Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ir 2021. Bērnu apģērbu meitenes, jaunā pavasara jaka bērnu modes labas kvalitātes elastīga vidukļa džinsa Mētelis meitenēm 3-8 gadiem ! Skatīt lielāku

Ir 2021. Bērnu apģērbu meitenes, jaunā pavasara jaka bērnu modes labas kvalitātes elastīga vidukļa džinsa Mētelis meitenēm 3-8 gadiem !

€12.65

-20 %

€15.82

Jauns produkts

Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs KUG-190901-420L
Nodaļas Nosaukums Bērni
Apkakle Savukārt-Apkakle
Zīmola Nosaukums weiogems
Sezona Pavasarī un Rudenī
Dzimums Meitenes
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apģērba Garums Regulāri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Kokvilnas
Stils Ikdienas
Virsdrēbes Tips Jakas
Auduma Veids Džinsa
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Vienuma Tips Virsdrēbes & Mēteļi

Veikalā īss intro

Mūsu veikals atvērts no www.e-jump.lv par 2012. gada jūlija, kas ir laba platforma asv, lai kalpotu klientiem visā pasaulē; Mūsu komanda ir apņēmusies piedāvāt modes apģērbu un saistītu produktu ar labu kvalitāti un konkurētspējīgas cenas.mūsu mērķis ir panākt, lai profesionālā Ķīniešu apģērbu izstrādājuma piegādātāju no www.e-jump.lv, laipni lūdzam jūs apmeklēt mūsu veikalu.

Materiāls intro

Šāds mētelis ir izgatavots ar augstas kvalitātes džinsa materiāla, kas ir tāda kā mīksta un silta auduma, tas ir ļoti ērti, bērniem valkājot.

Izmērs informācija

Izmēri, ka mēs piedāvājam, ir balstīta uz Ķīniešu Bērniem, lai izvēlas sev piemērotu izmēru, ja jums vietu pasūtījumu, pls maksā lielu uzmanību uz šādu izmēru sīkāku informāciju: 1cm=0.39 collas garuma pielaide: 1-3cm

Izmērs

Augšējā garums Shouder

Krūtis

Piedurknes garums

Ieteikt Augstums

Ieteikt Vecums

3

41cm 28cm

32*2cm

35cm

100-105cm

3-4

4

43cm 29cm

33*2cm

38cm

105-110cm

4-5

5

46cm 30cm

34*2cm

41cm

110-115cm

5-6

6

48cm 31cm

36*2cm

44cm

115-120cm

6-7

7

51cm 32cm

37*2cm

48cm

120-125cm

7-8

Foto parādīt

Lai reklāmu piegāde

1. Cena:

Cena, ko pārdevējs piedāvājums ir iekļauta piegāde kravu, kas ir par vairāk viegli klientiem, lai vietu secību.

2. Maksājums:

Mēs pieņemam alipay, galveno pasaules maksājumu kartes pieņem, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

3. Sūtījumu:

Pasūtīt preces ir nosūtītas ar www.e-jump.lv standarta piegāde no pārdevēja visā pasaulē, kas var sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 40 dienas, jo mērķa un citiem faktoriem.

4. Atgriešanās un kompensāciju:

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

Ja prece ir bojāta 30 dienu laikā, mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

Ja prece ir bojāta, pēc 30 dienām, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

5. Atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar to pēc saņemšanas jūsu vienumus, lūdzu, atstājiet mums Pozitīvas Atsauksmes Piecas Zvaigznes, un tad mums būs darīt to pašu jums.Tas ir ļoti appreciated par savu Pozitīvo Atgriezenisko saiti un atbalstu.Pirms jūs atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, un mums vienmēr būs jūsu rīcībā.

Tagi: zēni sherling mētelis, zēni vasaras canva, jauniešu zēnu jaka, hm jaka zēns, zēni dūnu mētelis, junioru vasaras mēteļi, īpašas jaka zēns, zelts vasaras mētelis, dāmas mežģīnes vasaras mēteļi, meitenes armijas vasaras mēteļi.

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. Bērnu apģērbu meitenes, jaunā pavasara jaka bērnu modes labas kvalitātes elastīga vidukļa džinsa Mētelis meitenēm 3-8 gadiem !

Ir 2021. Bērnu apģērbu meitenes, jaunā pavasara jaka bērnu modes labas kvalitātes elastīga vidukļa džinsa Mētelis meitenēm 3-8 gadiem !