Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vīriešu Ziemas Veste Rāvējslēdzēju Stand Apkakli uz Leju Veste Vīriešu Outwear bez Piedurknēm Vīriešu Vestes Žaketes -MX8 Skatīt lielāku

Vīriešu Ziemas Veste Rāvējslēdzēju Stand Apkakli uz Leju Veste Vīriešu Outwear bez Piedurknēm Vīriešu Vestes Žaketes -MX8

€16.37

-21 %

€20.73

Jauns produkts

Modeļa Numurs Vīriešu Veste
Apkakle MANDARIN APKAKLE
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums Swokii
Atvāžamā Daļa NAV
Oderes Materiāls Poliestera
Veids Regulāri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Neilona
Kapuci No
Apdare NAV
Stils Ikdienas
Apģērba Garums Regulāri
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju

Vīriešu Ziemas Veste Rāvējslēdzēju Stand Apkakli uz Leju Veste Vīriešu Outwear bez Piedurknēm Vīriešu Vestes Žaketes -MX8 Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1. Rāvējslēdzēja aizdari. 2 sānu kabatas, paturēt rokās siltu.Stand-apkakles dizains būs palielināt savu vizuālo augstumu un saglabāt jūsu kakla silts.

2. Mašīnu vai Roku Mazgāšanas / Sausās Tīrīšanas / Pakārt Sausā / Nav Balinātāju.

3. Izturīga neilona auduma un smalkiem šūšanas amatniecības novērstu noplūdi no poliestera pildījumu

4. Jauku meklē siltā veste var savienot pārī ar tee krekli, smago mēteļi, džinsi, sporta bikses, zābaki, vai cita gadījuma valkāt pavasarī, rudenī vai ziemas sezonā.

5. Sakarā: Ikdienas Valkāšanai, Darbs, Iepirkšanās, Atpūta, Izklaides, Sports utt.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Nosaukums: vīrieši uz leju veste

Audums: 100% neilons

Odere: 100% poliestera šķiedras

Pildījums: 100% poliestera šķiedras

Izmērs:Plecu platums Krūtis Piedurknes garums Garums

M:42.3cm 104cm 61cm 64cm

L:43.5cm 108cm 62.5 cm 66cm

XL:44.7 cm 112cm 64cm 68cm

2XL:45.9 cm 116cm 65.5 cm 70cm

3XL:47.1 cm, 120cm 67cm 72cm

4XL:48.3 cm 124cm 68.5 cm 74cm

Komplektā Ietilpst:

1 x vīriešu veste

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: jack 6 3 rca adapteri, mac pulveris eyeshadow, bīdāmais hyundai ix35, samsung j1 segtu 360, lūku komplektu mercedes, samsung j1 45 ekrāns, samsung j1 2015. gadam gredzens, hg futbola apavus nike, sunroad skatīties, 10 bar.

Uzrakstīt recenziju

Vīriešu Ziemas Veste Rāvējslēdzēju Stand Apkakli uz Leju Veste Vīriešu Outwear bez Piedurknēm Vīriešu Vestes Žaketes -MX8

Vīriešu Ziemas Veste Rāvējslēdzēju Stand Apkakli uz Leju Veste Vīriešu Outwear bez Piedurknēm Vīriešu Vestes Žaketes -MX8