Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ūdensizturīgs Kameras Pleca Soma Gadījumā par Panasonic Lumix GH5s GH5 GH4 GH3 GH2 GH1 GX9 G80 G85 G9 G8 G7 G6 G5 G3 G2 GX8 GX7 GX1 G1 Skatīt lielāku

Ūdensizturīgs Kameras Pleca Soma Gadījumā par Panasonic Lumix GH5s GH5 GH4 GH3 GH2 GH1 GX9 G80 G85 G9 G8 G7 G6 G5 G3 G2 GX8 GX7 GX1 G1

€19.93

-29 %

€28.47

Jauns produkts

TYPE02 Ūdensizturīgs Maiss
type03 Universālā Somas
Veids Kameru Somas
Krāsas melns
Modeļa Numurs Fotokameras Soma Soma
TYPE01 DSLR Kameru Somas
type04 Objektīva Lietas
Piederumi Type4 Vāki
Materiāls Neilona
Piederumi Type3 Messenger Somas
Zīmola Nosaukums HuWANG
Piederumi & Parts1 Kamera/Video Somas
Piederumi Type2 Ūdensizturīgs
Stils Somas
Izmantošana Instant Camera
Piederumi Type1 Plecu Somas
Iepakojums
Piederumi & Daļas Digitālo Rīku Somas

Apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Jaunu stilu gadījumā DSLRs Kameras un augstas kvalitātes.Triecienizturīgs materiāls, nodilumizturīga, presēšana, izturīgi, lai aizsargātu savu kameru labāk.Puses, kas veic vai pleca siksnu vai sprādzi.Dubultā rāvējslēdzēji, kas paredzētas viegli pakaļ.Jauno modes, sajūta laba, viegli pārvadāt, izskatu dāsnumu, un praktiski .Var novietot tā, nenoņemot lēcas.Kabatas priekšpusē maisiņu , jūs varat ievietot akumulatoru, atmiņas karti, lādētāju un citiem piederumiem.Biezāks materiāls, triecienizturīgs, vairāk tekstūras.Atbalsta vairumtirdzniecības un OEM pielāgošana

Specifikācija:

Svars: 0.75 KG

Krāsa: Melna

Materiāls: Neilons

Izmērs kopsavilkums:

Ārpus izmērs: 34*20*21CM Iekšā izmērs:30*16*19CM

Jaudas Sadalījums:

1 fotokamera + 3 lens / 2 objektīvs + speedlite un piederumi

Saderīgs ar:

Canon, Nikon, Sony, Fujifilm Panasonic Olympus ect...Var ievietot 1 Kameru + 1/2 objektīvs + Mazais Piederumi (lādētājs un kameru baterijas, utt.)

Šis produkts ir piemērots vairumam DSLR kamera mikro kamerām.lūdzu apskatiet izmēru kameras soma un iegādāties to atbilstoši garums no kameras objektīvu, lai neietekmētu savu skaisto noskaņu.Paldies.

Piezīme:

1: Lūdzu izvēlēties, vai pirkt saskaņā ar izmēru no jūsu kameru, lai neradītu nevajadzīgas problēmas.Ja jums ir nepieciešams, lai mēs ieteiktu produktu, lūdzu, atstājiet ziņu, mēs atbildēsim jums, jo pirmo reizi, paldies

2: Šis produkts ir tikai, kas veikti natūrā, saskaņā ar attēla priekšmetus, uz attēla tiek visu dekorēts, neskaitot

3: Tur ir neliela kļūda izmēra, lūdzu, piedod man

Paketi, ieskaitot:

1 Kameras Soma

1 Pleca siksna

1 Lietus pārsegs

Displejs:

Mēs fotogrāfija ar mūsu profesionāliem fotogrāfiem, kuru mērķis ir kalpot jums labāko nekustamo fotogrāfijas.Preci jūs saņemat ir tāpat kā fotogrāfijas, bet, lūdzu, lūdzu, ļauj aberācijas.Ja jums ir interese par mūsu produktu un vēlas iegādāties, pasūtīt, tad pabeigt maksājumu.

Sūtījumu:

1. Pasaules Kuģniecības , Lai samazinātu savus tēriņus, ikviens priekšmets, kas būs kuģis ar izsekošanas NĒ. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atpakaļ/Kompensāciju:

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas, nododot priekšmetus, sedz pircējs.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu sūtījums.

Atsauksmes:

Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu problēmas.Paldies par jūsu sapratni!

Ūdensizturīgs Kameras Pleca Soma Gadījumā par Panasonic Lumix GH5s GH5 GH4 GH3 GH2 GH1 GX9 G80 G85 G9 G8 G7 G6 G5 G3 G2 GX8 GX7 GX1 G1

Tagi: panasonic lumix g7 kameru, micro, g8 stikla, panasonic kamera gh5s, g80 panasonic, gadījumā lumix, platformas lumix gh5, soma dslr, gx9, ūdensizturīgs gadījumā, panasonic lumix, xiaomi radmi 9. pielikums.

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs Kameras Pleca Soma Gadījumā par Panasonic Lumix GH5s GH5 GH4 GH3 GH2 GH1 GX9 G80 G85 G9 G8 G7 G6 G5 G3 G2 GX8 GX7 GX1 G1

Ūdensizturīgs Kameras Pleca Soma Gadījumā par Panasonic Lumix GH5s GH5 GH4 GH3 GH2 GH1 GX9 G80 G85 G9 G8 G7 G6 G5 G3 G2 GX8 GX7 GX1 G1

Saistītie Produkti