Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! JAUNU 3.85 V 3200mAh Li3931T44P8h806139 Par ZTE Blade A4 A0722 V9 Akumulators+Bezmaksas rīki Skatīt lielāku

JAUNU 3.85 V 3200mAh Li3931T44P8h806139 Par ZTE Blade A4 A0722 V9 Akumulators+Bezmaksas rīki

€10.35

-5 %

€11.01

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu Zīmols ZTE
Akumulatora Kapacitāte(mAh) 2801mAh-3500mAh
Kvalitātes Sertifikāciju ce
Zīmola Nosaukums VBNM
Oriģināla, vai Ne Oriģināls
Modeļa Numurs Li3931T44P8h806139

Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums, sakarā ar jauno politiku krievijas muitas

Šis veikals visas baterijas atbalsta vairumtirdzniecības daudzums

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms.Mēs to atrisinātu arī jums.Lūdzu, neatveriet strīdu pagadās, citādi jums būs jāreģistrē kā sliktu kredītu ar mums, www.e-jump.lv, un arī Ķīnas Pārdevējiem Līgā.Un ir bloķēts.

Kas ir gabalā?

1 bateriju

1 Instrumentu Komplekti

1Glue Uzlīme

Jauni Litija Jonu akumulatori ir PILNĪBĀ UZLĀDĒTS, un PILNĪBĀ IZLĀDĒJIES 2 līdz 3 reizes, pirms to PILNĪBĀ KONDICIONIERI.Lūdzu, atcerieties, ka jaunu Litija-Jonu akumulatora optimālais darbības līmenis un ilgmūžība ir sasniegts tikai pēc 2 līdz 3 pilniem uzlādēšanas un izlādēšanas cikliem.Pēc tam, kad jūs iet caur 2 līdz 3 cikliem, jūs nekad ir stāvoklī, akumulators atkal!

Visu sarunu un gaidīšanas laiks ir aptuveni, atkarībā no operatora tīkla iestatījumus, signāla stiprums un izvēlētajām funkcijām.Sarunu un Gaidīšanas laiks būs mazākas Analogo režīmu, kā norādīts iepriekš.

Iet o d S ervice

Piegāde sīkāk: 1.Lūdzu, apstipriniet savu adresi uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus uzreiz pēc tam, kad maksājums ir saņemts.(mēs nosūtīt priekšmetus, nepārsniedzot 2-5 dienas(darba dienas,ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platforma) 2.Būs noklusējuma nosūtīšanas metodi, kad jūs apstiprināt jūsu pasūtījumu .Es mām, kas tiks nosūtīts pa Bpost ,Turcija Pastu ,PostNL,CDEK vai citiem.Preces tiek nosūtītas no ķīnas , sasniegt lielākā daļa valstu 20-45 darbadienas. 3.Jūs varat arī mainīt kuģniecības metodes, ievērojot, ja nepieciešams, piemēram, UPS,DHL,FEDEX utt .Protams, jums vajadzētu maksāt cenu starpība piegāde.Informācija var tikt nodota mums. (Maksāt cenu differenc kuģniecības šo saiti

4.Akumulators nav parasto preču piegāde, paredzamais piegādes laiks var būt ilgāks nekā parastā preces.Apmaksa: 1.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA 2.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un piekrīt, ka darījums pirms pirkšanas.Garantija: 1.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai repacement vai naudu atpakaļ, Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.Preces, kas ir bojātas netiek atgriezta. 2.Pircējs ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas objektus. 3.Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs saņemsiet, lai no atpakaļadresi, un rakstīt"dāvana", par piegādi lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un dod mums izsekošanas skaits.Kad mēs saņemam objektu, mēs remontu valūtas tos asap.Par Atgriezenisko Saiti: 1. Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atgriezenisko saiti ar mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu. 2. Lūdzu, nedod mums nekādu atbildi, izņemot 5star atsauksmes tikai tāpēc, ka no kuģniecības.Mums nav daudz izvēles, lai akumulators piegāde. 3. Mēs rūpējamies par mūsu vērtības klientiem, un darīs visu iespējamo, lai palīdzētu jums". 4. Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, kas jums var būt, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas. 5. Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu uz vietas, jo mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus,mēs jums apmierinātu risinājumu .Citi 1. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis 2. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā , ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu nosūtīt jūsu ziņu un mēs atbildēsim jums asap.Paldies par pirkumu ,ir labs laiks .

Tagi: akumulatora v10, akumulatora tālruni, zte v7 lite strūklas, akumulatora zte v7 lite, zte v7 lite spīdums, attiecas zte v7 lite, zte v7 lite durvis, akumulatoru tālruni, akumulatora zte, zte v7 lite mats.

Uzrakstīt recenziju

JAUNU 3.85 V 3200mAh Li3931T44P8h806139 Par ZTE Blade A4 A0722 V9 Akumulators+Bezmaksas rīki

JAUNU 3.85 V 3200mAh Li3931T44P8h806139 Par ZTE Blade A4 A0722 V9 Akumulators+Bezmaksas rīki

Saistītie Produkti