoru, lai nodrošinātu kapacitāti, katru šūnu, un iekšējā pretestība ir vienādi apvienoti, lai nodrošinātu izcilu gāzizlādes veiktspējas akumulatoru.

Polimēru kompozītu akumulatora 7.4 V 3800mAh aizsardzības panelis pāri iet īssavienojumu aizsardzība

Nominālā jauda: 7.4 V 3800mAh; izmērīto jaudu core

Nominālais spriegums: 7.4 V, pilns elektriskais spriegums: 8V~8.4 V

Baterijas izmērs: Aptuveni 19mm biezas, 41mm ilgi, 76 (+-0.02 mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm)

Svina plug 2.54 ir pretī ar galvu.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu to, lūdzu, sazinieties ar mums.

Aizsardzības plāksne darbu pārstrāvas 4A, un spriegumu 5,5 V~8.4 V+V. -0.05

Piemērojami 6V-8.4 V elektroierīces, trūce lampas, nevis 6V baterijas, instrumenti, skaļruņi, uzraudzības klases, elektriskie klasei, dažādas 7.4 V lampām.

Uzmanību, lūdzu, izlasiet uzmanīgi, pirms iegādāties un lietot pēc vajadzības, šādos gadījumos, ko izraisa nepareizi lietojot akumulatoru neatgriezenisku valsts radīs bez garantijas.

1. izmantot īpašu lādētāju, lai uzlādētu akumulatoru un uzlādes strāva nedrīkst pārsniegt 0,5 C.

2. Tas ir aizliegts ietekmi, izjaukt, sadedzināt, mērcēt ūdenī vai izmantojiet akumulatoru, kas pārsniedz 60 grādu augstas temperatūras vidē.

3. Ja baterija ir aprīkota ar diviem aizsardzības plātnes, tāpēc akumulators nav piemērots, lai savieno virknē vai paralēli, citādi akumulators varētu izraisīt neatbilstību aizsardzības plāksne un akumulatoru tiks izlieti tieši.

4. Tā ir normāla parādība, ka akumulators ir nedaudz silda, kad tas tiek izmantots/uzlādēts.Ja akumulators tiek uzsildīts līdz temperatūrai plaucēšana, tas būtu apturēts un pārbaudīts, ja tas tiek izmantots pareizi.

5. ja jums ir kādi tehniski jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.

6. akumulatora īssavienojumu aizsardzība, tikai ir nepieciešams, lai novērstu īssavienojuma vaina var atsākt.

7. Akumulatori, ka netiek izmantoti ilgu laiku būtu jāizņem no iekārtas, uzglabā atsevišķi un regulāri uzturēta kārtībā.Akumulatoru būtu iespējams uzlādēt un izlādēt reizi 1-2 mēnešos.Baterijas jāsaglabā vismaz puse jeb 7.4 V.

Tagi: 18650 akumulatoru vietas metinātājs, mezgliņš, balss box, kaste lukturis, koksnes balss box, 72v akumulatora lādētājs, talki walki, rīsi kāzu, akumulatora kaste led, hs1 led, 12v 40ah akumulatora lādētājs.

Uzrakstīt recenziju

7.4 V 3800mAh 8.4 V litija-jonu akumulators polimēra lukturis LED lampa ar balss box walkie talkie, rīsi mašīna

7.4 V 3800mAh 8.4 V litija-jonu akumulators polimēra lukturis LED lampa ar balss box walkie talkie, rīsi mašīna

Saistītie Produkti