Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ziemas Siltā 5 Asmeņi Kamīna Ventilatoru Plīts, Ventilators Lielu Gaisa Apjomu, Videi Draudzīgu Siltuma Powered Kluss Ventilators Efektīva Siltuma Sadale Skatīt lielāku

Ziemas Siltā 5 Asmeņi Kamīna Ventilatoru Plīts, Ventilators Lielu Gaisa Apjomu, Videi Draudzīgu Siltuma Powered Kluss Ventilators Efektīva Siltuma Sadale

€5.91

-36 %

€9.24

Jauns produkts

Veids Ogļu Kamīni
Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Troksnis Mazāk par 25db
Darba Temperatūra 50-350°C
Izmērs 19*8cm
Modeļa Numurs 5 Asmeņi Plīts, Ventilators
Sertifikācija NAV
Izmantošana Iekštelpu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ātrums 1400rpm
Instalācijas Veids Vertikāli
CFM 160-210

Paketē Iekļauts:

1x Plīts, Ventilators

Funkcijas:

- Lai Sāktu Automātiski: Modernizēt Tehnoloģiju,Ātrāk Ātrumu,Lielāku Gaisa Tilpumu.Siltuma powered plīts, ventilators ir paredzēti, lai izplatītu siltā gaisa izveidots ar malkas / ogļu vai granulu dedzināšana.Efektīvi cirkulē siltais gaiss visā mājā.

- Eco-Draudzīgs un Self-Powered: Termoelektriskos modulis darbojas kā nelielu ģeneratoru jauda ventilatora motoru.Nekādu bateriju vai elektroenerģijas vajadzīgs!Uzlabota siltā gaisa plūsma rada lielāku komfortu un samazināt koksnes patēriņu no jūsu plīts.

- Klusa: Jaunizveidoto Asmens,Lielāku Gaisa Tilpumu,Mazāku troksni.Jūs pat nezinu, plīts, ventilators ir tur,bet jūs varat sajust siltumu!Jūs varēsiet baudīt siltu gaisu, klusa un komfortabla vide.

- Safty Dizains: plīts fanu atbalstu ir veikti ar Anodēta Alumīnija, kas spēj izturēt augstu temperatūru, nav deformācijas un nav krāsas pat pēc tam, kad ilgu laiku strādā pie augsta temperatūra.

- Ilgāks Kalpošanas laiks: Tur ir Bi-metāla drošības ierīci uz bāzes ventilators.Ja virsmas temperatūra paceļas virs apmēram 300°C temperatūrā, ar drošības ierīci, kas maigi paaugstina priekšā, ventilators, lai aizsargātu TEG un mehānisko.

Specifikācijas:

Asmens Qunatity: 5

CFM: 1000-1300(r/mim)

Ātrums: 1400rpm

Troksnis: ≤ 25db

Sākuma Temp.: Apmēram 55℃

Darba Temp.: 55℃~350℃

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Krāsa: Melna/Pelēka/Zelta/Sudraba/Bronzas/Rose/Zila/Sarkana

Izmērs:19*8cm

Silts Padomi:

1. Siltuma powered plīts Fani nedod tiešu temperatūras pieaugums, bet tikai līdzeklis, lai paātrinātu siltuma skursteņa.

2. Apkope: tikai tīra to laiku pa laikam, un izvirzīti daži vieglās eļļas uz asmens vārpstas, lai saglabātu to, vienmērīgi un klusi!

3. Nav veikt bāzes plīts virsmu.Nenovietojiet plīts virsmu, uz neaizsargāts virsmas, kad tas ir karsts.

4. Lai pārvietotu vai veikt ventilators,vienmēr izmantojiet izvelkams rokturis, ja valkā cimdus.Saglabāt savu bērnu prom, kad, izmantojot.

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: ņemot grafikas karti, 3d elektrisko kamīnu, brūna marmora kamīns, elektriskais kamīns ievietot, etanols fireplac, 2 asmeņi siltuma powered plīts, ventilators, bioetanola kamīns, deactivators, auto folija nokrāsu, bioetanols.

Uzrakstīt recenziju

Ziemas Siltā 5 Asmeņi Kamīna Ventilatoru Plīts, Ventilators Lielu Gaisa Apjomu, Videi Draudzīgu Siltuma Powered Kluss Ventilators Efektīva Siltuma Sadale

Ziemas Siltā 5 Asmeņi Kamīna Ventilatoru Plīts, Ventilators Lielu Gaisa Apjomu, Videi Draudzīgu Siltuma Powered Kluss Ventilators Efektīva Siltuma Sadale

Saistītie Produkti