Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Silikona Elektriskā Sejas Tīrīšanas Birste, Sejas Tīrīšanas Līdzeklis Ādas Dziļās Mazgāšanas Ultraskaņas Tīrīšana Masāžas Suku Ādas Kopšanai Skaistumkopšanas Līdzeklis Skatīt lielāku

Silikona Elektriskā Sejas Tīrīšanas Birste, Sejas Tīrīšanas Līdzeklis Ādas Dziļās Mazgāšanas Ultraskaņas Tīrīšana Masāžas Suku Ādas Kopšanai Skaistumkopšanas Līdzeklis

€15.35

-30 %

€22.24

Jauns produkts

Vibrācijas Frekvence 7000rpm
Jauda 4.5 W
Zīmola Nosaukums TMISHION
Akumulatora kapacitāte 900mAh
Baterijas Tips Litija Akumulators
Modeļa Numurs sejas tīrīšanas suka
Barošanas Avots Uzlādējams Akumulators
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls ABS
Spriegums 5V
Funkcijas Karstā komprese, tīrīšana, eksports, imports
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Uzlādes Laiks Apmēram 2~3 stundas
Mazgāšanas Metode Mazgāt visu ķermeni
Ūdensnecaurlaidīgs reitings IPX7
Veids Ādas Kopšana
Strāvas Padeve USB Uzlāde

Elektrisko Sejas Tīrīšanas Suka 42°C, Pastāvīga Temperatūra Karsta Sejas Komprese Importa, Eksporta Mašīna

Motīvs: 1. Ātru uzsūkšanos multi‑efektu ādas aprūpes serums, mitrinoša un barības vielu uzsūkšanos līmenis pieaudzis par 50%, ļaujot barojošs ingredientst sasniedz ādas un muskuļu apakšdaļā.

2. Temperatūra 42℃ atver poras, adsorbētas poras, eļļas un netīrumiem, labu sejas tīrīšanas efektu.

3. Noņemt negatīvo jonu un atvērtu ādas attīrīšanas staciju, lai noņemtu kosmētiku, atliekas un netīrumi.

4. Nemainīga temperatūra un karstā komprese kopā ar jonu, dziļi imports var ātri apgūt un atjaunot ādas mirdzumu, un jonu importu, kas var uzlabot un mazinātu tumšos lokus un smalkās līnijas ap acīm.

5. Ultraskaņas tīrīšanas un atsvaidzināšanas tehnoloģija var dziļi tīrīt netīrumus no porām, dziedēt konkursa ādas, sarkanās un zilās gaismas, remonts poras un pastiprinātu ādas, siltā sajūta un velciet EMS mikro‑pašreizējā veidošanā un aktivizēšanas, un acu aprūpes un baro acu ādu ar negatīvo jonu.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Vienuma Tips: Sejas Tīrīšanas Suka

Materiāls: ABS

Strāvas Padeve: USB uzlāde

Akumulatora Kapacitāte: 900mAh

Akumulatoru Tips: Litija akumulators

Jauda: 4.5 W

Funkcijas: Karstā komprese, tīrīšana, eksports, imports

Spriegums: 5V

Uzlādes Laiks: Apmēram 2~3 stundas

Mazgāšanas Metode: Mazgāt visu ķermeni

Ūdensnecaurlaidīgs Reitings: IPX7

Vibrāciju Biežums: 7000rpm

Ievads:

Produkts ir multi - funkcionālo sejas tīrīšanas līdzeklis, kas var noņemt kosmētiku, tīru, importa un karstā komprese.Lietotājam draudzīgs dizains, praktiskās funkcijas, all-in-one mašīna, lai iegūtu visu sejas tīrīšana jūsu sejas kopšana pavadībā.Tā var sasniegt pilnu efektīvu ārstēšanu, piemēram, sejas tīrīšana, jonu ieviešana un nostiprināšana masāža.Jūs varat izmantot vienu aprūpes režīmā vai nu saskaņā ar šo instrukciju vai saskaņā ar jūsu individuālajām vajadzībām.

Lietošana:

1. Uzklājiet sejas krēmu, mitras tīrīšanas līdzeklis, un nospiediet uz taustiņu, lai ievadītu tīrīšanas režīmā.

2. Attīra ādu, Izmantojot sejas tīrīšanas līdzeklis, pārvietoties lēnām gar sejas kontūras, lai attīrītu jūsu sejas uz 1 minūti.

3. Noskalot ādu noskalo un sausai sejas, turpināt šādas ādas aprūpes pasākumus.

Iepakojums Saraksts:

1 x Sejas Tīrīšanas Suka

1 x USB Uzlādes Kabelis

1 x Rokasgrāmata

Par atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

Tagi: mia sejas tīrīšanas suka, ultraskaņas sejas tīrīšana, stūra tīrīšanas suka, vktech elektriskās tīrīšanas suka, atbalsta tīrīšanas suka, elektriskā jauda tīrīšanas suka, tīra tīrīšanas suka, elektriskā ultraskaņas sejas attīrītājs, toniks ultraskaņas sejas attīrītājs, atpakaļ tīrīšanas suka.

Uzrakstīt recenziju

Silikona Elektriskā Sejas Tīrīšanas Birste, Sejas Tīrīšanas Līdzeklis Ādas Dziļās Mazgāšanas Ultraskaņas Tīrīšana Masāžas Suku Ādas Kopšanai Skaistumkopšanas Līdzeklis

Silikona Elektriskā Sejas Tīrīšanas Birste, Sejas Tīrīšanas Līdzeklis Ādas Dziļās Mazgāšanas Ultraskaņas Tīrīšana Masāžas Suku Ādas Kopšanai Skaistumkopšanas Līdzeklis

Saistītie Produkti